günaydın arkadaşlar bende 2006 eylül annesiyim 1oğlum var
topiğiniz çok güzel olmuşzemuszemus
ayaz ne güzel kardeşde geliyoo sizee ama ben 2. çocuktan çok korkuyorum hem çok istiyorum hemde korkularım var
benim oğlumda wcye kendi gidebiliyor ama temizliğini ben yapıyorum güvenemiyorumm
çok tertipli bi çocuk odasını kendi toplar hiç karışmam kendi odası nasıl durmasını istiyosa öle olurr arada uyarıyorum tabii ama yatağını falan düzeltemiyoo daha oda olur inş
kreş konusuna gelince bende seneye yarım gün olarak vermeyi düşünüyorum zorlanacağımızıda sanmıyorum kendi çok istekli çünkü bide bu sene haftanın 2 günü ben yüzmeye gidiyordum onuda götürdüm orda çocuğu olan anneler için kreş vardı çok istekli gidiyordu gününü iple çekiyordu bu sebeple zorlanacağımızı düşünmüyorum
çevrasinde arkadaşlarıda çok onlarla oynayabiliyor ortama uyabiliyoo.......
ama evde yanlız malesef onun için bi kaç gün dışarı çıkmayınca çok sıkılıyoo ama bi yere gidince illaki arkadaşı oluyoo o yüzden iyi vakit geçiriyoo...benden evde pek fazla birlikte oyun oynamak istemiyo istediğindede oynuyoruz evde laptopla oynamasına fazla izin vermiyorum oynarsa saatli oynuyoo yada bi ödül olarak oynuyoo ama tam bi yumurcak tv ve cortoon net hastası onu engelliyemiyorum ama kendi kendine oyun kurabildiği için çokda karışmıyorum çünkü evde olduğumuz bi gün 2 saat tv izlerse 1 saatde oyun oynuyo...
bizim eb büyük problemimiz yemek çok iştahsız günlerce yemek verme anne acıktım lafını ağzından duyamazsın en büyük sıkın\5mız bebekliğinden beri bu bende biraz zorluyorum çünkü zorlamasam hiç yemiyoo allah korusun vitaminsiz kalmasından korkuyorum
boyu yaşıtlarına göre normal ama kilosu biraz az oda iştahsızlığından kaynaklanıyoo
konuşmasına gelince gayat iyi erken konuştu zaten konuşamadığı kelime yok gibi
ama biraz hızlı konuşuyu ozaman kelimeler birbirine giriyoo...
bi arkadaş nickini hatırlayamadım oğlum az konuşuyoo demiş fazla tv izliyomuş galiba geç konuşmaya buda sebepmiş tv çocuklarda konuşmayı etkiliyomuş o yüzden fazla tv seyrettirmemek gerekiyomuşş ama bi şeyler diyorsa konuşcak demek ki fazla sıkamaya gerek yok
ammada gevezelik ettim demi kaydirigubbakcemile3