2006 anneleri burda buluşalım

canım bende iş yerinde öyleyim önümde dağ gibi iş var öğleden sonra elimi sürmedim, ne olacak bilmiyorum.

canım google a imageschake yaz oradan çıkan eye resmi yükle link yazan yeri kopyala kk da mesaj yazdığımız yerin yukarısında grafik ekle de linki yapıştır
umarım anlatabilmişimdir.

olmuyo yaa ben yapamdım heralde remin altındaki link yazan yer değilmi

Son düzenleme:

malesef canım olmadı yazan şeyleri aynen yapıyorum ama olmuyor

Son düzenleme:
cnm benımkı bazen istiyor katılmamı ama ya bızım oglan oyun oynamayı pek sevmıyor onun tv ve pc daha fazla ilgisini çekiyor

Maşallah beylere :)

Benim oğlum için %50 diyeyim , kendi kendine de oynar , babası veya benimde oyuna dahil olmamızı ister. :)

maşallah Berke ye canım benim yaa bu ne yakışıklılık ne tatlılık maşallah Allah bağışlasın.

benim kızım sürekli benimle oynamak istiyor, çok bunalıyorum bazen sıkılıyorum sürekli ona oyun oynatmaktan ama çocuk nr yapsın arkadaşı yokki rahatça oyunlar oynasın.

günaydın canım.

benim oğluşumda daha önceleri hep benimle oynamak isterdi.oyunlarıda hep araba yarışı tarzı olduğu için ben pek istekli oynamıyordum.oğlumda içten oynamadığımı farketmiş olcakki artık benden istemiyor.resim falan çiziyoruz ahşap yapboz yapıyoruz ama benim araba oynamak istemediğimi anladı.ama akşamı zor ediyor.babasıyla çıldırmış gibi araba yarışı oynuyolar.hevesini alıyordur heralde o gün için.bizimkininde hiç arkadaşı yok oyununa katılmamı istediğinde benden olumsuz yanıt aldığı zamanlar arkasını dönüp gidişi çok zoruma gidiyor ama bende malum yerlerde oynayacak durumda değilim:CüvCüv:

evet ayazım benden olumsuz yanıt alıpta arkasını dönüp gitmesi benide çok üzüyor ama akşamları o kadar yorgun oluyorumki inan çok isteksiz zoraki onun gönlü olsun diye oynuyorum, dün akşam babası müzik açtı kızım direk oynamaya başladık bende eşlik ettim inanılmaz eğlendi, sonra babasıyla dans etti mutluluğu gözünden okunuyordu.

evet ya bizi oyunlarına dahil ettiklerinde inanılmaz seviniyolar.benimkide dışarı çıkamıyoruz eskisi gibi haliyle durumumdan dolayı. tabi soğukta var. salonda üçümüzün elele tutuşup yürümemizi istiyor.çok özlemiş demekki diyorum birlikte bişeyler yapmayı.kendini oyunla nasıl ifade ediyor yavrum.bi an önce doğum yapıp oğluşumla eski gnlerimize dönmeyi çok istiyorum.

tşkler cnm saol
evet onlarda haklı akşama kadar evde durmaktan sıkılıyolar bende elımden geldıgını yapıyorum ama yıne arkadas gıbısı olmuyor herlade oyun konusunda:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…