• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2006 anneleri burda buluşalım

evet canim bir sene oldu geleli kizimda bende cok zorlaniyorum kizim okuldan nefret ediyo hos kim4 yasinda okula gitse heralde nefret ederdi anlamiyorum onlari benle kimse oynamiyor konusmayi bilmedigim icin diyor cok uzuluyorum bense ondan beterim nasil olcak bilmiyorum cok zor cidden

zor bir durum Allah kolaylık versin insallah en kısa sürede adapte olur sorun yaşamaz cnm..bir an evvel dili de ögrenebilir insallah

[

en zor problemlerden biri bu ayrı odada yatmaması küçüklüğünden başlamak gerek yoksa anlamaya başladıkları zaman ayırmak dahada zorlaşıyo :emir_bebek:

aslında bizimkisi geçen sene sürekli odasında yattı bu eve taşınalı 9 ay oldu alışamadımı korkuyomu artık bilemiyorum

allah sabır versin canım çocuklar daha çabuk alışır aslında türk arkadaşları yokmu okulda,bizimki okul delisi okulda eve çok yakın hergün görüyo gitmek istiyo seneye alırlarsa göndermek istiyoruz anaokuluna pek arkadaşı yok çok sıkılıyo

benim kızım nu eylülde başlıycak kısmetse ama korkularım var ve ben cok heyecanlıyım nasıl göndericem bilemiyorum..tuvalete nasıl tek giricek yemegini evde yemeyen cocuk okulda hic birsey yemez bide yeni ortamlara cok zor adapte oluyor cok girisken degil alısması icin zaman lazım ne olacak bilmiyorum stres basıyo yaklastıkca delikafadulden

[

en zor problemlerden biri bu ayrı odada yatmaması küçüklüğünden başlamak gerek yoksa anlamaya başladıkları zaman ayırmak dahada zorlaşıyo :emir_bebek:

aslında bizimkisi geçen sene sürekli odasında yattı bu eve taşınalı 9 ay oldu alışamadımı korkuyomu artık bilemiyorum

bende 3 aydır ev degistirdim benimkisinde de bir korku var eve alısamadı

evet canim bir sene oldu geleli kizimda bende cok zorlaniyorum kizim okuldan nefret ediyo hos kim4 yasinda okula gitse heralde nefret ederdi anlamiyorum onlari benle kimse oynamiyor konusmayi bilmedigim icin diyor cok uzuluyorum bense ondan beterim nasil olcak bilmiyorum cok zor cidden
dönme şansınız yokmu ne için gittiniz oraya

bide okula göndermen zorunlu mu onun için mi gönderiyosun

belki eve alışamamıştır cnm ondan korkuyodur

suder cim canım yaa aslında kızınla bu sorunları aşabilirsiniz tam herşeyi algılayabileceği bir yaşta, orada dil öğrenmesi onun için çok büyük avantaj sende öğrenmeye çalışsan kızına destek olsan, bu sizin için bir nimet olabilir, bende kızımı gelecek dönem anaokuluna yazdırıcam, kızıma ablam bakıyor, gerçekten çok iyi bakıyor ama kızım hiç eğitim alamıyor akşama kadar yumurcak tv hiç arkadaşı yok çok üzülüyorum hiç olmazsa okula başladığında arkadaşları olacak enerjisini atabileceği bir oetam olacak, kendini geliştirecek olaylara birde bu açıdan bakmak gerekli ,üzme canım kendini

suder cim canım yaa aslında kızınla bu sorunları aşabilirsiniz tam herşeyi algılayabileceği bir yaşta, orada dil öğrenmesi onun için çok büyük avantaj sende öğrenmeye çalışsan kızına destek olsan, bu sizin için bir nimet olabilir, bende kızımı gelecek dönem anaokuluna yazdırıcam, kızıma ablam bakıyor, gerçekten çok iyi bakıyor ama kızım hiç eğitim alamıyor akşama kadar yumurcak tv hiç arkadaşı yok çok üzülüyorum hiç olmazsa okula başladığında arkadaşları olacak enerjisini atabileceği bir oetam olacak, kendini geliştirecek olaylara birde bu açıdan bakmak gerekli ,üzme canım kendini

insallah arkadasim bende simdilik emin olamiyorum durumdan sudan cikmis balik gibiyiz bakalim zaman ne gosterecek herseyin hayirlisi insallah canim Rabbim elbet bi hale koymustur

Günaydın kızlar nasılsınız Kayseri bugün soğuk ve yağmurlu kapkara bir hava var.
çocuklarımız ne alemde, kızım son zamanlarda çok asabileşmeye ne dersek tersini yapıyor, sürekli itiraz ediyor bizi çok üzüyor, beni çok sinirlendiriyor ve bağırmak zorunda kalıyorum,buda beni çok üzüyor, pc başında çok vakit geçirmek istiyor babası yasakladı sayılır boyamayı bilgisayrda yapmak istiyor el becerisi gelişmiyecek diye, artık izin vermiyoruz,

günaydın chiglet opuyorumnanaktan

bugün ist... çok güzel güneşli bi gün mis gibi....

benim oğlumda bazen çok inatlaşıyor bizimde bilg. ve tv problem oluyo bizde kısıtlıyoruz yazık küçücük çocuklarımızı mahvediyor bu aletler çok üzülüyorum buna.....

slm bayanlar gunesli bi londra sabahi yine burda gunei gormek cok guzel :))) benim kizimda burda hic kimse olmadigindan bir sure sonra benden ve oyuncaklarindan sikiliyor bilgisayar oynamak istiyor sadece birkac dakika izin veriyorum ama cadi bi guzel biliyor :))) nerden ogrendiyse.kizlar burda cocuk yetirtirmek dil acisindan belki iyi ama inanin ahlak bakimindan cok zor ulke almis basini gidiyor 13 14 yasinda hamile kiz dolu heryer icilen alkolun haddi hesabi yok okuldan cikan cocuklari bi gorseniz yemin ederim totolari gorunecek artik cok korkuyorum daha gecen onumde biri digerine bisey verdi esim yanimdaydi dedi esrar muhabbeti yapiyolar( ben anlamiyorum ingilizce ) Allahim dedim hayirlisiyla ulkemize donseydik biz malatyadan geldik kucuk yer duymayiz boyle seyler cok endiseleniyorum:(((

merhaba arkadaşlar bizde de aynı ya bilgisayarda oyun oynamak istiyor yada yumurcak izlemek , izin vermeyincede benim oynacak bişeyim yok ama siz beni sevmiyosunuz diyo beni pek kandıramıyo ama babamız gelince bide bakıyorumki ikiside bilgsyrın başında,herşeyini biliyor okuma bilmemesine rağmen bazen çok şaşırtıyo bizi

demekki hepimizde aynı sorun var, mesela eline bişey alığından "Yağmur alma, yada yapma" diyorum "yaparsan ne olur, ben istediğimi yapamayacak mıyım, siz beni sevmiyorsunuz, sıkıldım sizden" gibi sözler sarfediyor üzülüyorum, onun için ne oyuncaklar alınıyor, boyama kalemleri ama en fazla oynadığı birkaç dakika sonra sıkılıyor cep telefonundaki oyunları sildim, artık onun yüzüne bakmıyor ama pc nin başına oturup barbie yazıyor, bunuda kendi küçük leptop undan öğrendi babanın "b" si, annenin "a" sı aslında hoşumuza gidiyor ama resim yapmaktan sıkılıyor, pc daha güzel diyor offf inşallah gelecek yıl anaokulunda biraz daha uzak kalıcak bunlardan avuntum bu yönde..

Suder cim Allah yardımcın olsun bizde Kayseri de yaşıyoruz, çok şükürki burası diğer büyük şehirlere göre daha iyi, daha edep ve Allah korkusu var, umarım çocuğunuzun okul çağları orada geçmez ve güzel yurdumuza geri dönersiniz, yazları tatil için turistik bölgelere gittiğimizde bile inanın oradaki hayasızlıktan (ben burada turistleri kasdediyorum, orada yaşayan insanları tenzih ederek söylüyorum), utanıyorum, rahatsızlık duyuyorum onların rahat tavırlarından.

bide bu aralar, istediğini yapmayınca çok sinir bir şekilde ağlıyor, o ağlıyor diye yapmıyoruz, ağlayınca eline hiçbirşey geçmez diyoruz, ama hiç böyle bir çocuk değildi son 2 haftadır çok değişti ne yapıcağımı şaşırıyorum,

benim kizim malatyadayken aklina bile gelmezdi bilgisayar felan ozellikle resim en buyuk hobisi ve ogretmenleride resim yeteneginin ustunde durulmasini soyluyor tum harfleri yapiyor kendi isminji felan yaziyor el becerisi cok iyi bir insan figuru ciziyor ben yapamam saclari bazen duz bazen kivircik diyorum neden duz diyo fon cekmis:)))))))))) kolyesi kupeleri bazen mini etek yapiyo bakiyorum onla yuvarlak burun ayakkabi yapmis uzun prenses kyafetlerindede sivri burun ayakkabi:))))))))) yaninada tabiki kizin nisanlisini ciziyor saclari dik dik diyo jole surmus pantolonu adamin saati bilmem ne valla sok ustune sok ediyo beni:)))))

maşallah çok güzel, kafasındaki bütün detayları aktarabiliyor, yok benim kızım bana çekmiş hemen sıkılıyor, pc de oyun oynarken bile sıkıldım deyip hemen hemen değiştiriyor

aslinda hayattada oyle canim ayrintilara cok dikkat ediyor mesela yeni bisey alsam corap bile alsam annecim yenimi cok yakismis gule gule kullan diyo arkadaslarininda yeni seylerini heman farkediyo resmede aktariyo ve tabi yemek yapma takintisi var:))) evdeyken dokuyo kendi mini firinini tencerelerini tavalarini sana yemek yapicam diyo yemekteyizdeki gibi mumlu felan sofra hazirliyo ye bakalim kac puan vereceksin diyo:)))

Back