- 28 Aralık 2007
- 2.183
- 2
- 43
EVET KIZLAR BOMBA GELİYOR. OĞLUŞUM VE BEN
maşallah maşallah, perihanım çok güzelsiniz bebişinde sende :dance:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
EVET KIZLAR BOMBA GELİYOR. OĞLUŞUM VE BEN
emineciğim göbişine bayıldım.pinpon topu gibi oy oy.çok tatlı canım yaa.
ben dün bi kadınla tartıştım.devamlı bana hani göbek diyip duruyordu,artık gücüme gitmeye başladı.bende tartıştım resmen.insanın yinede gücüne gidiyor canım.sanane benim göbeğimden dedim,sni çok geriyo anlaşılan dedim.dellendiriyoralar beni beeee.tatlicadiarzu ben herzaman her dakika şükrediyorum halime.
kızlar başım felaket ağrıyor.sanırım sıcakdan dimi.bugünde çok aşırı sıcak var.:tomato:
emineciğim göbişine bayıldım.pinpon topu gibi oy oy.çok tatlı canım yaa.
ben dün bi kadınla tartıştım.devamlı bana hani göbek diyip duruyordu,artık gücüme gitmeye başladı.bende tartıştım resmen.insanın yinede gücüne gidiyor canım.sanane benim göbeğimden dedim,sni çok geriyo anlaşılan dedim.dellendiriyoralar beni beeee.tatlicadiarzu ben herzaman her dakika şükrediyorum halime.
kızlar başım felaket ağrıyor.sanırım sıcakdan dimi.bugünde çok aşırı sıcak var.:tomato:
maşallah maşallah, perihanım çok güzelsiniz bebişinde sende :dance:
anaaaaam herkes kabuğuna çekiliyo yaaaaa .hava sıcak nasıl uyuycaklarki ter basıyo insanı a.s.
hehe sen buraya gel bak nasil millet montla geziyor allah yardimciniz olsun valla hadim optum
ilkinde kaç kiloyla başlamışstın hamileliğe merak ettim...
çok zayıflar baya alırmış ya genelde...
kızlar ikili testlerim çok iyi çıkmış doktorum telefon acti şimdi :teytey: