• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

20 sene sonra boşandım,

erce22

Guru
Kayıtlı Üye
20 Haziran 2013
22
31
288
Edirne
20 sene evlilik mücadele ve çabama rahmet olmadı ve bitirdim,pişman değilim ancak garip bir kaybolmuşluk ve boşluktayım .oğluma nasıl davranmalıyım 11 yaşında zaman zaman bana çok öfkeli ve kızgın davranışları oluyor haklı baba evden gitti özlüyor belki beni babayı evden yolladım diye düşünüyor olabilir, baba günde 1 kere arayıp konuşuyorlar ama oğlunu alıp zaman geçirmiyor, eski eşim o kadar mutlu keyifli ,dışarıda iyiki boşandım,çocuğun 18 yaşına gelmesini bekliyordum 5 sene önce bitti zaten evlilik gibi konuşmaları kulağıma geliyor. adamda pişmanlık üzüntü hiç yok ,ister istemez sinir oluyorum, deneyim ve önerilerinizi paylaşırmısınız. Sevgiler

Çalışıyor musunuz? Maddi konularda anlaştınız mı?
Oğlunuz alışır bu konuda ona hassas olduğunuzu çok belli etmeyin sınıf arkadaşları olsun vs boşanan çok kişi vardır okulunda çevresinde günümüz çocukları oldukça aşinalar bu durumlara

Son dönemlerde bosanmalar çok çok arttı.Yalniz değilsiniz.Yakin cevremde neredeyse her ay bi boşanma haberi alıyorum..En son 27 senelik evli komşumuz boşandı..Adam son zamanlari aşırı değişmişti.50 yaşından sonra saç uzatmalar,giyim tarzı değiştirmeler(hatta taniyamayacak kadar) baslamisti.Iki de kocaman çocuğu var.25 li yaşlarda.Onlar bile terapi aldı.Adam mutlu, mesut geziniyordu evet,sonradan duyduk yabancı uyruklu bir kadınla berabermis ki bence daha bosanmadan vardı.. Çocuğunuza terapi aldirabilirsiniz. Aslinda bu yaşta olmasi daha daha iyi.Ergenken zor oluyor boşanma geçişleri çocuklarda.Dünyanin da sonu değil. Belki ilerde iyi ki dersiniz siz de..Hayırlısı olsun

Ben de boşanmak üzereyim, benim oğlum da zaman zaman bana sinirleniyor. Sakin kalıyorum ve spora yönlendiriyorum. Dışarıdan bir çok laf duyuluyor, başta üzülüyordum ama artık takmıyorum bunlar olağan şeyler. Eski eşiniz tabi ki iyi ki boşandım, ben haklıydım vs…diyecek, başka ne söylemesini bekliyorsun ki..Hayatınıza devam edin ve oğlunuza odaklanın. Kolay gelsin.

Adamı artık boşverin. Terapi almanız iyi olabilir. Eğer oğlunuz sizden biliyorsa durumu ortak bir karar alındığını anlatabilir terapist

bi 20 yıl daha yasar misiniz mechul, o yuzden kendinizi daha fazla mutsuz bir evliliğe hapsetmediginiz icin kutluyorum.
Siz iyi olacaksınız ki çocugunuz da iyi olsun, mutlu anneler mutlu cocuklar yetistirir, bir süre sonra kendinizi daha da iyi hissedeceksiniz, oğlunuz henuz kucuk zamanla sizi anlayacak ve hak verecek, birazcik sabır.
Bol bol konuşup (babasini kotulemeden) rahatlatin yavruyu, imkanıniz varsa pedagojik destek de alabilirsiniz.
Yolunuz acik olsun.

5 sene önce aranizda ne oldu?
Kangren olanin kesilmesi lazım unutmayin. Öyle ya da böyle... Yolunuz açık olsun

20 sene evlilik mücadele ve çabama rahmet olmadı ve bitirdim,pişman değilim ancak garip bir kaybolmuşluk ve boşluktayım .oğluma nasıl davranmalıyım 11 yaşında zaman zaman bana çok öfkeli ve kızgın davranışları oluyor haklı baba evden gitti özlüyor belki beni babayı evden yolladım diye düşünüyor olabilir, baba günde 1 kere arayıp konuşuyorlar ama oğlunu alıp zaman geçirmiyor, eski eşim o kadar mutlu keyifli ,dışarıda iyiki boşandım,çocuğun 18 yaşına gelmesini bekliyordum 5 sene önce bitti zaten evlilik gibi konuşmaları kulağıma geliyor. adamda pişmanlık üzüntü hiç yok ,ister istemez sinir oluyorum, deneyim ve önerilerinizi paylaşırmısınız. Sevgiler
Şuan karşı taraf çok mutlu görünebilir ama uzmanlar boşandıktan sonra o yasın tutulması gerektiğini söylüyor. Bi zaman sonra çıkar ortaya acısı, varsa pişmanlıkları, düzenin bozulmasına alışamama durumu vs. O zamanda siz çoktan yasınızı tutup, yeni hayatınıza başlamış olursunuz İnşaAllah.

11 yaş küçük değil, okuldan psikolojik destek alabilir rehberlikten. Siz görüşün öğretmenleri ile, oğlunuzda gider sıkıntılarını anlatır.

Yeni hayatınız mutluluklarla dolsun.

Çalışıyor musunuz? Maddi konularda anlaştınız mı?
Oğlunuz alışır bu konuda ona hassas olduğunuzu çok belli etmeyin sınıf arkadaşları olsun vs boşanan çok kişi vardır okulunda çevresinde günümüz çocukları oldukça aşinalar bu durumlara

Son dönemlerde bosanmalar çok çok arttı.Yalniz değilsiniz.Yakin cevremde neredeyse her ay bi boşanma haberi alıyorum..En son 27 senelik evli komşumuz boşandı..Adam son zamanlari aşırı değişmişti.50 yaşından sonra saç uzatmalar,giyim tarzı değiştirmeler(hatta taniyamayacak kadar) baslamisti.Iki de kocaman çocuğu var.25 li yaşlarda.Onlar bile terapi aldı.Adam mutlu, mesut geziniyordu evet,sonradan duyduk yabancı uyruklu bir kadınla berabermis ki bence daha bosanmadan vardı.. Çocuğunuza terapi aldirabilirsiniz. Aslinda bu yaşta olmasi daha daha iyi.Ergenken zor oluyor boşanma geçişleri çocuklarda.Dünyanin da sonu değil. Belki ilerde iyi ki dersiniz siz de..Hayırlısı olsun
teşekkür ediyorum yorumunuz için

Şuan karşı taraf çok mutlu görünebilir ama uzmanlar boşandıktan sonra o yasın tutulması gerektiğini söylüyor. Bi zaman sonra çıkar ortaya acısı, varsa pişmanlıkları, düzenin bozulmasına alışamama durumu vs. O zamanda siz çoktan yasınızı tutup, yeni hayatınıza başlamış olursunuz İnşaAllah.

11 yaş küçük değil, okuldan psikolojik destek alabilir rehberlikten. Siz görüşün öğretmenleri ile, oğlunuzda gider sıkıntılarını anlatır.

Yeni hayatınız mutluluklarla dolsun.
teşekkür ediyorum ,önerinizi yapacağım .güzellikler sizinle olsun

5 sene önce aranizda ne oldu?
Kangren olanin kesilmesi lazım unutmayin. Öyle ya da böyle... Yolunuz açık olsun
7 sene çoçuk tedavisi vs derken oğlum oldu çok şükür,eşim sorumluluk sahibi değil geç farkettim. baba olduktan sonra zaten arkadaşlarına ,alkole ,basketboll oynama vs gibi kendi keyif aldığı alanlar hep vardı çocuk olduktan sonra daha çok yöneldi ilk sırada hep kendi zevkleri gelirdi daha önce çocuk yokken ben ayak uydurabiliyordum .çocuktan sonra haliyle olmadı ve ben sorumluluklarını hatırlattıkça daha dik başlı ve bekar adam gibi takıldı kendi 5 sene önce boşanmak istedi ben kabul ettim aileler barıştırdı ama sorumsuzlukları her affettiğimde yada çocuk için sustukça onun için dahada görünmez oldum ,dışarda kibar nazik yardımm sever ama evde bana karşı öyle değildi. geçen sene babam yoğun bakımdayken çocuk deniz istiyor diyip , tatile gitti ve ben havuz vs öyle değerlendirseniz bu yaz böyle olsun babamın durumu belli değil kısaca yanımda kal diyorum ve babamla bir tek ben ilgileniyorum başka kimse yok çünkü ama tatile gitti ve babamın vefat haberi geldi ve babam bu arada bulunduğumuz şehirde yoğun bakımlar dolu olduğu için istanbulda hastaneye sevk edilmişti ve babamın cenazesi tek başına aldım ve bendeki son nokta bul oldu ve bitirdim çok şükür

evet çalışıyorum çok şükür şuan için oğlumun düzeni bozulmadı evimizdeyiz ,yorumunuz için teşekkür ediyorum
Evi bırakmakla iyi yapmış oğlu için özellikle 🙏🏻 burada çok görüyoruz ikiye böldüren çocuklara rağmen , erkek dediğin çocuk varsa ceketini alıp gidecek 🙏🏻

bi 20 yıl daha yasar misiniz mechul, o yuzden kendinizi daha fazla mutsuz bir evliliğe hapsetmediginiz icin kutluyorum.
Siz iyi olacaksınız ki çocugunuz da iyi olsun, mutlu anneler mutlu cocuklar yetistirir, bir süre sonra kendinizi daha da iyi hissedeceksiniz, oğlunuz henuz kucuk zamanla sizi anlayacak ve hak verecek, birazcik sabır.
Bol bol konuşup (babasini kotulemeden) rahatlatin yavruyu, imkanıniz varsa pedagojik destek de alabilirsiniz.
Yolunuz acik olsun.
teşekkür ediyorum,önerinizi yapacağım.

Evi bırakmakla iyi yapmış oğlu için özellikle 🙏🏻 burada çok görüyoruz ikiye böldüren çocuklara rağmen , erkek dediğin çocuk varsa ceketini alıp gidecek 🙏🏻
evi anlaşmalı bıraktı,kira talep etmicem, oğlum 25 yaşına kadar oturun ve daha sonra satışı yapılacak dedi bende kabul ettim evi ben ödedim ama artık gözüm döndü bir an önce bitsin gitsin diye ,tehdit ettim bana yaşattıklarını ispatlar değil bu evden kuruş almak ömür boyu tazminat ödersin , o yetmez oğluna 18 yaşına gelince mahkeme dosyalarını bana yaşattıklarını gösteririm dedim oda anlaşmalıya yanaştı önümde 14 sene var kim öle kim kala dedim çekişmeli davaya gitmedim çünkü tükendim ne içkisi ne pavyonu ne trafik kazaları hiç bitmedi ilgi , sorumluluk sıfır zaten

20 yıl dile kolay ne kadar kötü şeyler yaşanmışta olsa yaşanmışlıklar var o insanın hayatınızda zihnimizde bedeninizde kapladığı bir yer var.
O gidince de boşluk olması çok normal.
Ben de boşandım ve çok rahatlarim mutlu olurum sanmıştım ama öyle olmuyor.
Bir süre acı çekiliyor yas süreci oluyor bu normal bunu kabullenmek iyi geliyor.
Oğlunuz çok hassas bir yaşta ergenliğe giriyor zor yaşlar destek alabilirsiniz psikologtan.
Yanında babasıyla ilgili olumsuz konuşmayın.

Eski eşinizde tabi ki bencil bir tip olduğu için etrafa iyi ki bitti şöyle oldu böyle oldu diye hava atacak.
20 yıllık karım beni dehledi mecbur boşandım diyemez çünkü.
Ama emin olun o da yara almış üzülmüştür her şeyden önce alışkanlıklar var çünkü.
Tabi insan istiyor ki karşıdaki çok üzülsün bu hissinizi de anlıyorum çok insanca.

Tavsiyem kendinize odaklanın ne seviyor ne istiyorsunuz eşiniz yokken nasıl biriydiniz hayattan ne bekliyorsunuz.
Bol bol size iyi gelen insanlarla görüşün doğada vakit geçirmeye çalışın.

bizim bi akraba kadın 65 adam 72 yaşında boşandılar yeni.
olabiliyor yani

En iyi intikam mutlu olmaktır.
Kendinize ve mutlu olmaya odaklanın. 5 sene önce biten bir ilişkiyi hala "şöyle böyle diyormuş" diye dert ediniyorsanız, geçmiştesiniz demektir. İstediğini desin. Siz kendi mutluluğunuza odaklanın.

Back
X