- Konu Sahibi SevimliSevim
-
bizde bugün sağlıkocağındaydık verem aşısı oldu tosunum 7300 kilosu 64 cm boyu maşallah atom karıncama bugün 2 ay 1 günlük
elviracım merak etme ben doğduğu gün sünnet ettirdim çok rahat oldu hiç bi huysuzluğu olmadı çok çabuk iyileşti biz iyki yaptırdık diyoruz tek şikayetimiz bezini açar açmaz dışarı septiriyo biri bez açılırken siperde bekliyo vukuatları çok sıpamın
merhabalar güzel anneler
mesajlarınızı okuyunca nasıl rahatladım anlatamam
çelik198408 oğlunu kırk bin kere maşallah
ama rekorunu egale edeceğim galiba çünkü benim oğlum tam 7,5 kilo, 61 cm. sadece anne sütü alıyor.
ikinci ayını bugün doldurdu
diğer bir başlığa da yazdım hatta
bugün itibariyle diyete sokacağım oğlumu :çok üzgünüm: ama maşallah gene de. Allah beterinden saklasın
saatli emzirmem gerektiğini söyledi doktoru
kimisi sütüm yetmiyor diye üzülür sütüm gelmiyor diye üzülür. fisfisfisbenneyaptımki:uhm:fisfisfis
hepinize bebeklerinizle birlikte sağlıklı günler diliyorum
bugün dr daydık aşılarını olduk inşallah ateşsiz ağrısız atlatırız benim kızım 5600 olmuş boyuda 57.5 eklersen sevinirim fascım
bizde dün aşıdaydık evde digital baskülde tartıyoduk 6200 geliyodu dün sağlık ocağında 5850 gram geldi yinede normal kilosu ama 24 günde 400 gram almış eğer dün doğru tarttılarsa ona moralim bozuldu zaten bikaç gündür sütüm az geliyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?