Bebek Aylık Gelişimi, Aşı Takvimi 2008 aralık anneleri bebeklerinin doktor kontrolleri ve aylık gelişimleri..

Bebeğimizin Aşıları, Kontrolleri, Aylık Gelişim Bilgileri
kızlar biz de bugün aşıya gittiğimizde sağlık ocağında tartıldık ve boyumuz ölçüldü. Kilomuz 5500 gr boyumuz 60cm olmuş. Fas teyzesine duyurulur... Ama ben tartıdan şüpheliym çünkü geçen pazartesi dijital baskülde 5600gr gelmişti sağlık ocağı 5500gr dedi. Neyse onların dediği olsun ne yapalım...
Fas teyzesi listemize eklersin bilgilerimizi demi...

Öptük tüm melekleri ve annelerini...

bizde bugün sağlıkocağındaydık verem aşısı oldu tosunum 7300 kilosu 64 cm boyu maşallah atom karıncama bugün 2 ay 1 günlük

elviracım merak etme ben doğduğu gün sünnet ettirdim çok rahat oldu hiç bi huysuzluğu olmadı çok çabuk iyileşti biz iyki yaptırdık diyoruz tek şikayetimiz bezini açar açmaz dışarı septiriyo biri bez açılırken siperde bekliyo vukuatları çok sıpamın

maşallah efem naptın annesi neyle besledin bu oğlanı böyle.ben benim kızıma tosuncuk diyordum ama rekor sizde galiba

merhabalar güzel anneler
mesajlarınızı okuyunca nasıl rahatladım anlatamam
çelik198408 oğlunu kırk bin kere maşallah
ama rekorunu egale edeceğim galiba çünkü benim oğlum tam 7,5 kilo, 61 cm. sadece anne sütü alıyor.
ikinci ayını bugün doldurdu
diğer bir başlığa da yazdım hatta
bugün itibariyle diyete sokacağım oğlumu :çok üzgünüm: ama maşallah gene de. Allah beterinden saklasın
saatli emzirmem gerektiğini söyledi doktoru
kimisi sütüm yetmiyor diye üzülür sütüm gelmiyor diye üzülür. fisfisfisbenneyaptımki:uhm:fisfisfis
hepinize bebeklerinizle birlikte sağlıklı günler diliyorum

Son düzenleyen: Moderatör:

maaşallah canım

kızlar tekrar tekrar maaşallah bebeklere bende 1 hafta sonra 3 ayımız dolacak doktoruna ve ölçüleri için sağlık ocagına götürecegim nazar olur diye korkuyom ama o zaman yazarım ama benim kızım normal değerlerde

kusura bakma ballımcım. nasıl olduysa gözümden kaçmış.. ekledim inşallah bir dahaki görüntülemede görürsün.. a.s

teşekkürler fas. Bizde de hata yok.
Yalnız bişiy sorcam listede emine yok. bilgilerini mi iiletmedi merak ettim sadece...
Eline sağlık canım

eminecim eren paşanın bilgilerini henüz iletmedi.. foruma eskisi gibi girse soracağım ama bir görünüyor bir kayboluyor. soramıyorum

bizde dün aşıdaydık evde digital baskülde tartıyoduk 6200 geliyodu dün sağlık ocağında 5850 gram geldi yinede normal kilosu ama 24 günde 400 gram almış eğer dün doğru tarttılarsa ona moralim bozuldu zaten bikaç gündür sütüm az geliyo

canım bebeğinin kilosu bence iyi benim kızın doktoru ayda 600-700 gr alması normal diyor birde okuyorum bazı bebekler boy kilo orantısında kiloları çok serra için doktoru boy kilo orantılı olursa yürürken zorlanmaz kolay yürür yorulmaz dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…