demekki hepimizde aynı sorun var, mesela eline bişey alığından "Yağmur alma, yada yapma" diyorum "yaparsan ne olur, ben istediğimi yapamayacak mıyım, siz beni sevmiyorsunuz, sıkıldım sizden" gibi sözler sarfediyor üzülüyorum, onun için ne oyuncaklar alınıyor, boyama kalemleri ama en fazla oynadığı birkaç dakika sonra sıkılıyor cep telefonundaki oyunları sildim, artık onun yüzüne bakmıyor ama pc nin başına oturup barbie yazıyor, bunuda kendi küçük leptop undan öğrendi babanın "b" si, annenin "a" sı aslında hoşumuza gidiyor ama resim yapmaktan sıkılıyor, pc daha güzel diyor offf inşallah gelecek yıl anaokulunda biraz daha uzak kalıcak bunlardan avuntum bu yönde..
Suder cim Allah yardımcın olsun bizde Kayseri de yaşıyoruz, çok şükürki burası diğer büyük şehirlere göre daha iyi, daha edep ve Allah korkusu var, umarım çocuğunuzun okul çağları orada geçmez ve güzel yurdumuza geri dönersiniz, yazları tatil için turistik bölgelere gittiğimizde bile inanın oradaki hayasızlıktan (ben burada turistleri kasdediyorum, orada yaşayan insanları tenzih ederek söylüyorum), utanıyorum, rahatsızlık duyuyorum onların rahat tavırlarından.