20 yaş dişlerinin çekimi korkuyorum

Cok geçmiş olsun. Cektirme olayi acisiz ama sonrasında az konuşun ve hava aldirmayin.
Sonrasi acimisti benim.

Cok geçmiş olsun. Cektirme olayi acisiz ama sonrasında az konuşun ve hava aldirmayin.
Sonrasi acimisti benim.
Hava hiç aldırmam ağzımı bile açmam hatta yeter ki kurtulayım şu dişlerden çok sağolun.

Benim dişlerim hiç görünmüyordu, yan yatmış diğer dişleri sıkıştırıyordu. Hatta teki çeneye doğru ilerlemişti. cerrahi operasyonla aldılar. ilkini alırken kaçtane iğne vurdularsa yinede pek uyuşmadı, iltihap varmış sanırım. Öyle bağıra bağıra çektiler, birde diş kırıldı çekerken, kısaca işkence gibiydi. İkincide 1 hafta önceden antibiyotik kullandım ondada dişim parçalandı kum gibi dağıldı ama hiç bişey hissetmedim sadece dikişleri alırken hafif acıdı okadar. Bunları korkutmak için yazmadım. Önce doktorunla görüş iltihap var mı baksın

Zannedersem herkezde farklı oluyor, benim dördü ayni gün Çekildi, Yüzüm bir gün sis kaldı bir haftada normal Yemeğe başladım yani cok cok kolay atlattım.

Hiç korkma arkadaşım, benim de iki tane çekildi gömülü. Oldukça komforlu bir ameliyattı.

Ben doktora ne kadar sürecek deyince, 'Her hastanın deneyimi kendine özeldir, tedirgin olmanıza gerek yok. ' demişti.
Sonrasında 5 dk bile sürmeden dişi çekip dikişini yaptı.
Bu arada dikişli özelikle tavsiye ediyorum, orada oluşan çukurun bakımını kolaylaştırıyor, daha çabuk iyileşiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…