- 29 Ağustos 2008
- 710
- 1
- 43
çok saolun kızlar
fikirleriniz için
düdüklüm var ama büyük,acaba küçük düdüklü varmıdır,koca tencerenin içine azcık yemek pişirmek olmuo
bildiğim en küçük düdüklüle şu 5 lt olanlar daha küçüğü varmı ki :uhm: :uhm:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
çok saolun kızlar
fikirleriniz için
düdüklüm var ama büyük,acaba küçük düdüklü varmıdır,koca tencerenin içine azcık yemek pişirmek olmuo
kızlar somon balığı aldım, vermeyi düşünüyorum bebelere ancak nasıl yapsam karar veremedim,
varmı balık tarifi?
canım somon balığını balıkçılardan falanmı aldın yoksa markette flato şeklinde falan varmı_ sanırım balığıda patatesli havuçlu yapabilirsin bende istiyorum balık buaralar haftada 1 kez enazından ama balıkçıdan daha hiç balık alıp evde yapmadım kendimize bile bulurmuyum acaba tavuk gibi satılanlarını bi arastırayım:ecrin_bebek:
carrefourda balık reyonundan aldım canım somonu,
yapmadım daha ama yapacağım en kısa zamanda,
ızgarası olurmu acaba?
yada sebzelerle haşlayıp püresinimi yapmalı:uhm:
patates ve kabakla haşlayıp çorba gibi vermeyi düşünüyorum ilk etapta çünkü genelde haşlama yemeye alışık şu dönemde birden mangal olayına girmesin :dance:
haşlanmış balık hiç yemedim şimdiye kadar tadı nasıl olur bilmem birde ben balığın tadının sebzelere geçmesini sevmiyorum kötü oluyor bence, çocuklarda tiksinmesin sebzelerden balık yedireceğim derken sebzelerden soğutmayalım sonralmaz:
kız ızgara derken mangal değil :) elektrikli ızgaralar yokmu onda güzel pişer hımmmmm canım istedi şimdicokacimcoook