- 24 Ocak 2008
- 1.893
- 1
- 47
buda benim gelinliğim kızlarrrrrrrrrr
çok güzelmiş masallah valla prenses gibisin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
buda benim gelinliğim kızlarrrrrrrrrr
geçmiş olsun Ecenur bebişin yukarıdan bakıp yanina gelmek için en hayirli zamani bekliyor... Ben de hamile kalmak istediğim sürecte hep bunu düşünmüstüm.
Doktor ne kadar zaman sonra tekrar deneyebilirsiniz dedi? Bunun belli bir süreci var mi?
Sağol canım ben 5+5 günlük dü düşük oldu dok bana düşükden sonra bir adeti geçir ondan sonra istersen tekrardan deneyebilirsin dedi..
bende bir ay korunmuş oldum şimdi bundan sonra deniycez tekrardan bakalım önümüzdeki ay başka bir doktora gitmek istiyorum bakalım hayırlısı....
arkadaşlar slm,şeyy dicektim ben resim nasıl ekliyoruk ben bu anlamda fazla bilgim yok yardımcı olursanız bende bi resim göndermek isterim
....................................
ayy nihayet oldu bende ekleyeyim dedim kınadan bir resim aslında sonrasında düğün yani ikisi bir arada oldu gibi bişey....
beceriksizin biriyim ben ekleyemedim arkadaşlar neyse akşam eşimden yardım almam gerekicek galiba tabi bu konuda yardım edermi onuda bilemiyorumyerimseniben
....................................
ayy nihayet oldu bende ekleyeyim dedim kınadan bir resim aslında sonrasında düğün yani ikisi bir arada oldu gibi bişey....
zeynepcim ordamısın canım :) bak oldu galiba bacım
Akdenizli işte noolucak esmer esmer bronzlaşmış ne güzel :dilcikar:
canım maşallah çok güzelsiniz. Mutluluğunuz daim olsun!
merhaba burada profilindeki fotolardan ne kadar farklı çıkmışsın ne güzel bayagi zayifsin herhalde... Allah mutluluğunuzu bozmasın
meraba Canım Teşekkür Ederim.2006 Yılıydı Evlendigimde O Zamanlar 41 Kiloydum.kilo Alamadıgım Için çok Bunalıma Girmiştım.ama Artık Yavaş Yavaş Alıyorum Kilo Bebişim Sayesinde Baya Tombiş Olucam.biliyormusun Hayatımda Kilolu Olmayı çok Isterdim çok Yemek Yemek Doymamak Isterdim Artık Doymuyorum Ne Güzel. :asigim:
burdayım canım ama profilini yapmışsın galiba ama olsun pekde güzelmişsin a.s