Çok sağolun gerçekten. Gömülü olunca daha çok ağrıyor demişti bir arkadaşım ondan çok korktumOncelikle gecmis olsun bende ilk basta cok korkuyordum ama cektirince rahatladim.benimde gomuluydu ayni anda hem alt hem ust cekildi.cekiliyorken birsey hissetmiyorsunuz zaten daha sonrada abartilacak derecede bir agri sizi olmuyor bence cektirin ve rahatlayin.
Ağrı olmuyor çekilirken öyle mi? Daha önce de dişçiye gittim ama bu diş çekimi beni benden alıyorben cektırdım ama benım yarısı cıkmıstı ortası yoktu
bır suru uyusturucu ıgne vurdular yerınden oynattılar, kuzenım dıs hekımı benım
daha sonra cıkarmak ıcın cerrah geldı cenemın altından tutup cektı cenem kırıldı sandım ama agrı fılan hıssetmıyorum sadece baskı
sonrasındada cok sıkıntı yasamadım dıkıs yoktu bende
hayır agrı hıssetmıyorsunuz ben hıssetmedımAğrı olmuyor çekilirken öyle mi? Daha önce de dişçiye gittim ama bu diş çekimi beni benden alıyor
Merhabalar, 20 yaş dişlerimin altta 2 tanesi gömülü üsttekiler çıkmış ama yamuk çıkmışlar, doktorum hepsinin çekilmesi gerektiğini söyledi ama ben çok korkuyorum nasıl oluyor ağrı acı durumları daha önce çektirenler lütfen yorum yazın
Çok sağolun içime su serptiniz .hayır agrı hıssetmıyorsunuz ben hıssetmedım
sadece cıkarılırken baskı ve rahatlama oldu sankı omrum boyunca cenemde betonla yasamısım gıbı
Çok sağolunBende çektirdim zor oldu ama
alt dişlerimi eğri büğrü yapmaya başladı ve
alt dişlerim ağrıyordu artık
birini çektiler gömülüydü
sonramı ne oldu dişlerim artık ağrımıyor
evet zorlu ama mecbursan çektirmelisin
benim alt diim tam ortadaki çatladı sıkışmaktan
tedavini yarım bırakma sakın
Aynen haklısınız insanlar ne acılara katlanıyorlar diye kendimi telkin etmeye çalışıyordum iyiki de buraya yazmışım çok rahatladım.Benim de 2. Kez 20liğim çekilecek bu hafta. Doktorum önce fısfıs gibi bişeyle uyuşturup iğnesini yapmıştı. Biraz sohbet ettik, uyuştu. Ve 30saniye sürmeden ben adamakıllı hissetmeden çekmişti ilk 20liği. Acı sıfır. Ama uyuşma geçince ağrısı başlamıştı, o da aman aman ölmelik bişey değil ya. Canımızı almayacak sonuçta, korkmaya gerek yok :)
Teşekkür ederim size de geçmiş olsun.benim dişin durumu baya kötüydü. hiçbir uç görünmüyordu. röntgende baya derinde yan bir şekilde diğer dişe baskı yapar halde göründü.
cerrahi olarak yapıldı. doktor terler döktü diyebilirim.
ama bir sürü acısını yaparken hissetmediğim iğne vs yapıldı.
normalde nasıl bir ağrı olurdu bilmiyorum ama baskı oluyor zorlama olduğunu hissediyorsunuz. ama acı ağrı hissetmiyorsunuz. zaten hissederseniz yeni bir iğne yaparlar.
merak etmeyin o yüzden.
kurtulacağınıza sevinin.
geçmiş olsun.
Kanaması normaldir zaten, ağrı olmadığını bilseydim bu zamana kadar çektirirdim çok teşekkür ederim yorumunuz için.3 tane yirmilik cektirdim dikis yoktu cok rahat oldu sadece cok kanadi
Aynen haklısınız insanlar ne acılara katlanıyorlar diye kendimi telkin etmeye çalışıyordum iyiki de buraya yazmışım çok rahatladım.
Çok sağolun daha fazla geciktirmeyeceğim eninde sonunda olacak.ben 2 gun arayla 2 dısımı cektırdım ıkı yırmılık dısımde gomuluydu yararak aldılar
zaten uyusutuyolar hıssetmıyosun sonrası ıcınde ılac verıyolar
rahatlar kurtulursun gecıktırırsen hemen curur cekılmesı zorlasır cene kemıgıne kaynar ıyıce
Çok teşekkür ederim, doktorum çok iyi ,hacettepe mezunu, ona bir şüphem yok, inşallah ben de sizin gibi hiç acı çekmem.Çene cerrahına çektirmelisiniz.Zaten ben kaç tane diş hekimine gösterdiysem yanaşmadılar.Sinire gömülmüş,yamuk,çürük ne ararsanız vardı bende...
Üç iğnede uyuştum,gözümü kapattım bir açtım,adam dikiş atıyor.Düzenli olarak buz koydum.3 gün yanağım hafif şişti ama zerre kadar ağrım olmadı. Ama iyi bir çene cerrahı bulmanız lazım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?