saol cnm teşekkür ederimzemuszemusmerhaba zeytin-gözlü hoşgeldin aramıza
benim oğlum 1 yıldır 14 kilo senin ki maşallah gayet iyi benimkiside 2 kilo falan alsa süper olacakçok sağol canım Şeniz
yakışıklı oğluşun nasıl
kızlar sizin çocukların kiloları nasıl, Yağmur 1 yıldır 18 kg dan gr çıkmıyor maşallah yemesi fena değil ama harketli buna bağlıyorum.
saol cnm teşekkür ederimzemuszemus
benim oğlum 1 yıldır 14 kilo senin ki maşallah gayet iyi benimkiside 2 kilo falan alsa süper olacak
Benim oğlum da maalesef 15 kg. uzun zamandır.Yemek seçmekten ziyade iki kaşıkta doyma problemi var bizde de
napalım sağlıklı olsunlarda kiloyu çok sorun etmiyorum benBenim oğlum da maalesef 15 kg. uzun zamandır.Yemek seçmekten ziyade iki kaşıkta doyma problemi var bizde de
gayet iyi gerçekten hiç sorun etmetamam sustum ben kızım mın sizinkilere bakarsak maşallahı var:kedi::kedi:
günaydın kızlar
merhabalar
bende 2006 eylül doğumlu kız annesiyim.martta ikinci çocuğumuzu bekliyoruz buda erkek.
Merhabalar,
Benim de 01.10.2006 doğumlu Haktan isminde bir oğlum var.Tek çocuk o da evde çok sıkılıyor ben de.
Bu arada acayip yemek seçer ve iki kaşık yiyip doyar.
NERDEYSE 6 AYDIR 15 KİLO.Bir dakika yerinde durmaz , çizgi film seyretmiyosa. İki lokma yer evin içinde koşturur hemen eritir.
BU iştah problemi beni delirtmek üzere ...
merhabalar
bende 2006 eylül doğumlu kız annesiyim.martta ikinci çocuğumuzu bekliyoruz buda erkek.
Merhabalar,
Benim de 01.10.2006 doğumlu Haktan isminde bir oğlum var.Tek çocuk o da evde çok sıkılıyor ben de.
Bu arada acayip yemek seçer ve iki kaşık yiyip doyar.
NERDEYSE 6 AYDIR 15 KİLO.Bir dakika yerinde durmaz , çizgi film seyretmiyosa. İki lokma yer evin içinde koşturur hemen eritir.
BU iştah problemi beni delirtmek üzere ...
canım siz nerelisiniz
Benim annem Kayseri li babam Karadeniz Ordu lu ama hanım memleketli olmuş :))
kızlar çocuklarınız sabah genel olarak ne yer içer?
maşallah, hayırlısıyla kurtulursun inşallah.
canım hiç kafana takma sağlıklı olsun yeter
hg cnm hayırlısıyla kurtul inşş
yeni nesil çocuklarında genel olarak bu problem var malesef en iyisi fazla üstüne gitmemek...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?