Bebek Aylık Gelişimi, Aşı Takvimi 2008 aralık anneleri bebeklerinin doktor kontrolleri ve aylık gelişimleri..

Bebeğimizin Aşıları, Kontrolleri, Aylık Gelişim Bilgileri
--------------------------------------------------------------------------------

fascım ellerine sağlık güzel olmuş listemiz...
eyüp asaf oğlum 3700 gr ve 52 cm doğdu
1,ay sonunda 4700 gr kilosu , 54 cm boyu

bizim doktorda her ay 1 kilo istiyor. az olursa kızarım diyor. ilk 2 ay kızlarım 1 kilodan fazla alıyorlardı ama ölçümlerime göre bu ay alamadılar bakalım perşembe günü kontrolümüz var fırçayı yiyeceğiz galiba doktordan:mymeka:

fascııım ellerine sağlık canım liste çok güzel olmuş,
naçizane bir önerim olacak şekerim, birinci sayfadaki listeyide güncellermisin, yani ara sayfalardaki listelere ulaşmak zor oluyor.
listelerden sorumlu aralık annemiz tekrar ellerine sağlık,
saliha betülü kokla benim için.

Bartu bebek de aralık doğumlu.Doğduğunda 3.200 kilosu vardı.Şu an iki ayını doldurdu ve 5 kio 500 gram oldu.Sanıyorum ilk altı aya kadar her ay bir kilo ya da bir kiloya yakın almaları yeterli oluyor

merhaba kızlar benım kızım berra..berra 11 haftalık oldu.dogdugundaki kılosu 3200 idi.boyu 49 cm idi.1 ayında kilosu 4500 boyu 56 cm olmuştu.dr sütün yaramış bebişin çok güzel gelişmiş dedi.2.ayında kılosu 6 kılo boyu 61 cm olmuş.bakalım bu ayın sonunda ne kadar olucak.FAS cım benım kızımıda listeye eklermısın canım.......

hmm. 200 gr cık fazla yazmışım.. neden uydurduysam 7500 diye.. neyse listemde güncellemeyi yaptım..

benim oglum efehanda 3.710 gr. dogdu 2.ayında 5 kiloydu 58 cm boyu. şimdi 3. ayını doldurdu ve 6800 gr. oldu boyu 62.5cm. eklersen sevinirim canım.

teşekkür edriz fas teyzesi betüşü de kocaman öptük betüşte her şeyden haberi olan becerikli tipler vardır ya öyle iz lenim uyandırıyo hem elli hem dilli bişey olacak bu galiba gülüşünede hasta oldum maşallah

ekledim zeynepcim..

celikcim biz teşekkür ederiz.. bakalım artık nasıl olcak bizim kız görcez.. kişilikli karakterli ahlaklı olsun da, maharetli de olsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…