• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

20 yasındayım lütfen yardım

htchtch

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Mart 2025
13
-1
1
20
Erkek arkadasımla 9 ayda bi kac defa birliktelik yasadık basta bir problem yoktu ama sonrasında sıkca akıntı ve kaşıntıyla karsılastım. Travozol kullandım vs. Ama doktora gitmeye cok korktum. Gitmedim. Cok uzun süredir tam olarak birliktelik yaşamıyoruz. Akıntı ve kaşıntıyı bi sekilde kontrol altına almaya calıstım. Ama cok minik sivilce cıktı. Ama uzun zamandır birlikte olmuyoruz 1 aydan fazla oldu ve sivilce cıkalı 1 hafta oluyor. İdrar yapınca o kısım cok az yanıyor onun dısında herhangi bir sıkıntı yok. Ve sürekli kuruttuğum icin orası tahriş olmus bundan dolayı olabilir mi? Acil lütfen doktora gitmeye korkuyorum duyacaklarımdan

Neden korunmuyorsun? Doktordan duymaktan korktuğunu ben sana açıkça söyleyeyim, cinsel yolla bulaşan hastalık kapmışsın. Geçmiş olsun.
Merhaba korunuyorduk. Orda korunmadığımızı belirtmedim. Prezervatifsiz asla dokundurmadım bile.

Bir doktora görünün mutlaka. Kaşıntı ve akıntı mantar ihtimali de olabilir fakat yine de teşhis konulup önlem alınması lazım

Erkek arkadasımla 9 ayda bi kac defa birliktelik yasadık basta bir problem yoktu ama sonrasında sıkca akıntı ve kaşıntıyla karsılastım. Travozol kullandım vs. Ama doktora gitmeye cok korktum. Gitmedim. Cok uzun süredir tam olarak birliktelik yaşamıyoruz. Akıntı ve kaşıntıyı bi sekilde kontrol altına almaya calıstım. Ama cok minik sivilce cıktı. Ama uzun zamandır birlikte olmuyoruz 1 aydan fazla oldu ve sivilce cıkalı 1 hafta oluyor. İdrar yapınca o kısım cok az yanıyor onun dısında herhangi bir sıkıntı yok. Ve sürekli kuruttuğum icin orası tahriş olmus bundan dolayı olabilir mi? Acil lütfen doktora gitmeye korkuyorum duyacaklarımdan
Sivilce mi siğil mi canım? Herpes olmuşsun sanırım maalesef, kan testi vermen gerekiyor hemen.

Sivilce olduğundan eminin peki tedavisi olan bir sey mi? Korkuyorum
Tabi ki ilaç tedavisi var, çok fazla ilerlemeden hemen bir kadın doğum uzmanına muayene ol lütfen ve tüm cinsel yolla bulaşan hastalıklar için testlerini yaptır.
Hpv ve smear testi vermeni de öneririm ve doktora gidene dek cinsel ilişki yaşama lütfen.

Tabi ki ilaç tedavisi var, çok fazla ilerlemeden hemen bir kadın doğum uzmanına muayene ol lütfen ve tüm cinsel yolla bulaşan hastalıklar için testlerini yaptır.
Hpv ve smear testi vermeni de öneririm ve doktora gidene dek cinsel ilişki yaşama lütfen.
Hayır yaşamayacağım. Nisan ayı için randevu alsam cok mu gec olur?

Aslında kaşıntı ve akıntı dışında herhangi bir problemim yok..
Mantarsa basit bir ilacı var ve kısa sürede geçirir. Fakat erkek arkadaşınızda mantar varsa sonraki ilişkilerde yine tekrarlar. Onun da bir tedavi olması gerekir. Tabi mantarsa.

Doktora gitmeden olmaz kan ve idrar testi vermen lazım

Doktora gitmeniz şart. Biz bir şey yapamayız. Muhtemelen sevgilinizin sizden önce riskli birliktelikleri olmuş.

Back
X