• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2006 anneleri burda buluşalım

cnm bızdede hamurdan yapılır hamur corbası ona bayılıyo dusun markete gıdıyoruz anne hamur corbası alsana dıyor :) o derece evet cocuklar hamurıslerıne genelde hep severler makarnayıda cok sevıyor cocukların baş yemegı

canım siz nerelisiniz
Benim annem Kayseri li babam Karadeniz Ordu lu ama hanım memleketli olmuş :))

merhaba zeytin-gözlü hoşgeldin aramıza
saol cnm teşekkür ederimzemuszemus
çok sağol canım Şeniz
yakışıklı oğluşun nasıl

kızlar sizin çocukların kiloları nasıl, Yağmur 1 yıldır 18 kg dan gr çıkmıyor maşallah yemesi fena değil ama harketli buna bağlıyorum.
benim oğlum 1 yıldır 14 kilo senin ki maşallah gayet iyi benimkiside 2 kilo falan alsa süper olacak

benim oğlumdda çok yemek seçiyooo allah yemek saatleri bi işkence gibi mızıl mızıl yemek yiyo sebzeleri zor yiyo gerçi kolay yediği bişey yok hiç anasına çekmemişşş

Merhabalar,

Benim de 01.10.2006 doğumlu Haktan isminde bir oğlum var.Tek çocuk o da evde çok sıkılıyor ben de.
Bu arada acayip yemek seçer ve iki kaşık yiyip doyar.
NERDEYSE 6 AYDIR 15 KİLO.Bir dakika yerinde durmaz , çizgi film seyretmiyosa. İki lokma yer evin içinde koşturur hemen eritir.
BU iştah problemi beni delirtmek üzere ...

merhabalar
bende 2006 eylül doğumlu kız annesiyim.martta ikinci çocuğumuzu bekliyoruz buda erkek.

maşallah, hayırlısıyla kurtulursun inşallah.

Merhabalar,

Benim de 01.10.2006 doğumlu Haktan isminde bir oğlum var.Tek çocuk o da evde çok sıkılıyor ben de.
NERDEYSE 6 AYDIR 15 KİLO.Bir dakika yerinde durmaz , çizgi film seyretmiyosa. İki lokma yer evin içinde koşturur hemen eritir.

canım hiç kafana takma sağlıklı olsun yeter

merhabalar
bende 2006 eylül doğumlu kız annesiyim.martta ikinci çocuğumuzu bekliyoruz buda erkek.

hg cnm hayırlısıyla kurtul inşş:emir_bebek:

Merhabalar,

yeni nesil çocuklarında genel olarak bu problem var malesef en iyisi fazla üstüne gitmemek...

hg cnm hayırlısıyla kurtul inşş:emir_bebek:

yeni nesil çocuklarında genel olarak bu problem var malesef en iyisi fazla üstüne gitmemek...

Ben de anlamadım neden böyle bu çocuklar, ya çok yiyip obez oluyolar, yada az yiyip çöp gibi oluyolar.

Bi türlü işin içinden çıkamadım, problem bende mi diye düşünüp duruyorum...

Back