2007 ağustos anneleri sesiniz çıkmıyor......

tatlixsxoxgxlum

kızım İLKE 1 yaşında:))
Kayıtlı Üye
13 Aralık 2007
1.707
2
oğlum 10 ağustos doğumlu şimdilerde o kadar hareketli ve yaramaz ki durdurmak imkanszı artık.üstten 4 dişimiz alttanda 2 dişimzi çıktı..emekliyoruz...ee büyüyoruz artık:emir_bebek:
sizler ve bebekleriniz ne durumda ??
 
oğlum 10 ağustos doğumlu şimdilerde o kadar hareketli ve yaramaz ki durdurmak imkanszı artık.üstten 4 dişimiz alttanda 2 dişimzi çıktı..emekliyoruz...ee büyüyoruz artık:emir_bebek:
sizler ve bebekleriniz ne durumda ??

meraba canım benim oğlumda 25 ağustos doğumlu.bizim hiç dişimiz yok ama asırı kaşınıyo.dediğin gibi baya hareketlendi.bu ay hiç kilo almamış 9 kilo.boyu da 72 cm.ileri doğru emekliyemiyo ancak geri ve yanlara gidiyo.şarkı söylediğimizde sağa sola sallanıyo.alkış yapmayı öğrendi.seninkinde ne gibi değişiklikler var.yazarsan sevinirim
 
merhaba benim oğlum da 28 ağustos doğumlu. bizimde hiç dişimiz yok ama kaşıntımız ve salyalarımız var. çok hareketliyiz. 11 kilo ve 74 cm boyunda.oğlum emeklemiyo direk yürümeye başladı. ellerinden tutunca kim tutar oğlumu evi dört dolandırıyo valla. konuşmaya ve sohbet etmeye bayılıyoruz 8 kelime söyleyebiliyoruz.alkış, baybay ve gel gel yapmayı öğrendi. sizlerin bebeklerinde ne gibi değişiklikler var?
 
merhaba arkadaşlar benim oğlumda 9.5 kğ 75 cm geçenlerde doktora götürdük gelişimi gayet iyi dedi.oğlum 10 ağustos doğumlu.bizim epey dişimiz çıktı toplam 6 tane dişimiz var.ilk başlarda geri emekliyordu şimdi ileri emekliyor ve hızlandı diğer odaya gidiyorum bir bakıyorum arkamda:)oğlum çok hareketli hiç durmuyor 2 defa yürüteçten düştü artık kullanmıyorum attım çöpe.onun dışında ek gıdalar veriyorum zaten günlük 1 kase yoğurdumuz çorbamız akşamları muhallebimiz meyve suyumuz mutlaka vardır..şimdilik bunlar aklıma gelenler bşirbirimizle bilgilerimizi paylaşalım ...öptüm sizleri....birde oğlum gel geli öğrendi herkesi çağırıyorr:)
 
arkadaşlar ben yürütece bindirmiyorum hiç.çevremdeki arkadaşlar çocuğu tembelleştirdiğini ve geç yürümeye başladığını söyledi.o yüzden almamaya karar verdim.oğlum abayı rahatlıkla söylüyo fakat anne yerine adde diyo.bir müzük duyduğu zaman veya biz sarkı söylerken sağa sola sallanıp alkış yapıyo.aklını seveyim onun.bizi anladıkça daha mutlu oluyorum.mama dışında ew yemekleri veriyomusunuz. kızlar bilgilerimizi paylaşalım.
 
canım ev yemeği değil ama ona ayrı çorba yaıyorum..kendi yediklerinizden vermiyorum henüz.

ben yaptığım sulu yemeklerin suyuna zacık pilav yada ekmek koyuyorum .yoğurtla beraber güzel yiyor.yumurtanın tamamını vermeye başladınmı ? ben hala sarısını veriyorum.
herşeyden çok kafama taktığım bu ay hiç kilo almaması.sizinkiler ayda kaç gram alıyo öğrenebilrmiyim.
inşallah bebeğim diş çıkarmadan dolayızayıflamaz.çünkü bunu bebeği olan annelerden çok duyuyorum.
 
bende hala yumurtanın sarısını veriyorum.diri olan yiyeceklerde öğürüyor o yüzden pilav vermeye korkuyorum henüz.onun dışında bizimde çok fazla kilo artışımız yok ama normal olduğunu söyledi doktor.şimdilerde 9.5 kg.dişlerden dolayı biz şimdilik pek rahatsızlık çekmedik.bugünlerde üşütmeden dolayı kusuyor sürekli onun verdiği bir halsizlik var..
 
a.s.arkadaşlar ne güzel bebişleriniz büyümüş bileeee.:nazar: inşallah seneye bizlerde diş çıkarma,emekleme vb. knulardan bahsedebiliriz. özendim vallahi size içim bir tuhaf oldu.allah herkese yaşatsın yaşadığınız güzellikleri...
:emir_bebek:miniklerinizi öpüyorum sizlerin de anneler gününü kutluyorum
 
meraba kızlar neden sesiniz hiç çıkmıyor.oğlum iki güdr huy değiştirdi.tamamen benimle ilgilenin diuor.2 dakika yalnız durmuyo ve bir sinir küpü halinegeldi.bağırdıkça bağırıyo.ancak balkona veya dışarı çıkardığımzda rahatlıyo.daha tarttırmadım ama sanırım bu ayda kilo almadı.görenler zayıfldığnı söylüyo.şöyl genel olarak bakınca sank fiziksel ve akgısal olara gelişimi yavasladı gibi.sizinkiler nasıl.........
 
canım bizimkide hiç durmuor çok hareketli bu ay benim oğlumda sanırım kilo almadı çünkü geçenlerde epey ishal ve kusma yaşadık sonra kendine tam gelemedi.gezmeyi dışarıya çıkmayı çok seviyor.içeri almak mümkün değil.onun dışında genel durum iyi.sizin dişleriniz henüz çıkmadı ise onunda verdiği bir huzursuzluk olabilir...
 
mrb arkadaşlar. benim kızımda 15 ağustosta doğdu..
henüz dişimiz yok. ama çok akşınıyor dört gözle bekliyoruz incileri..:))
emekleme yok. ellerinden tutarak yürüyoruz..
gel gel, baybay, ve çak yapıyor...
kilomuz 9 kilo boy: 71 cm.
şimdilik bunlar aklıma gelenler:))
Allah tüm bebişlere sağlık versin..
 
merhaba arkadaşlar benim oğlumda 11 ağustos doğumlu beş tane dişi var oda bay bay gel gel yapıyo telefonn görünce kulağına götürüyo emeklemiyo ama yürüteçle resmen uçuyo oda 9 kilo 75 cmde boyu herşey çok güzel darısı isteyen herkese bu arada çokda oynak kız gibi müzik çalınca alkış yapıyo oynuyo
 
merhaba arkadaslar.bi sorum olcaktı.bebeklerinize ek olarak mama çesitleri veryo musunuz?eğer veriyosanız yanı sıra demir damlasına devam ediyo musunuz.haberleri dinledikten sonra kafamda sorular oluştu.ben hem mama hem de demir damlası kullanıyodum.napayım şimdi düşünüyorum.
 
ben mamayı sadece kahvaltısında veriyorum bunun dışında günlük demir ve vitaminede devam ediyorum..1 yaşına kadar vereceğim..
 
ben mamayı sadece kahvaltısında veriyorum bunun dışında günlük demir ve vitaminede devam ediyorum..1 yaşına kadar vereceğim..

canım sen sanırım aynı zamanda bebeğini emziriyorsun.ben emzirmiyorum.öyle olunca mecburen günde anaz 2-3 çeşit mama veriyorum.diğer öğünlerde de çorba ew yemeklerinden yedirebildiklerimi vs. veriyorum.öyle olunca demiri şu bi haftadır vermiyorum.bu arada normal süt vermeye d başladım.tabi içine biraz su da katıyorum.alerji ve kabızlık yapmasın diye.
 
yok canım ben hiç emzirmedim .bende o hazır mamalrdan yani karışık tahıllı yada bisküvili yada meyveli olanlardan veriyorun diğer normal mamadan çok vermiyorum.süte de başlamadım 1 yaşından önce başlamayı düşünmüorum doktorumuz öyle demişti.onun dışında günlük çorba yapıyorum mutlaka yediklerimizdende tattırıyorum...
 
X