2007 Aralık ayında hamile kalanlar

Evet caliptra benim ilk bebeğim
kız durun bakim bunu sağ salim bi doğurim de inşallah:emir_bebek:
annem gibisiniz ha,hadi 2. ne zaman diyip duruyor oda:roflol:
 
Ah ah keşke benimde annem öyle olsa şekerim hamileliğimi daha bilmiyor ve uzun bi zaman söylemeyeceğim.Ağustostkinde annemde babamda ne gerek var?bir çocuk bile büyütmek çok zor?mantıksızca hareket ediyorsunuz demişlerdi.Ben çok isterdim 2. torun haberini coşa coşa vermeyi.ben tek çocuğum onun için kardeşi olmasını çok istedim kızımın oda çok istiyor ama eşimden tam emin değilim gerçekten istiyomuydu?bende biliyorum çocuk büyütmek çok zor ama onlarında benim yıllardır istediğim şeye daha farklı yaklaşmalarını isterdim.Neyse sen nediyorsun ben sana neler anlatıyorum değilmi canım
 
merhaba daha önce hiç ilgim yoktu bu sayfayla ama şimdi tek açtığım sayfa bu oldu tabiki nedeni ikinci bebeğimi beliyorum bende aralıkta hamile kalanlardanım benim bir oğlum var 12 yaşında ve başka düşünmüyodum kardeşi olsun istiyodum fakat o cesaret yoktu bende şimdi şoktayım ve dışarıya bile çıkmıyorum.7 haftalık hamileyim psigolojim çok farklı şimdi neyse paylaşmak istedim sizlerle
 
herkese selamlar,
bu siteyi uzun zamandır takip ediyorum ama ilk defa mesaj yazıyorum çünkü yardımınıza ihtiyacım var.
benim son SAT 30 aralık 2007 tarihindeydi.bende daha adet olmadıgımdan idrar testi yaptım pozitif çıktı.(sat'a göre 5+1 hamileyim)yarında kan tahlili yapıcam.
fakat benim son 1 haftadır sürekli kasıklarımda ve midemde agrı var.zaman zaman bu agrılar geçiyor fakat ben çok endişeleniyorum.yataktan kalkarken bile kasıklarıma bıçak saplanmış gibi oluyor.(daha doktora gitmedim) acaba fazla mı endişe ediyorum?
Eger başına böyle bir şey gelen varsa bana yardım edebilir mi?çünkü bu agrılar bana sıkıntı veriyor.
yardımlarınıza şimdiden teşekkürler.
ne olur bana da cevap yazın
 
berrinse,
bende 6 haftalık hamileyim.bende de oldu öle sızlamalar.ben 3 haftadır doktora gidiorum bi sorun yok.ama bence sen önce bi kan tahlili yaptır,bchg değerlerine baktır, sonra doktor ultrasonda görür heralde gebelik kesesini için rahat eder...inşallah herşey iyi olur........
 
Selam Hanimlar Moral,m çok Bozuk çok üzgünüm Perşembe Günü Dr Gittim Kanama Oldu. 6+6 Hamilesin Dedi Kesede Problem Yok Ama Kalp Atişi Yine Göremedi. Bu 2. Hamileliğim Daha önce 9. Haftada Kürtaj Olmuştum Mecburiyetten Kalp Atişi Olmadiği Için Yine Aynisi Olursa Diye çok Korkuyorum.haftaya Gel Bakalim Kalp Atişi Görürümüyüz Dedi. Ne Olur Bana Dua Edin. Bebeğim Yaşasin. Herzaman Hayirlisi Derim Ama çok Istiyorum Bebişim Olmasini.
 
kumralım Allah tamamına erdirsin canım bizde yaşarız inşallah o güzel duyguyu yeniden

cok degil 7.haftanda duyarsın kalp atışlarını sende güzelim.bende sen gibi karamsardım doktora gidecegim gün o kadar hayecanlıydım ki anlatamam rüyamda bebişimin kalp atışını duymamış cok tedirgin olmuştum cok şükür ki rüyam tersine cıktı ve bebişimin gelişimi ile ilgili bi problem yokmuş.allah hepimize bebişlerimizi kucagımıza almayı nasip eder bir kısa sürede:nazar:
 
kızlar bende bebişimin gelişimini gösteren takvimden istiyorum ama bi türlü olmuyor.bana yardımcı olur musunuz.....
 
kumralım canım ya inşallah herşey yolunda giderde burada hemen yazarım takvimlerimizide beraber yaparız
 
momy nerede arkadaşlar baya hamiş olduk herhalde belirtiler daha netleşip kontrol ve tahlillerde daha çok sohbet edeceğiz değilmi
 
Caliptra abla burda mısıııııın?
Burdaysan 3 kere kapıyı tıklaaaa....
 
bende 6 haftalık hamileyim geçen hafta doktora gittim çok heyecanlandım.henüz keseyi gördü doktor 13 şubatta tekrar randavu verdi kalp atışlarını duya bilirmişiz.çok mutlu ve aynı zamanda sürekli tedirginim şu 3 ay çabuk geçsin istiyorum en tehlikeli dönem ilk üç aymış.
 
bende çok alıngan oldum ve herşeye ağlıyorum tuaf bişey zaten bir gariptim.ya bide benim akıntılarım tuaf bazen koyu sarı,bazen beyaz ve strese girdiğimde hafif kahve rengi senin nasıl doktor şuan için problem yok dedi ama ben yinede çok korkuyorum.
 
Kıvılcım korkma hiç,benim de çok akıntım oluyordu hala da zaman zaman oluyor koyu sarı,sanırım üşüttüğüm zamanlar oluyor.Günde 3 kere çamaşır değiştirdiğimi biliyorum.Doktor olabilir dedi sonradan geçiyor bu durum canım.
 
sağol canım kahve rengiolunca biraz korkuyorum bende bir kalp atışlarını hayırlısıyla duysam bebişimin.allahım hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah.
 
X