• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2006 anneleri burda buluşalım

merhaba arkadaşlar,
2006 ocak doğumlu bir oğlum var,sizlere sormak istediğim çocuklarınızın yetenek,zeka gelişimi için neler yapıyorsunuz?3-7 yaş arası eğitimin çocuklarımızın gelecek başarılarıyla çok ilgili olduğu ile ilgili bir yazı okudum ve açıkçası biraz panikledim çünkü şimdiye kadar pek de bir şey yapmadım.araştırdım,nette bir sürü ürün var.Tavsiyelerinizi bekliyorum arkadaşlar!

ben de 2006 aralık doğumlu kız çocuk annesiyim.

sizler neler yapıyorsunuz? ben kızımı 2 yıldır yarım gün anaokuluna verdim. seneye de anasınıfı düşünüyorum. sonraki sene okullu olmak istiyorum. bizimki aralık olunca böylesini uygun gördüm.
siz neler yaptınız neler düşündünüz?

sevgiyle kalın, hoşçakalın.

Merhabalar, benimde ekim 2006 doğumlu bir kızım var ...Birde 13 aylık kızım var.Sizlerle paylaşmak danışmak istediğim konu kızımla yaşadığım sorunlar öyleki psikolog arıyorum şşuanda işin içinden çıkamıyorum.Kardeşi doğana kadar kızımla ilişkimiz harikaydı arkadaşımdı benim..Herşeyi birlikte yapar çalıştığımdan kalan vaktimin tamamını onunla geçirirdim.İkinci bebekten sonra çalışmıyorum artık.Herşey kardeşinin doğmasıyla başladı. kıskançlık olayına bağlıyorum ama çözemedim bir türlü.Şuanda çok zıtlaştık birbirimizle.Öyleki oyun oynarken artık beni sevmediğini söylüyor:( Çok üzülüyorum...Ama bir bebekle uğraşırken doğal olarak ne kadar uğraşsamda kızımla eskisi gibi olamıyoruz.Küçüğünunu normal ihtiyaçları dığında sevmiyorum bile nerdeyse.Ailede herkes ona karşı aşırı ilgili sırf kıskanmasın diye ama o artık bunu bile kullanıyor.Ana okuluna gidiyor yarım gün.Okulda ilk dönem karnesinde büyükleriyle çekingen olduğunu iletişimde zorlandığını yazmış öğretmeni buna inanmak imkansız tabiri caizse pabuç kadar dili var. Ne yapacağımı bilmiyorum benim gibi sorun yaşayan varsa neler yapıyorsa paylaşırsanız sevinirim.Hatta anadolu yakasında uygun iyi bir psikolog varsa bildiğiniz önerirseniz sevinirim şimdiden tşk ederim...

Merhabalar, benimde ekim 2006 doğumlu bir kızım var ...Birde 13 aylık kızım var.Sizlerle paylaşmak danışmak istediğim konu kızımla yaşadığım sorunlar öyleki psikolog arıyorum şşuanda işin içinden çıkamıyorum.Kardeşi doğana kadar kızımla ilişkimiz harikaydı arkadaşımdı benim..Herşeyi birlikte yapar çalıştığımdan kalan vaktimin tamamını onunla geçirirdim.İkinci bebekten sonra çalışmıyorum artık.Herşey kardeşinin doğmasıyla başladı. kıskançlık olayına bağlıyorum ama çözemedim bir türlü.Şuanda çok zıtlaştık birbirimizle.Öyleki oyun oynarken artık beni sevmediğini söylüyor:( Çok üzülüyorum...Ama bir bebekle uğraşırken doğal olarak ne kadar uğraşsamda kızımla eskisi gibi olamıyoruz.Küçüğünunu normal ihtiyaçları dığında sevmiyorum bile nerdeyse.Ailede herkes ona karşı aşırı ilgili sırf kıskanmasın diye ama o artık bunu bile kullanıyor.Ana okuluna gidiyor yarım gün.Okulda ilk dönem karnesinde büyükleriyle çekingen olduğunu iletişimde zorlandığını yazmış öğretmeni buna inanmak imkansız tabiri caizse pabuç kadar dili var. Ne yapacağımı bilmiyorum benim gibi sorun yaşayan varsa neler yapıyorsa paylaşırsanız sevinirim.Hatta anadolu yakasında uygun iyi bir psikolog varsa bildiğiniz önerirseniz sevinirim şimdiden tşk ederim...

merhaba benimde subat dogumlu bir oglum ve 2010 dogumlu bir kızım var kızım olmadan önce benimde oglumlailetişimimiz süperdi çok uysal harşeyi beraber yapardık kızım oldu tasındık oglumda çok degişti kardeşi kıskanmadı amahuları çok degişti kardeşi olana kadar beni hiç üzmedi kızdırmadı ama şimdi coğunluk dinlemiyor oluyor demekki bazen ama bizimki pisikologluk kadar degil birda benim görüşüm çocuklarda cok fazla sorun yok sorun bizade genelleme yapmak istemiyorum ama ikinci çocukla artan sorumluluk işler sıksıntılardan dolayı athammül edemiyoruz en ufak bişey bize büyük sorunmuş gibi geliyor biraz sakin olabilsem işi çözücem

Back