2008 Aralik Ankara Anneleri

kızlar nerede doğum yapmayı düşünüyorsunuz?
doktorunuz kim?

benım hala doktorum yok ve dogum hastanesınde yapmayı dusunuyorum ama karar veremedım kısalr banada fıkır verırsenız sevınırım dogumun doktorlarından ozellıkle tavsıyenız varmı

başkent üniversitesinde düşünüyorum.
dr um da aynı hastanede
esra kuşcu.

benım hala doktorum yok ve dogum hastanesınde yapmayı dusunuyorum ama karar veremedım kısalr banada fıkır verırsenız sevınırım dogumun doktorlarından ozellıkle tavsıyenız varmı
Hangisinde kesinlikle zekai Tahirde yapma gelen elledi giden elledi psikoloji bitik.Ama çocuk ilgisi süper deneyim süper yinede sen bilirsin sağlıcakla inşallah dünya artık daha güzel
:emir_bebek:

ben etlik lokman hekimde istiyorum inş bir sorun olmazsa. gayet memnunum şimdilik...

merhaba ankaranın aralık anneleri:)
daha yolun başındayken hastaneler hakkında bilgilerimizi paylaşalım, değiştirmemiz kolay olur.
ben zekai tahirdeki bi doktora gidiyorum.
Ama hastane ve ortamı hakkında çok bilgim yok. beni bu konuda ydınlatırsanız sevinirim:teytey:

slm kızlar bende aralık annesi olucam inş, Zekai Tahir i düşünüyordum ama o hastaneyle ilgili olumsuz şeyler duydum yasakkelime bu yüzden Hacettepe Hastanesinde doğum yapmaya karar verdim a.s Prof Dok. Kunter Yüce nin özeline gitmeye başlıcam, çok iyi bir doktor olduğunu söylediler herkes tavsiye ediyor.inş umduğumuzu buluruz, muayene ücreti biraz pahalı ama bebiş için değer. kuzularımıza tez zamanda sağlıcakla kavuşmak dileğiyle.:1hug:

slm kızlar bende ankara dayım aralık annesi olucam allah izin verirse. ben zaten tedavi gebesiyim ikizlerime hamileyim tedavim ank tıp fakültesiydi doğum da orada olcak inş . araştırın bakın sizlerede tavsiye ederim ...:emir_bebek::emir_bebek:

ben ankaralıyım şu anda memleketim den uzak olsam da senağlama
bende ankaralı bir anne olacam inşallah

merhaba ben de başkent hastanesinde doğum yapacağım benim de doktorum Prof. Dr. Esra KUŞÇU :smiley-cool:

aaaaasırnaşık şeya.s.
çok sevindim .ne zaman gideceksin???
ben bugün gidecektim.hastaneden aradılar perşembeye aldılar beni:bbo:
satın kaçtı senin??
senin ilk bebeğin mi???
benim kızım var bir tane.
allah hepimizi bebeklerine kavuştursun:nazar::nazar::nazar:

aaaaasırnaşık şeya.s.
çok sevindim .ne zaman gideceksin???
ben bugün gidecektim.hastaneden aradılar perşembeye aldılar beni:bbo:
satın kaçtı senin??
senin ilk bebeğin mi???
benim kızım var bir tane.
allah hepimizi bebeklerine kavuştursun:nazar::nazar::nazar:

merhaba melis ben dün gittim, haftasonu talihsiz bi olay yaşadık eşim ve ben zehirlendik sanırım, aşırı kusmadan pazar gecesi acile kaldırıldım, tahliller,testler bişey çıkmadı çok şükür, dün de sonuçları alıp Esra hanıma gittik, çok şükür bebeğim gayet iyiymiş, çok korktuk ama..28 mayısta tekrar gidicem 12. haftam doluyor ve ense kalınlığı ölçülecek, dün ultrasonda hareketlerini gördük, 8. haftadan bu yana ne kadar da büyümüş, 3 kere el salladı bize :1rolleyes: ..Allah hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin onları, :nazar: :nazar:benim ilk bebeğim ve çok heyecanlıyım..SAT'ım 3 Mart..belki bir gün karşılaşırız Esra hanımın yanında..sen bir daha ne zaman gideceksin?

merhaba melis ben dün gittim, haftasonu talihsiz bi olay yaşadık eşim ve ben zehirlendik sanırım, aşırı kusmadan pazar gecesi acile kaldırıldım, tahliller,testler bişey çıkmadı çok şükür, dün de sonuçları alıp Esra hanıma gittik, çok şükür bebeğim gayet iyiymiş, çok korktuk ama..28 mayısta tekrar gidicem 12. haftam doluyor ve ense kalınlığı ölçülecek, dün ultrasonda hareketlerini gördük, 8. haftadan bu yana ne kadar da büyümüş, 3 kere el salladı bize :1rolleyes: ..Allah hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin onları, :nazar: :nazar:benim ilk bebeğim ve çok heyecanlıyım..SAT'ım 3 Mart..belki bir gün karşılaşırız Esra hanımın yanında..sen bir daha ne zaman gideceksin?

çok geçmiş olsun canım yaa.s.yediğin bir şeyden mi zehirlendin?
bebeğinin iyi olduğuna sevindim benim satım 7 mart.
ben yarın gideceğim bir aksilik çıkmazsasırnaşık şey
kim bilir karşılaşırız belki.
senin kilo durumun nasıl ben 1,5 kilo aldımşutarafagitti
çatlak için krem sordun mu esra hanıma?
inş ben de kalp atışlarını duyarım:teytey:
sağlıkla bebişleri kucağımıza alırız inş:nazar::nazar::nazar:

ben kasım annesiyim ama ankaradayım kızlar
hacettepe tadilata gireceği için doğum almıyor artık
haberiniz olsun
ben de ankara tıp ta ki doktora gidiyorum
doğumda orada olacak inşallah bakalım
hayırlısı