İsilik sorunu bizdede var..19 aylık oğlumun 1 aydır geçmeyen isilik ve kızarıkları var 2 kez sağlık ocağına götürdüm krem ve şurup verdiler ama hiçbir işe yaramadı sık duş aldırıyorum ne süreceğimi şaşırdım artık..tavsiyesi olan varsa yazsınlütfen...
İsilik sorunu bizdede var..19 aylık oğlumun 1 aydır geçmeyen isilik ve kızarıkları var 2 kez sağlık ocağına götürdüm krem ve şurup verdiler ama hiçbir işe yaramadı sık duş aldırıyorum ne süreceğimi şaşırdım artık..tavsiyesi olan varsa yazsınlütfen...
Arkadaşım alerjik bir durum olabilir.Aynı sorunu ben de oğlumda yaşadım,dr a gittik.Alerji olmuş.Dr krem verdi,kullanınca geçti.
sıcaktan diyo doktor ama cilt doktoruna götürmek lazım belkide..sizin ne alerjisi olmuştu teşhis nasıl koyuluyor benim bildiğim alerji testi var ama ona gerek yok diyorlar...Bu arada stilex sanırım fenistille eş değer onu denedim ama işe yaramadı..:çok üzgünüm:
sıcaktan diyo doktor ama cilt doktoruna götürmek lazım belkide..sizin ne alerjisi olmuştu teşhis nasıl koyuluyor benim bildiğim alerji testi var ama ona gerek yok diyorlar...Bu arada stilex sanırım fenistille eş değer onu denedim ama işe yaramadı..:çok üzgünüm:
Dr alerjinin ne olduğunu söylemedi,yineleyebilir dedi.Alerji testi yapılmadan teşhis kondu.Verdiği krem işe yaradı.2 gün içinde azaldı sonra da kayboldu.Bir daha da olmadı çok şükür.Benim oğlumun yüzündeydi kızarıklıklar,biri ısırmış gibiydi.Kötüydü gerçekten.Neyse ki kurtulduk...
kızlar 2008 bebekleriniz kaç kilo oldular bu arada?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?