- 2 Eylül 2011
- 34
- 0
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bi dr a görünün öncelikle endokrinoloji bölümüne olabilir, eğer geç yaş sivilcesiyse hormonlarla alakalı ise direkt ortaya çıkar. umarım öyle değildir. geçmiş olsun :)
Arkadaşlar 20 yaşıma girmemle birlikte ergenlik dönemine girmiş gibi sivilceler çıkmaya başladı ve ben çok rahatsızım... ergenlik dönemim sivilce konusunda çok abartılı değildi normal geçmişti ama şuan yüzümde o sivilceleri görmek sinirlerimi acayip şekilde bozuyooooo
evet bend de öyle oldu.. su an 19um aralikta 20 olacam ve nisan ayindan beri sivilcelerim cogaldi... eskiden ufak tefek her zaman cikardi ama simdi daha fazla.. daha fazla olmasada iz birakiyorlar simdi.. kara lekeler gibi, derin degil.. makyaj kullandigimda görulmuyor ama makajsiz böyle kirmizi kahverengi seklindeler..
bende seninle aynı durumdaydım 1hafta önce doktora gittim gittiğme pişman oldum yüzümü mahvetti ilaçlar makyajla kapıyodum sivilceleri en azından şmdiki halini hiç bişe kapayamaz