• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2006 anneleri burda buluşalım

evet ya bizi oyunlarına dahil ettiklerinde inanılmaz seviniyolar.benimkide dışarı çıkamıyoruz eskisi gibi haliyle durumumdan dolayı. tabi soğukta var. salonda üçümüzün elele tutuşup yürümemizi istiyor.çok özlemiş demekki diyorum birlikte bişeyler yapmayı.kendini oyunla nasıl ifade ediyor yavrum.bi an önce doğum yapıp oğluşumla eski gnlerimize dönmeyi çok istiyorum.

inş. cnm hayırlısıyla dogumunu yapta hep birlikte daha guzel vakit gecırirsinzi.oglun artık kardeşi gelınce sıkılmaz ne guzel onla vakit geçirir..

0506012010779j

günaydın 2006 nın güzel anneleri, hepinize çok güzel haftalar dilerim, hafta sonu evdeki nette sorun olduğu için giremedim, cumartesi günü kızımı avm de oyun parkına götürdük, onun fotogrqafını çekeyim derken arkamda çalışan çocuk trenini farketmedim ve bana çarptı,ayağım altında kaldı bileğim çok fena bir şekilde burkuldu, konuşamadım bile sadece gözümden yaşlar süzüldü, eşim hemen geldi kaldırdı, ayağıma falan baktılar birşey yoktu ama halen üstüne basarken zorlanıyorum. Pazar günü eşim bağ evine gidelim dedi ( Kayseri de şehrin dışında serin yerlerde yazlık evler yaptırırlar, yazın oraya taşınırız) acayip kar vardı, Yağmur u bıraktım istediği gibi oynadı yerlerde karların üstünde yuvarlandı yarım saat oynadı baktım, mutluluğu anlatılmazdı.

günaydın arkadaşlar bende 2006 eylül annesiyim 1oğlum var :nazar:

topiğiniz çok güzel olmuşzemuszemus

ayaz ne güzel kardeşde geliyoo sizee ama ben 2. çocuktan çok korkuyorum hem çok istiyorum hemde korkularım var

benim oğlumda wcye kendi gidebiliyor ama temizliğini ben yapıyorum güvenemiyorumm
çok tertipli bi çocuk odasını kendi toplar hiç karışmam kendi odası nasıl durmasını istiyosa öle olurr arada uyarıyorum tabii ama yatağını falan düzeltemiyoo daha oda olur inş

kreş konusuna gelince bende seneye yarım gün olarak vermeyi düşünüyorum zorlanacağımızıda sanmıyorum kendi çok istekli çünkü bide bu sene haftanın 2 günü ben yüzmeye gidiyordum onuda götürdüm orda çocuğu olan anneler için kreş vardı çok istekli gidiyordu gününü iple çekiyordu bu sebeple zorlanacağımızı düşünmüyorum
çevrasinde arkadaşlarıda çok onlarla oynayabiliyor ortama uyabiliyoo.......
ama evde yanlız malesef onun için bi kaç gün dışarı çıkmayınca çok sıkılıyoo ama bi yere gidince illaki arkadaşı oluyoo o yüzden iyi vakit geçiriyoo...benden evde pek fazla birlikte oyun oynamak istemiyo istediğindede oynuyoruz evde laptopla oynamasına fazla izin vermiyorum oynarsa saatli oynuyoo yada bi ödül olarak oynuyoo ama tam bi yumurcak tv ve cortoon net hastası onu engelliyemiyorum ama kendi kendine oyun kurabildiği için çokda karışmıyorum çünkü evde olduğumuz bi gün 2 saat tv izlerse 1 saatde oyun oynuyo...
bizim eb büyük problemimiz yemek çok iştahsız günlerce yemek verme anne acıktım lafını ağzından duyamazsın en büyük sıkın\5mız bebekliğinden beri bu bende biraz zorluyorum çünkü zorlamasam hiç yemiyoo allah korusun vitaminsiz kalmasından korkuyorum
boyu yaşıtlarına göre normal ama kilosu biraz az oda iştahsızlığından kaynaklanıyoo
konuşmasına gelince gayat iyi erken konuştu zaten konuşamadığı kelime yok gibi:nazar:ama biraz hızlı konuşuyu ozaman kelimeler birbirine giriyoo...

bi arkadaş nickini hatırlayamadım oğlum az konuşuyoo demiş fazla tv izliyomuş galiba geç konuşmaya buda sebepmiş tv çocuklarda konuşmayı etkiliyomuş o yüzden fazla tv seyrettirmemek gerekiyomuşş ama bi şeyler diyorsa konuşcak demek ki fazla sıkamaya gerek yok
ammada gevezelik ettim demi kaydirigubbakcemile3

çok sağol canım Şeniz
yakışıklı oğluşun nasıl

kızlar sizin çocukların kiloları nasıl, Yağmur 1 yıldır 18 kg dan gr çıkmıyor maşallah yemesi fena değil ama harketli buna bağlıyorum.

oglusumda iyi teyzesi babasıyla trasa gıttıler sımdı senın fıstıgın nasıl...
cnm cocuklar hareketlılıgınden kılo almıyor.yedıklerını hemen erıtıyolar zaten.hareketlı cocuk her zaman ıcın saglıklıdır.sorun edılcek bırsey deıl yanı.benım oglumunda bır hali bir hlini tutmuyor bazen cok guzel yiyo bazende hiç yeek vermesem aklına gelmiyor. saglıkları yerınde olsunda gerisi önemli değil. tv de neler göruyoruz her gun o yuzden ben sorun etmıyorum şükür halımıze arkadaşlar neler var göruyoruz hergun allahım onları bizlere bagıslasın

kesnlikle sağlıklı olması hepsinden önemli çok şükür çokkk şükür bu kış fena gitmiyor

oo maşşalh şimdi traş olur daha yakışıklı olur,canım yaa
kızımıda aradım teyzesi bulgur pilavı ve yoğurt yediriyormuş, çok güzel yedi ded ablam, bulgurla ilgili yaptığım herşeyi severek yiyor Yağmur

evet cnm bu sene cok fazla ya coktandır böle hava görmemıstım kayserıdesın heralde cnm sen ora daha soguktur buraya göre heralde

çok acayip bir soğuk var geceleri sürekli eksi de zaten, Kayseri li olarak biz alışığız.

ooo masallah cnm bulgur cok faydalı yesın ne guzel... yemek ayırt edıyormu cnm senın kızın berke sehrıye corbası harıc genelde herseyı yıyor bı sehrıyeyı sevdıremedım:)

canım biz kendimiz çorba yaparız, adı un çorbası (kesme çorba) şehriye pişirmeyiz o yüzden Yağmur da çok sever, hemde çok besleyici, Çok şükür Yağmur da pek yemek ayırmaz ama sebze yemeklerini çok zor yer, hamurişi ve et yemeklerine bayılır.

Back