2008 Aralik Ankara Anneleri

ben kasım annesiyim ama ankaradayım kızlar
hacettepe tadilata gireceği için doğum almıyor artık
haberiniz olsun
ben de ankara tıp ta ki doktora gidiyorum
doğumda orada olacak inşallah bakalım
hayırlısı

hiç haberim yoktu söylediğin iyi oldu arkadaşım bende az önce hastaneyi aradım doğruladılar gebe alımı durmuş,

of ya gene başa döndük gene doktor ara hastane ara allah yardım etsin :1no2:

hiç haberim yoktu söylediğin iyi oldu arkadaşım bende az önce hastaneyi aradım doğruladılar gebe alımı durmuş,

of ya gene başa döndük gene doktor ara hastane ara allah yardım etsin :1no2:

canım bende lütfi önderoğlu na gidecektim işte alım durunca vazgeçtim
neden doğuma giremeyeceksem doktora para vereyim
başka bir hastane bulurum diye düşündüm bir de resmi özel oldukları için
230 ytl idi benim gideceğim doktorun parasıfisfisfis

canım bende lütfi önderoğlu na gidecektim işte alım durunca vazgeçtim
neden doğuma giremeyeceksem doktora para vereyim
başka bir hastane bulurum diye düşündüm bir de resmi özel oldukları için
230 ytl idi benim gideceğim doktorun parasıfisfisfis

cnm ben az önce hastanede çalışan bir yakınımı aradım bana hacettepenin tadilatı bitmez ama koskoca doğum bölüde tadilat için kapatılamaz başka bir bölüme taşınır dedi, zaten hoca benim hastam gelecek dedikten sonra doğum bölümü mecburen görev başında olur dedi, akşam iyice araştıracak bana bilgi verecek bakalım sonuç ne olacak, bu cumartesi benimde kunter yüce de randevum var acaba gitmesemmi yada gidip konuşup iyice ögrenip ona göremi hareket etsem, sen napıcaksın peki durum böyle olursa hangi hastaneye ve doktora gitmeyi düşünüyosun

canım ben ankara tıp a gideceğim artık
zaten stresliyim bir de sonra böyle bişey çıkarırlar
hiç çekilmez ben işimi garantiye alayım en iyisi
sonra vazgeçerler falan bir de bana doktor dedi bunu
öyle bişey olsa adam neden desin parasına bakar
ama sen yine de iyice bir öğren bana da haber ver

canım ben ankara tıp a gideceğim artık
zaten stresliyim bir de sonra böyle bişey çıkarırlar
hiç çekilmez ben işimi garantiye alayım en iyisi
sonra vazgeçerler falan bir de bana doktor dedi bunu
öyle bişey olsa adam neden desin parasına bakar
ama sen yine de iyice bir öğren bana da haber ver

slm cnm ben hastanede doğum bölümüyle görüştüm gebelik takibi yapılan hastalara devam ediyorlar doğumunuda yaptırıyorlar , fakat yeni gebe alımı yok dediler, kunter bey in asistanıyla görüştüm telde oda araştırdı sağolsun bizim için doğum bölümünde şu anda tadilat yokmuş ne zaman olacağı da belli değilmiş kaldıkı olsa bile mutlaka başka bir kata taşınır , o kadar hastamız var doğum bölümü kapansa onları ne yapıcaz içiniz rahat olsun dedi tabi kunter beyede sormuş oda yok öyle bişey demiş, zaten gebeliğimin başında serdar günalp e gitmiştim yani gebeliğimin takibini ilk orda yaptırmıştım sadece doktorumu değiştiriyorum yani benim için bir sorun olmuyor ben doğum yapabiliyorum orda, zaten doktorun özel olduktan sonra yeni gebe de olup gitsen gene doğumunu yaparsın hacettepede ,sıradan poliklinik hastası değilsinki alamayız desinler , bence sen genede git bir hacettepede gitmeyi düşündüğün doktorla iyice bir konuş anlaş, ben bugün gidiyorum görüşmeye iyice ikna olursam devam edicem kunter beye, ben gene son görüşmeden sonra buraya yazarım, herşeyin hayırlısı olsun kasmamak gerek çok fazla kib a.s.

canım çok sağol bak sen bu arada yenimahalledeymişsin bende y.mah deyim

canım çok sağol bak sen bu arada yenimahalledeymişsin bende y.mah deyim

slm cnm doktordan geldim ancak yazabildim , doktorun söylediğine göre tadilat yokmuş olsa bile başka bir bölüme aktarılır dedi şu anda hemşeri eksikliği varmış bundan dolayı her bölümden 9 yatak çıkartılmış o kadar, rahatlatıcı ve tatmin edici bir bilgi verdi hacettepeye devam etmem için , fakat doktor doğuma girmek için 2 bin dolar istiyor bu ücret bize standartların çok üstünde geldi, doğuma girmese bile hastanede doğum anında hiç bir şekilde yardımcı da olmadığını söyledi- mauyene ve ilgisi iyi ama biraz para göz bir doktor, bende kararsız kaldım bana doğum esnasında yardımı olmayacak doktora ne diye o kadar para ödeyim , büyük doğumda bir doktor tavsiye ettiler klinik şefiymiş orda ve herşekilde hastanede seninle ilgileniyor rahatın için pek çok şey yapıyormuş, bakalım şu tahlil sonuçlarını gösterelimde doktora ondan sonra bu doktoru bırakıcam sanırım, hayırlısı olsun bebeğim sağlıklı doğsunda önemli değil başka bişey, bu arada yenimahallede olman çok güzel yakınız desene neresindesiny. mahallenin ben serhat koop deyim :1hug:

slm cnm doktordan geldim ancak yazabildim , doktorun söylediğine göre tadilat yokmuş olsa bile başka bir bölüme aktarılır dedi şu anda hemşeri eksikliği varmış bundan dolayı her bölümden 9 yatak çıkartılmış o kadar, rahatlatıcı ve tatmin edici bir bilgi verdi hacettepeye devam etmem için , fakat doktor doğuma girmek için 2 bin dolar istiyor bu ücret bize standartların çok üstünde geldi, doğuma girmese bile hastanede doğum anında hiç bir şekilde yardımcı da olmadığını söyledi- mauyene ve ilgisi iyi ama biraz para göz bir doktor, bende kararsız kaldım bana doğum esnasında yardımı olmayacak doktora ne diye o kadar para ödeyim , büyük doğumda bir doktor tavsiye ettiler klinik şefiymiş orda ve herşekilde hastanede seninle ilgileniyor rahatın için pek çok şey yapıyormuş, bakalım şu tahlil sonuçlarını gösterelimde doktora ondan sonra bu doktoru bırakıcam sanırım, hayırlısı olsun bebeğim sağlıklı doğsunda önemli değil başka bişey, bu arada yenimahallede olman çok güzel yakınız desene neresindesiny. mahallenin ben serhat koop deyim :1hug:

2000 $ mı:1shok:ben vazgeçtim o zaman bizim ki birde muayenesi 230 ytl idi doğumada bi araba ev falan ister herhalde:roflol:neyse ben kontrole tıp merkezine gitmeye karar verdim doğumada allah kerim artık:uhm:bu arada ben ragıp tüzündeyim seninle uzağız birazyerimseniben

2000 $ mı:1shok:ben vazgeçtim o zaman bizim ki birde muayenesi 230 ytl idi doğumada bi araba ev falan ister herhalde:roflol:neyse ben kontrole tıp merkezine gitmeye karar verdim doğumada allah kerim artık:uhm:bu arada ben ragıp tüzündeyim seninle uzağız birazyerimseniben

ewet cnm uzağız biraz arabayla 10 dak sürer , sana hayırlı doğumlar, inşallah memnun, mutlu ve sağlıklı bir şekilde doğumlarımızı yaparız.Ah birde şu korkuları evhamı atsam üzerimden herşey süpe olacak ama neyseee:1hug:

boşver o da geçer hayırlısıyla bebeklerimizi kucağımıza alırız inşallah

aralık 2008 de bende anne olacağım.
g.ü. ne gidiyorum. oradada doğururum sanırım herkese kolaylıklarrrrr

arkadaşlar gazi üniversitesi hakkında bilgisi olan varmı.
muameleleri nasıl, doğum ünitesi nasıl. hiç bir şey bilmiyorum.
doktorumun adı: Prof. Tuncay Nas
bilgisi olan benide aydınlatabilirse çok sevinirim.

Slm Ankaradan şeyda Gazi ünv Hastanesi Kötü Olacagini Düşünmüyorum Bende 11+4 Hamileyim

Slm Ankaradan şeyda Gazi ünv Hastanesi Kötü Olacagini Düşünmüyorum Bende 11+4 Hamileyim

slm şeyda. hayırlı olsun ilk öncelikle.
umarım doğumhanedekiler de iyidirler. ben ilk doğumumu etlik ssk da yaptım ve bin pişmanım. nerede ise öldüreceklerdi beni kan kaybından. o yüzden çok korkuyorum açıkcası. umarım bu sefer herhangi bir sorun yaşamam.
sen hangi hastaneye gidiyorsun.

benide 2008 aralık ankara anneleri arasına alır mısınız??? ama benim doğumum 2009 ocağın ilk haftası ama belli mi olur belkide Aralıkta olur :)
ben de Esra Kuşçuya gidiyorum, Başkent hast.

benim de 2009 ocak'ın ilk haftası olabilir.G.Ü.T.F Mehmet Erdem'e gidiyorum.arada kanamalarım oluyor canım sıkılıyor buna da şükür diyorum.Allah kuzucuklarımızı sağlıkla ve hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin.

arkadaşlar gazi üniversitesi hakkında bilgisi olan varmı.
muameleleri nasıl, doğum ünitesi nasıl. hiç bir şey bilmiyorum.
doktorumun adı: Prof. Tuncay Nas
bilgisi olan benide aydınlatabilirse çok sevinirim.

Ben de aralık annesi olacağım inşallah, Gazi hastanesine gidiyorum Doktorum Tuncay NAS, birçok rkadaşımın tavsiyesi üzerine tercih ettim ama detaylı bilgim yok benim de.

Ben de aralık annesi olacağım inşallah, Gazi hastanesine gidiyorum Doktorum Tuncay NAS, birçok rkadaşımın tavsiyesi üzerine tercih ettim ama detaylı bilgim yok benim de.

peki ne kadar ücret ödüyorsun arkadasım?:uhm:

X