slm cnm doktordan geldim ancak yazabildim , doktorun söylediğine göre tadilat yokmuş olsa bile başka bir bölüme aktarılır dedi şu anda hemşeri eksikliği varmış bundan dolayı her bölümden 9 yatak çıkartılmış o kadar, rahatlatıcı ve tatmin edici bir bilgi verdi hacettepeye devam etmem için , fakat doktor doğuma girmek için 2 bin dolar istiyor bu ücret bize standartların çok üstünde geldi, doğuma girmese bile hastanede doğum anında hiç bir şekilde yardımcı da olmadığını söyledi- mauyene ve ilgisi iyi ama biraz para göz bir doktor, bende kararsız kaldım bana doğum esnasında yardımı olmayacak doktora ne diye o kadar para ödeyim , büyük doğumda bir doktor tavsiye ettiler klinik şefiymiş orda ve herşekilde hastanede seninle ilgileniyor rahatın için pek çok şey yapıyormuş, bakalım şu tahlil sonuçlarını gösterelimde doktora ondan sonra bu doktoru bırakıcam sanırım, hayırlısı olsun bebeğim sağlıklı doğsunda önemli değil başka bişey, bu arada yenimahallede olman çok güzel yakınız desene neresindesiny. mahallenin ben serhat koop deyim :1hug: