2008 anneler nerdesiniz

Benim oğluşum eskiden düşse bile pek ağlamazdı, şimdi offf ağlak ağlak dolaşıyor peşimde. :)
Sevdiği şeyi bile yememek için nazlanıyor, direniyor, bağırıp çağırıyor. Bakıyorum, bakıyorum, bu küçücük sevimli şey nasıl oluyor da bu numaraları biliyor diye hayret ediyorum.

huzunbazask masallah canim hele emdiriyormussun ben sadece 9 ay emdirebildim kizim kendi birden birakti.benim kiz sutunu hala biberondan iciyor sizinkinler ne alemde

huzunbazask masallah canim hele emdiriyormussun ben sadece 9 ay emdirebildim kizim kendi birden birakti.benim kiz sutunu hala biberondan iciyor sizinkinler ne alemde

canım evet allaha şükürki oda bende emzirme konusunda çok iyiyiz o inan 10 dk. bir meme emmek için yapışır 2 saat hiç kaldırmasam kalkmaz kucağımda meme delisi bende emzirme delisiyim 3-4 yaşına kadar emzirmek istiyorum ama utanıyorum çevreden onun için 2,5 yaşında kesmeyi düşünüyorum belkide 3 . seninki bırakmış ama olsun 9 ay içmiş nasılolsa biliyorsun ilk 6 ay çok önemli ..şükürler olsunki o besinini almış canım bebeğinle sağlıklı yaşamlar diliyorum.

bende ezmıyorum hala nısanda ıkı yasında olacak bıraktıracagım gece uyanıyor cokk

gunes gozulugu almadımm ben hıc..sapkasını bıle sureklı gecen yaz attı

merhaba eylül 2008 doğumlu oğlum..
hangi oyunları oynatacağım bilemiyorum..kutu kutu pense oynuyoruz..klasık yakalıycam seni oyunu..başka bişey gelmiyor aklıma..oyuncaklarla oynanan oyunların dışında ne oynayabilrim?yardımcı olursanız sevinirim

canım bende aynı senin gibi bütün gün ürete ,ürete fenalık geliyor içime bizde saklambaç yani ben gidiyormuş gibi yapıp köşelere saklanıyorum oda bakınca bağırıyoum oda çığlık atıyo sevincinden kaçıyo,bazen topla oynuyoruz ayakta gol atıyor güyya bende yakalayamıyrm yere düşüyorum gene çığlık atıyor sevinerek,karalama tahtası aldık ona resim yapıyorum oyalanıyor bide ilk laptop um diye bi oyuncak aldık buaralar ona sardık onda kelimelere basıp tekrar ediyorum oda dinliyo müzik açıp bazende oynuyoruz kucağıma alıyorum sşow şarkılarda güyya dans ediyoruz biraz uçuruyorum gülüyor aklıma şimdilik bunlar geliyor ama gerçekten çocuk büyütmek ne kadar zormuş ya biz annelere herşey dert oluyor valla...kaydirigubbakcemile2

neredeyse 10 gündür dili acayip çözüldü bizim oğlanın 2-3 kelimelik cümleler kurmaya başladı birden bire
en sevdiği şey Teknosa nın kataloğu tüm markaları ezberledi. Bir yere tanıdığı markayı görünce çığlık çığlığa bağırıyor LG SONY NOKIA vs diye:)
duyduğu gördüğü hiçbirşeyi unutmuyor. birkaç gündür Papianın reklamını söylüyor bağıra çağıra "Te yappak yeteeeyyyyyy" diye:) birde PO nun yabanlı reklamı Yalaaaannnnnn:)
çok komik bunlar ya:))))

merhaba benim kizimda 26 nisan dogumlu:bezi yaklasik 3, 4 aydir biraktik,,,konusmasi da cok guzel, 3 kelimelik cumleleri daha da fazlasinida konusuyor gevezeki sormayin, sarkilar,ninniler ezberlendi,buarada 3dil arasinda karma bir dil,hepsinde kendini ifade ediyor,ama varya cocuklarbebeklikden beri zekalari okadar hizli gelisiyorki benimkizim o kadarsasirtiyorki beni sormayin,herseyi taklit ediyorlar, yemek konusuna gelince istahsiz neler neler hazirliyorum, bu ara evcilik oynuyoruz biraz kandiriyorum da yiyor yoksa neler cekiyorum sormayin daha 11 kilo olmadi boyu 85 falan, biberonla sut iciyor birakmayida dusunmuyorum sut icsinde buyusun,bardakla zoroluyor cok az iciyor, emzikde sadeceuyku sirasinda ,gunduz 2,3 saat uyur, geceleride 9 gibi sabahda 7 bucuk 8 gibi ayakdayiz, geceleri tuvalet icin kalkar cogunlukla tisini yapar, biraz suticer yatar...disleri nekadar hatirlamiyom cok yarin sayar yazarim heeeeee:)benim kizimdada gelismler boyle arkadaslar . iyi geceler

benim kızımda 1 temmuz doğumlu ve meme delisiydi çok güzel emiyordu artık çok üzerime düştüğü için bıraktık memeyi 2 gün oldu.ama bana daha zor oldu ya alışmışım emmesine sanki ayrılıyormuşuz gibi geldi. allah herkesin evladına sağlık sıhhat versin.

Benim kızım 25 ekim doğumlu bizim 2 yaş sendromuna daha 7 ay var.
12 dişi çıktı şimdi 4 dişi birden çıkartıyor ilk defa bu kadar zor çıkıyor. Ya da artık kendini ifade etmeye başladığı için çok huzursuz. Yemek yiyen çocuk iştahtan kesildi, Hırçınlaştı, konuşma geriliği başladı. Bazı kelimeleri söylerken şimdi sadece anne diyor. Ih lamalarla derdini anlatmaya çalışıyor. Uyku sorunu benim kabusum oldu sadece bana sarılarak uyumak istiyor. Yanından ayrıldığım zaman ağlama krizine giriyor anneler sizin başınıza bu geldimi? Yaklaşık bir haftadan beri bu sorunlarla boğuşuyorum.

Diş çıkarma dönemlerinde aynen benim oğlum da iştahsızlaşıyor ve gece 4 kere kalkıyorsa bu 7-8 oluyor. Hatta ona kalsa yanımızdan ayrılmayacak. Her seferinde eyvah alıştı bizimle uyumaya, eyvah artık yemek yemeyecek diye endişe ediyorum ama diş çıkınca eski haline dönüyor. Yani üzülme canım, Hepppsi geçecekkk
Şu ara altlı üstlü iki azı ve köpek dişi çıkarıyor. Kasım doğumlu ama 16 dişimiz var :)

Aslında benim de aklıma takılan şey, pek konuşmuyor. Yani birkaç aydır aynı tas aynı hamam birkaç kelime anne, baba vs. Siz konuşması için neler yapıyorsunuz?

benim kizim subatta iki yasina girdi konusmasi cok guzel 2 3 kelimelik cumle kurabiliyor.yalniz 2 yas sendromu basladi cok nazli herseye aglar oldu surekli kucagimda su siralar.inanin bezini degistirmek icin yarim saat dil dokuyorum.

melekce benım olgumda bezını aldırmak ıstemıyoır cok zorlanıyor aynen sen gıbı...

merhaba ben de 2008 mayıs annesiyim. benim kızımdan yana tek gerçek sıkıntım zayıflığı yemesi gayet güzel kahvaltıda yumurta, bebe bisküvisi, peynir, yağ,bal,zeytin ezmesi ve ekmek içini sütle bulamaç yapıp yediriyorum,öğlen ekmek içi ilaveli bir büyük kase çorba , iki-iki buçuk saat sonra bir gün bir kase muhallebi ertesi gün 200 ml bebe bisküvili süt biberonda, saat 5 -5 buçuk gibi meyve (onu az yiyor 1 dilim elma aslında cam rendede ezerek versem bütün meyve yiyor da ben de katıya alışsın diyorum) akşam 7 de çorba veya pilav köfte balık ne varsa artık saat 9 gibi de şekerli meyve sulu (mandalinalı) yoğurt yatarken de 200 ml bebe bisküvili süt. tek sorun katı yiyecekleri az yiyor köfte iki ısırık alıp bırakıyor ben de çorbalarını kıymalı yapıyorum balığa da aynısını yapınca hemen balıklarını alıp balık çorbası yapıyorum severek içiyor.
sorun nerde derseniz sorun 3370 gr doğduğu halde şu anda 8800 gr : ((( Allah başka dert vermesin diyorum ama görenin ilk söylediği "niye bu kadar zayıf? bir şey yemiyor mu" soruları beni inanılmaz bunaltıyor...
çok hareketli ve evi inanılmaz dağıtıyor evi topla yarım saat sonra sanki evin içine boma düşmüş her şey her yerde kafamçokkarıştı çekmecelerimin 1 rafları boş veya sabitlenmiş, gittiğim yeri çok karıştırıyor bunun dışında bir haftadır dili iyice çözüldü 2 -3 kelimelik cümleler söylüyor bir ara kelimeleri ters söylüyordu çöp yerine böç, top yerine bot onları düzeltti ama halen şapkaya kapşii diyor :)
tuvalet eğitimine yaza başlayacağım ama bu yaz yoğunluktan inşaallah yapabilirim önce temmuzun ilk haftası evi taşıyacağım sonra eşimin yıllık izni derken 1 eylül de tekrar işbaşı yapacağım araya bir yere sıkıştıracağım artık:)
kendinize de kuzulara da iyi bakın hoşçakalın

açmaz mı ama o tilkiyse biz de kuyruğuyuz güzelim sempatiksalakcinni babası buzdolabının kapısına kilit vurdu :) hem kapıya hem de kapının temas ettiği yan gövdeye havlu askılığı var ya tekli onları yan yapıştırdı ve iki askı arasında helinin oyuncaklarından birinden kopardığı esnek lastiği (paket lastiğinin kalını gibi) geçirdi böylelikle bizim küçük fare artık buzdolabını açamıyor :teytey: ilk zamanlar gelip gitti baktı açamıyor vazgeçti ama öyle kurnaz ki bazen lastiği takmayı unutunca hemen buzdolabına koşuyor zilli :)

açmaz mı ama o tilkiyse biz de kuyruğuyuz güzelim sempatiksalakcinni babası buzdolabının kapısına kilit vurdu :) hem kapıya hem de kapının temas ettiği yan gövdeye havlu askılığı var ya tekli onları yan yapıştırdı ve iki askı arasında helinin oyuncaklarından birinden kopardığı esnek lastiği (paket lastiğinin kalını gibi) geçirdi böylelikle bizim küçük fare artık buzdolabını açamıyor :teytey: ilk zamanlar gelip gitti baktı açamıyor vazgeçti ama öyle kurnaz ki bazen lastiği takmayı unutunca hemen buzdolabına koşuyor zilli :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…