Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
lora canım hakkaten maşallah bhk şaşırdık biz daha öndeyiz bizimki okadar büyük değil. maşallah a.s.
bu soldaaaan 15+5
bu sağdaaaaan 15+5
işte bu da benim göbüşüm:
(15+5)
........................................................................................
13+6 günlük biraz fazla büyüdü benimki (((
ŞİMDİ ÇEKTİM KIZLAR BUGÜNKÜ GÖBÜŞÜM.15+3 GÜNLÜK OĞLUŞUM YAŞADIĞI MEKAN.
buda yemek sonrası 15+5
.............................................................................kıslaaar biz geldik. işte meleklerim burda yatıyor :)
BACILAR BU GÖBÜŞÜMDE YEMEKTEN SONRA.
...............................................................................umarım olur
iste buda benim gobusum
bütün göbişleri bi araya toplıyım dedim
loracım resim çok büyük pek anlamıyom ama seninde göbiş bayağı büyük heralde en büyük göbişli sen ve ben beni tek bırakmadın hehehe
loracimmasagida ebatlar var oradan kuculteceksin bidaha dene bakalimm
cook buyugu secme okk
varmı bizden büyük göbişi olan hehheloracım kaç kilosun ben kiloluyum o yüzden de çok büyük gözüküyo olabilir ama sıf karnım şişiyo bende anlamadım ((
zayıfsın ya ben normalde 65 kiloyum ama bu sene 77 ye çıktım ve 5 kilo aldım 82 kilo oldum((((((((ben 54 kiloyla basladim cnm hamislige simdi 54.60 kilo olmusum
zayıfsın ya ben normalde 65 kiloyum ama bu sene 77 ye çıktım ve 5 kilo aldım 82 kilo oldum((((((((