• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

20 li yaşlar 30 lu yaşlar..ve kilolar....

Kızlar lahana kürü çok etkili...benim 15 günde göbeğim gitti bu kürlen şiddetle tavsiye ediyorum...resmen eritiyor..birde bol su..

Eski kilolara geri dönüş başlasın artıkkk:10:

Kızlar lahana kürü çok etkili...benim 15 günde göbeğim gitti bu kürlen şiddetle tavsiye ediyorum...resmen eritiyor..birde bol su..

Eski kilolara geri dönüş başlasın artıkkk:10:

canım tebrik edrerim.lahana kürü nasıl yaptın tarifi nedir acaba teşekkür ederim...:90:

Ben 28 yaşında anne olmuştum. Hamilelikte 9 kilo aldım normal doğumm olduğundan mı bilemeyeceğim doğumdan 2 hafta sonra normal kilomdan da zayıf tığ gibi olmuştum. Görenler doğum yaptığımı hiç düşünmemişlerdi. Ama yaklaşık 18 ay anne sütü verdim bebeğime onu ne zaman kestim bir kaç içinde 6,7 kilo aldım hep bu fazlalıkla 4 yıldır mücadele ediyorum.. Şimdi 32 yaşındayım kafaya taktığımdan mı nedir veremiyorum versem çok iyi olur .. Sağlığım açısından iyi değil kolestrol var eğer bunu ihmal eder üstüne daha da kilo alırsam yaşımın ilerlemesinden dolayı ne olur sonumbilemem..
Kendime defalarca söz verdim sevdiğim hattta bağımlısı olduğum şeyleri kullanmayacağım diye ama nafile nerdeeeeeeeeeee.. ((:

Ama 3 ay içinde eskisi gibi olmalıyım yaz gelicek ve ben tatile gideceğim Allahım nasip ederse..O sebepten sıkı olmamm gerek 3 ayda bunu vermeliyim ama nasıl olcak orasını kestiremedim.. ((:

Arkadaşlar lutfen bılıncsızce şu lahana kürlerini kullanmayın ..
lahana troid hormanlarına zarar verıyor , önce dr. gıdın bır sorun yok ise kulanın

lisede 48-55 arası dönemlerim oldu.Ünide 60'ı gördüm diyet yaptım 53 civarı evlendim 60 ları yaşamaya başladım 37 yaşımdayım hamilelik dışında görmediğim bir kilodayım 69 inşallah 58 olma hedefindeyim.Böyle yazınca çok kilolu olmamış yaşamım diyorum ama hep bir diyet derdi içerisinde oldum ve çevre önemli sanırım bu kilomla çevremdekilere göre kilolu sayılırım ve herkes çok kilo aldın diyor :2:

lisede 48-55 arası dönemlerim oldu.Ünide 60'ı gördüm diyet yaptım 53 civarı evlendim 60 ları yaşamaya başladım 37 yaşımdayım hamilelik dışında görmediğim bir kilodayım 69 inşallah 58 olma hedefindeyim.Böyle yazınca çok kilolu olmamış yaşamım diyorum ama hep bir diyet derdi içerisinde oldum ve çevre önemli sanırım bu kilomla çevremdekilere göre kilolu sayılırım ve herkes çok kilo aldın diyor :2:

boyunuzmu kısa acaba:44::44:

3 sene önce açmışssın konuyu... yine burdasın... merak ediyorum... kaçtın...suan kaçsın :)

Back