• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

20 yasındayım lütfen yardım

Mantara bakılması için kültür testi de verirsen iyi olur canım.
Hpv+smear+kültür testi ( mantar varlığı için ) +kan ( herpes ve aids için ) +idrar tetkikleri iste lütfen doktorundan.
Merhaba abla travozol kullandım ağrısı geçti ve küçüklme var sivilcede zaten öyle büyük değildi bana kalırsa kuruntuydu, tahriş olmustu. ama ihmal etmeden nisan ayında gideceğim.

Merhaba abla travozol kullandım ağrısı geçti ve küçüklme var sivilcede zaten öyle büyük değildi bana kalırsa kuruntuydu, tahriş olmustu. ama ihmal etmeden nisan ayında gideceğim.
Bende de hemoroid sebebiyle sıcak suya oturmaktan kaşinti ve küçük sivilcemsi şeyler oluşmuştu. Mantar kremi ile geçmişti. Belki tahriş veya mantar olabilir. Bilemiyorum

Bende de hemoroid sebebiyle sıcak suya oturmaktan kaşinti ve küçük sivilcemsi şeyler oluşmuştu. Mantar kremi ile geçmişti. Belki tahriş veya mantar olabilir. Bilemiyorum
Bilemiyorum ama bir süre travozol kullanıp duruma bakacağım. Ama yine de doktora görüneceğim. Teşekkür ediyorum ama ben tahriş olduğunu düsünüyorum. Sivilce gibi değil askine kızarmıs gibi. Sürekli kuru tutmaya calısıyorum ve sürekli peçete sürtünüyor oraya haliyle tahiş etmiş olabilirim diye düşünüyorum

Erkek arkadasımla 9 ayda bi kac defa birliktelik yasadık basta bir problem yoktu ama sonrasında sıkca akıntı ve kaşıntıyla karsılastım. Travozol kullandım vs. Ama doktora gitmeye cok korktum. Gitmedim. Cok uzun süredir tam olarak birliktelik yaşamıyoruz. Akıntı ve kaşıntıyı bi sekilde kontrol altına almaya calıstım. Ama cok minik sivilce cıktı. Ama uzun zamandır birlikte olmuyoruz 1 aydan fazla oldu ve sivilce cıkalı 1 hafta oluyor. İdrar yapınca o kısım cok az yanıyor onun dısında herhangi bir sıkıntı yok. Ve sürekli kuruttuğum icin orası tahriş olmus bundan dolayı olabilir mi? Acil lütfen doktora gitmeye korkuyorum duyacaklarımdan
Canım hiç dert etme aynı durumu yaşıyorum sürekli 2 yıllık evliyim her ay mutlaka kaşıntı ve akıntım oluyor bide sivilce bende de var 2 tane fln ama endişelenme geçer o sivilceler kendiliğinden kurur yani .Doktora gitsen bile çok çok kaşıntı için krem yazar mantar için de fitil verir ,aslında neyden kaynaklanıyor biliyor musun prezervatif ile olan ilişki sürtünme sonrası prezervatif üzerinde kuruluk oluşıyor sonra o sizi tahriş ediyor sebep bu hastalık fln yok hiç korkma ama mantar ve kaşıntı için dediğim gibi krem ve fitil yazar biraz ara ver iyi olursun 🙏🙂

Erkek arkadasımla 9 ayda bi kac defa birliktelik yasadık basta bir problem yoktu ama sonrasında sıkca akıntı ve kaşıntıyla karsılastım. Travozol kullandım vs. Ama doktora gitmeye cok korktum. Gitmedim. Cok uzun süredir tam olarak birliktelik yaşamıyoruz. Akıntı ve kaşıntıyı bi sekilde kontrol altına almaya calıstım. Ama cok minik sivilce cıktı. Ama uzun zamandır birlikte olmuyoruz 1 aydan fazla oldu ve sivilce cıkalı 1 hafta oluyor. İdrar yapınca o kısım cok az yanıyor onun dısında herhangi bir sıkıntı yok. Ve sürekli kuruttuğum icin orası tahriş olmus bundan dolayı olabilir mi? Acil lütfen doktora gitmeye korkuyorum duyacaklarımdan
bende 3 haftadır aynı şeyi yasıyorum akıntı kasıntı suan kasıntı kesildi allahtan evliyim ve bu oldugunda cinsel ilişkimiz olmadı eşimle zaten adettim adetten somra basladı yarın randevum var. yani cinsel ilişkiyle bağımsız baska bi sebepten enfeksiyon yada mantar olmussunda olabilir. sivilce dediğini bilemedim ama baska bir hastaşıkta olabilir bence doktora görünmelisin

Mutlaka git canım, zaten kadın olarak rutin testleri yaptırmakta çok fayda var.

Back
X