- 21 Temmuz 2006
- 9.312
- 21
- 45
ohh afiyet olsunn:içelim:
bizde gecen hafta vermiştik kuru fasulye
hiçte rahatsız etmedi kuzumu:icecream:
sagol canim :1hug:
evet evet masallah rahatsiz olmadi gozlemledm kuzumu
yarasin kuzulamiza :asigim:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ohh afiyet olsunn:içelim:
bizde gecen hafta vermiştik kuru fasulye
hiçte rahatsız etmedi kuzumu:icecream:
Arkadaşlar bana kahvaltı önerilerinde bulunabilir misiniz?Benim oğlum kahvaltı malzemelerini karıştırınca asla yemiyor,ayrı ayrı yemek istiyor.Mamasına karıştırdım yine yemedi.Peyniri,yumurtayı ezip verdim yine yemedi.Ayrıca burada pekmez de yok.Ne önerirsiniz,teşekkürler
bende aynı sorunu yaşıorum gece çok sık uyanıo,emıo ama doyurmuo,belki dişlerdende huzuruszdur hala çıkmadı,bikaç gündür pınarın 6-12 ay sütlerini içirıorum,gece uyanınca 200 cc kadar onu verıorum bi dikişte bitirıo ve 2-3 saat kadar deliksiz uyuyo,kadir tuğcunun önerisiyle denedim bende sütü memnun kaldım
saol canım tşk ederim
artık 9 aylık oldu inek sütünün artık zarar verebileceğini düşünmuorum,ama ben kokusuna dayanamadığım için sewmıorum inek sütünü,pastorızeyı daha sağlıklı buldum şimdilik
kızlar bugün oğluma brokoli çorbası yaptım pek sevdi tarifi paylaşayım dedim.
az zeytinyağında 1 tatlı kaşığı mısır unu 1tatlı kaşığı beyaz un 1tatlı kaşığı pirinç ununu kavurdum üzerine 2 su bardağı su ekledim kaynayınca biraz ince bulgur koydum ve daha önceden haşladığım ve ufaladığım brokolileri içine attım.kısık ateşte biraz daha pişirdim.
afiyet olsun........ cokacimcoook
ohhhh ne güzel çok besleyici afiyet olsun yarasın bebişine
kızlar bugün oğluma brokoli çorbası yaptım pek sevdi tarifi paylaşayım dedim.
az zeytinyağında 1 tatlı kaşığı mısır unu 1tatlı kaşığı beyaz un 1tatlı kaşığı pirinç ununu kavurdum üzerine 2 su bardağı su ekledim kaynayınca biraz ince bulgur koydum ve daha önceden haşladığım ve ufaladığım brokolileri içine attım.kısık ateşte biraz daha pişirdim.
afiyet olsun........ cokacimcoook