arkadaşlar benim oğlumda 2006 eylül doğumlu 2 aydır falan davranış ve hareketlerinde çok dğişiklik var hiç oyun oynamıyor arkadaş edinemiyor çocuklarla oynamsını bilmiyor sürekli vurmalı kırmali oyunlar anne baba olarak biz bile oğlum gelirken sakınıyoruz çünkü sürekli canımızı acıtıyor sürekli ayağında dönmemi istiyor kimseyle konuşturmaz bu yüzden bende kimseyle konuşamıyorum biyere gidemiyorum sürekli ilginin üzerinde olmasını istiyor babasının almadığı oyuncak kalmadı ama hiç eline oyuncak alıp oynamıyor tam bir bilgisayar hastası herşeyi biliyor benim yapamadığım şeyleri yapıyor bazen kapatıyorum elektirik gitmiş diyorum oazaman çocuk resmen krize giriyor neyapacağımı bilmiyorum bunalıyorum bazen çok bağırıyorum çok üzülüyorum üstelik 8 aylık hamileyim nasıl yapacağım biilmiyorum hamile kaldığımda böyle değildi acaba bir çocuk piskoloğuna götürsemmiki faydası olurmuki
Merhaba,benim de 2006- Nisan doğumlu bir kızım var.Adı Nadire.Çok girişken,hareketli,pratik,neşeli bir çocuk.Ama sürekli beni ve babasını yönetmeye çalışıyor.Napıyor ediyor bir yolunu bulup istediği herşeyi özellikle babasına aldırıyor.Sonra da yüzüne bakmıyor.Üstelik çok bencil,kıskanç.Kimseyle oyuncaklarını,eşyalarını paylaşmıyor.Özellikle yaşıtlarıyla hiç anlaşamıyor.Çünkü hep kendi istediği olsun istiyor.Ne yapıcamı bilmiyorum.Çok zor bir çocuk oldu.Bu hale gelmesine biz mi neden olduk acaba diyorum bazen?
sok oldum dogrusu bu yasta hala gece 4kereuyanmasi sizin icin zor onun icinde hic dogru degil nacizane fikrimbenımde 2006 ekım de dogan kızım var benım sorunum gece uykusu halen gece 4 kere kalkıyo ve ıcımın cıleklı sutunu ıcıyo 200ml lık tam 4 tane usandım artık hıcbırseyde yemıyo sut vermezsem daha sutu bırakır huyunu bılıyorum cunku ne yapacagımı sasırdım
slm anneler benimde 2006 ocak ayı dogumlu bi oğlum var acaba 2006 çocuklarını bu sene anasınıfına yazdırabiliyormuyuz.
evet canım yazdırabilrsinn ben bugün yazdırdımm oğlumu[/QUOT
oyy oyy ne güzel bi haber verdin bana bana 2005 lileri alıyolar dedilerde üzülmüştüm neyse bende 3 tane erkek çocuk olunca enbüyük10-ortancımızda 2006 lı ve öbür oğlumda 3.5 aylık ohh okula giderse biraz kafam dinlenir valla yoksa abi kardeş birbirlerini parçalıyacaklar tşkr ederim canımm
bu arada benimde kızım 03.03.2006 doğumlu ve adı Yağmur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?