Göz Çevresi Bakımı 20 yaşa 35 yaş kremi?

thor

Poker Face
Kayıtlı Üye
4 Haziran 2008
319
1
Diadermine lift + kırışıklık açıcı gece göz kremi mevcut bende. Bunu değerlendirmek istiyorum ama yaşım 20. 30 civarına yönelik bir kremmiş, zararı olur mu olmaz mı muallakta kaldım? (Göz çevremde çizgi de yok değil hani, pudra far filan sürünce belli oluyorlar) :26:

Diadermine lift + kırışıklık açıcı gece göz kremi mevcut bende. Bunu değerlendirmek istiyorum ama yaşım 20. 30 civarına yönelik bir kremmiş, zararı olur mu olmaz mı muallakta kaldım? (Göz çevremde çizgi de yok değil hani, pudra far filan sürünce belli oluyorlar) :26:

Canım herkesin göz çevresinde çizgi var, hatta çocuklarda bile var. sen 20 yaşında, 40 yaş için önerilen kremi kullanırsan, 40 yaşına gelince ne kullanacaksın? kesinlikle kullanmamanı öneriyorum... sonra pişman olursun, cildin kendini yenileyemez duruma gelir.
Bu durumu şöyle örnekleyelim, kanser olmayan biri kanser ilacı kullanırsa ne olur? kanser olan birine iyi gelen ilaç, sağlıklı birini sağlıksız duruma getirebilir. kozmetikte bunun gibidir... iki ucu keskin bıçak gibidir. Doğru ürünü doğru zamanda doğru miktarda kullanmazsan, cildin seni hiç bir zaman mutlu etmez.
20 yaşındaki birinin göz çevresi kremine ihtiyacın yok.
25 yaşından sonra, 30lu yaşlarının başına kadar sadece nemlendirici özellikli hafif bir krem kullan, yeter...

X