Merhaba aslında ilk defa birliktelik yasadığı kişiydim ama doktora gideceğimDoktora gitmeniz şart. Biz bir şey yapamayız. Muhtemelen sevgilinizin sizden önce riskli birliktelikleri olmuş.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba aslında ilk defa birliktelik yasadığı kişiydim ama doktora gideceğimDoktora gitmeniz şart. Biz bir şey yapamayız. Muhtemelen sevgilinizin sizden önce riskli birliktelikleri olmuş.
Mantara bakılması için kültür testi de verirsen iyi olur canım.Sadece mantarın belirtilerini taşıyordum baslarda
Merhaba abla travozol kullandım ağrısı geçti ve küçüklme var sivilcede zaten öyle büyük değildi bana kalırsa kuruntuydu, tahriş olmustu. ama ihmal etmeden nisan ayında gideceğim.Mantara bakılması için kültür testi de verirsen iyi olur canım.
Hpv+smear+kültür testi ( mantar varlığı için ) +kan ( herpes ve aids için ) +idrar tetkikleri iste lütfen doktorundan.
Bende de hemoroid sebebiyle sıcak suya oturmaktan kaşinti ve küçük sivilcemsi şeyler oluşmuştu. Mantar kremi ile geçmişti. Belki tahriş veya mantar olabilir. BilemiyorumMerhaba abla travozol kullandım ağrısı geçti ve küçüklme var sivilcede zaten öyle büyük değildi bana kalırsa kuruntuydu, tahriş olmustu. ama ihmal etmeden nisan ayında gideceğim.
Merhaba abla travozol kullandım ağrısı geçti ve küçüklme var sivilcede zaten öyle büyük değildi bana kalırsa kuruntuydu, tahriş olmustu. ama ihmal etmeden nisan ayında gideceğim.
Bilemiyorum ama bir süre travozol kullanıp duruma bakacağım. Ama yine de doktora görüneceğim. Teşekkür ediyorum ama ben tahriş olduğunu düsünüyorum. Sivilce gibi değil askine kızarmıs gibi. Sürekli kuru tutmaya calısıyorum ve sürekli peçete sürtünüyor oraya haliyle tahiş etmiş olabilirim diye düşünüyorumBende de hemoroid sebebiyle sıcak suya oturmaktan kaşinti ve küçük sivilcemsi şeyler oluşmuştu. Mantar kremi ile geçmişti. Belki tahriş veya mantar olabilir. Bilemiyorum
Canım hiç dert etme aynı durumu yaşıyorum sürekli 2 yıllık evliyim her ay mutlaka kaşıntı ve akıntım oluyor bide sivilce bende de var 2 tane fln ama endişelenme geçer o sivilceler kendiliğinden kurur yani .Doktora gitsen bile çok çok kaşıntı için krem yazar mantar için de fitil verir ,aslında neyden kaynaklanıyor biliyor musun prezervatif ile olan ilişki sürtünme sonrası prezervatif üzerinde kuruluk oluşıyor sonra o sizi tahriş ediyor sebep bu hastalık fln yok hiç korkma ama mantar ve kaşıntı için dediğim gibi krem ve fitil yazar biraz ara ver iyi olursunErkek arkadasımla 9 ayda bi kac defa birliktelik yasadık basta bir problem yoktu ama sonrasında sıkca akıntı ve kaşıntıyla karsılastım. Travozol kullandım vs. Ama doktora gitmeye cok korktum. Gitmedim. Cok uzun süredir tam olarak birliktelik yaşamıyoruz. Akıntı ve kaşıntıyı bi sekilde kontrol altına almaya calıstım. Ama cok minik sivilce cıktı. Ama uzun zamandır birlikte olmuyoruz 1 aydan fazla oldu ve sivilce cıkalı 1 hafta oluyor. İdrar yapınca o kısım cok az yanıyor onun dısında herhangi bir sıkıntı yok. Ve sürekli kuruttuğum icin orası tahriş olmus bundan dolayı olabilir mi? Acil lütfen doktora gitmeye korkuyorum duyacaklarımdan
Ne oldugu nerden bilelim?Peki yakalandığım seyin tedavisi var mı?
bende 3 haftadır aynı şeyi yasıyorum akıntı kasıntı suan kasıntı kesildi allahtan evliyim ve bu oldugunda cinsel ilişkimiz olmadı eşimle zaten adettim adetten somra basladı yarın randevum var. yani cinsel ilişkiyle bağımsız baska bi sebepten enfeksiyon yada mantar olmussunda olabilir. sivilce dediğini bilemedim ama baska bir hastaşıkta olabilir bence doktora görünmelisinErkek arkadasımla 9 ayda bi kac defa birliktelik yasadık basta bir problem yoktu ama sonrasında sıkca akıntı ve kaşıntıyla karsılastım. Travozol kullandım vs. Ama doktora gitmeye cok korktum. Gitmedim. Cok uzun süredir tam olarak birliktelik yaşamıyoruz. Akıntı ve kaşıntıyı bi sekilde kontrol altına almaya calıstım. Ama cok minik sivilce cıktı. Ama uzun zamandır birlikte olmuyoruz 1 aydan fazla oldu ve sivilce cıkalı 1 hafta oluyor. İdrar yapınca o kısım cok az yanıyor onun dısında herhangi bir sıkıntı yok. Ve sürekli kuruttuğum icin orası tahriş olmus bundan dolayı olabilir mi? Acil lütfen doktora gitmeye korkuyorum duyacaklarımdan
Mutlaka git canım, zaten kadın olarak rutin testleri yaptırmakta çok fayda var.Merhaba abla travozol kullandım ağrısı geçti ve küçüklme var sivilcede zaten öyle büyük değildi bana kalırsa kuruntuydu, tahriş olmustu. ama ihmal etmeden nisan ayında gideceğim.
Merhaba abla travozol kullandım ağrısı geçti ve küçüklme var sivilcede zaten öyle büyük değildi bana kalırsa kuruntuydu, tahriş olmustu. ama ihmal etmeden nisan ayında gideceğim.
Abla peki sivilce olan kısımda yanma oluyor mu? Ben şu an regl olduğum icin travozol kullanamıyorum idrar yaparken yanıyor birazCanım hiç dert etme aynı durumu yaşıyorum sürekli 2 yıllık evliyim her ay mutlaka kaşıntı ve akıntım oluyor bide sivilce bende de var 2 tane fln ama endişelenme geçer o sivilceler kendiliğinden kurur yani .Doktora gitsen bile çok çok kaşıntı için krem yazar mantar için de fitil verir ,aslında neyden kaynaklanıyor biliyor musun prezervatif ile olan ilişki sürtünme sonrası prezervatif üzerinde kuruluk oluşıyor sonra o sizi tahriş ediyor sebep bu hastalık fln yok hiç korkma ama mantar ve kaşıntı için dediğim gibi krem ve fitil yazar biraz ara ver iyi olursun![]()
Hanımefendi azarlamanız adına yazmadım, farkındaysanız anın korkusu vardı üzerimde ilk defa böyle bir durumla karsılastım. Doktora gideceğimi de alt metinlerde belirtim zaten. Okuyup geçebilirdiniz.Ne oldugu nerden bilelim?
Doktora gidin. Neymis ogrenkn,tedavisini doktor Söyler zaten.
Doktordan baska kim bilecek zaten.
Cok garipsiniz yahu
Canım bende de aynı durum geçen gün oldu, regl sonrası kaşıntı başladı eczaneye gittim krem verdi geçmedi valla yine gittim mantar hapı verdi ikili birini eşin içsin dedi birini ben içtim çok şükür hemen geçtiAbla peki sivilce olan kısımda yanma oluyor mu? Ben şu an regl olduğum icin travozol kullanamıyorum idrar yaparken yanıyor biraz
Ee gittin mi bariHanımefendi azarlamanız adına yazmadım, farkındaysanız anın korkusu vardı üzerimde ilk defa böyle bir durumla karsılastım. Doktora gideceğimi de alt metinlerde belirtim zaten. Okuyup geçebilirdiniz.
Canım enfeksiyon var bence. Antibiyotik tedavisi ile hallolur. Çekinmeden doktora gidebilirsin. İdrar tahlili vermen yeter.Erkek arkadasımla 9 ayda bi kac defa birliktelik yasadık basta bir problem yoktu ama sonrasında sıkca akıntı ve kaşıntıyla karsılastım. Travozol kullandım vs. Ama doktora gitmeye cok korktum. Gitmedim. Cok uzun süredir tam olarak birliktelik yaşamıyoruz. Akıntı ve kaşıntıyı bi sekilde kontrol altına almaya calıstım. Ama cok minik sivilce cıktı. Ama uzun zamandır birlikte olmuyoruz 1 aydan fazla oldu ve sivilce cıkalı 1 hafta oluyor. İdrar yapınca o kısım cok az yanıyor onun dısında herhangi bir sıkıntı yok. Ve sürekli kuruttuğum icin orası tahriş olmus bundan dolayı olabilir mi? Acil lütfen doktora gitmeye korkuyorum duyacaklarımdan
Evet yanma oluyordu bende ama geçer sen yine de bir doktora görünAbla peki sivilce olan kısımda yanma oluyor mu? Ben şu an regl olduğum icin travozol kullanamıyorum idrar yaparken yanıyor biraz
Krem ve fitil vere vere geçiştirme yapıp hastayı başından savan o hekimler, insanların hpv taşıyıcısı olduğunu bir türlü tespit edemiyor ve sonra hastalık rahim ağzı kanserine kadar gidiyor, yaptığımız yorumlara dikkat edelim lütfen ve sizde nihayetinde bir hekim değilsiniz, bir şeyler için geç kalınmasına sebebiyet vermeyelim lütfen.Canım hiç dert etme aynı durumu yaşıyorum sürekli 2 yıllık evliyim her ay mutlaka kaşıntı ve akıntım oluyor bide sivilce bende de var 2 tane fln ama endişelenme geçer o sivilceler kendiliğinden kurur yani .Doktora gitsen bile çok çok kaşıntı için krem yazar mantar için de fitil verir ,aslında neyden kaynaklanıyor biliyor musun prezervatif ile olan ilişki sürtünme sonrası prezervatif üzerinde kuruluk oluşıyor sonra o sizi tahriş ediyor sebep bu hastalık fln yok hiç korkma ama mantar ve kaşıntı için dediğim gibi krem ve fitil yazar biraz ara ver iyi olursun![]()
Abla merak etme erkek arkadasımla da konuştum gideceğiz hastaneye en kısa sürede nisan ayında gideceğim dediğim gibi Allah senden razı olsun. Ama abla siğil olmadığından eminim ben tahriş ettim sanırım çünkü aylardır böyle bir problemle karsılasmadım ilk kez oldu bu ay ama ihmal etmeyeceğim merak etme. Çünkü geciktirmek tamamen kendime yapacağım kötülükKrem ve fitil vere vere geçiştirme yapıp hastayı başından savan o hekimler, insanların hpv taşıyıcısı olduğunu bir türlü tespit edemiyor ve sonra hastalık rahim ağzı kanserine kadar gidiyor, yaptığımız yorumlara dikkat edelim lütfen ve sizde nihayetinde bir hekim değilsiniz, bir şeyler için geç kalınmasına sebebiyet vermeyelim lütfen.
Sizin de akıntılarınızı hafife almamanızı öneririm.
Randevular ha diyince alınmıyor ve evet randevu aldım merak etmeyin. En kısa zamanda erkek arkadasımla gideceğiz.Ee gittin mi bari
Erkeklere herhangi bir tedavi yapmıyorlar zaten, siğili falan varsa üroloji hekimine görünebilir canım. Bu arada yanmayı herpes virüsü de yapar, sivilce dediğin şeyde genital uçuk olabilir ve o da herpese bağlıdır, tüm testlerini yaptır canım ihmal etme.Randevular ha diyince alınmıyor ve evet randevu aldım merak etmeyin. En kısa zamanda erkek arkadasımla gideceğiz.