20 li yaşlar 30 lu yaşlar..ve kilolar....

toredo

Nirvana
Kayıtlı Üye
19 Kasım 2008
3.001
350
688
İstanbul
arkadaşlar umarım doğru yer actım konumu bilemedim benim merak ettiğim bir şey var..
bana hatırlıyor iseniz 15-20 yaş arası kilonuz,20-30 yaş arası kilonuz,30-40 yaş arası kilonuzu belirtebilirmisniz?Biz bu kiloları nereden aldık..doğumlamı,çok yiyerek mi,strestesmi,ilaçlardan mı,yatarak mı?bunlarıda belirtebilirmyiz..ben çok merak ediyorumda

14 yaşımda 64 kiloyu gördüm bir ara..sporla anca 60 oldum daha altına hiç düşemedimlise boyunca 66 ya kadar çıktığım oldu

üniversite 1 de 68 falan oldum sonra diyet ve spora başladım
2. sınıfta 57 yi görmüştüm ama çok kısa sürdü bu

neyse mezun olduğum yaz bi çıktım tartıya 71
çalışmaya başladım 64 oldum

evlendim hastalık geçirdim.çok güçten düştüm kansız kaldım.eşim yedirdide yedirde..zaten kilo almaya müsaitim 71 oldum yine

tekrar diyet ve sporla 64 e düştüm hamile kaldım 82 ile doğuma gittim:86:

3-4 ay sonra yine 64 tüm.hatta 62-64 arasında gezinmeye başladım

64 le 2. ye hamile kaldım şuan 6 aylık hamileyim doğumdan sonra kiloları verirsem yazarım yine..heee bu arada 26 yaşındayım

ben 26 yaşındayım.genç kızken kılom normaldi zayıftım gayet kılo nedır bılmedıgım ıcın zayıf olmak normaldı aah sımdı gerıye dönebılsem kıymet bılememişim yanı hele bı ara işe başladım işe gıdıyordum o zaman dahada beter zayıfladım farkında olmadan zayıf olmanında altına ınmıstım.55 kıloyken bılmeden 48 hatta 41 kıloya kadar düsmüstüm.her gören aa cok zayıflamıssın eskı halınle ne kadar guzeldın yüzün çökmüş dedıkce cook moralim bozuluyordu.amaa bogazımada düşkündüm yanii öyle mıy mıy degıldım yemegımıde yerdım abur cuburumuda cocuklugumdan berı bu böyledır bende.ee gelelım asıl konuya yavas yavas yükselişimeönce işi bırakıp evde oturmaya başlayınca yıne bılmeden ve acıkcası pekte umursamadan 2,3 sene icinde 55 rakamını görmeye basladım bı sorun yasamıyordum takmıyodum.cünkü yınede bı magazaya gırdınmı begendıgım kıyafeti alır cıkardım.zayıftım taa kı evlenıp anne olana kadar 55 kıloyla evlendım 62 kıloyla hamıle kaldım.84 kıloyla hamılelıgımı noktaladım.sonra hıc bısey yapmadıgım halde 69 kıloya kadar ındım.vee dogum yapalı nerdeyse 4 sene olacak ben bı aldı bı verdım.su an 65 kıloyum 10 kılo versem bana yetecek ama bende istikrar 0ama inşallah bır gun olacak savasıyorum oof of

termometre gibi inmişin çıkmışın valla..ama tavan yapmamışın..bence gayet güzel kilon kendimce

[B]ben 15 ve 20 yaş arası 45 -50 kilo arası gidip geldim 20 yaşında 50 kilo ile evlendim 52 kilo ile hamile kaldım büyük kızıma 57 kilo ile doğum yaptım ben insanların aksine hamileyken değil emzirme dönemlerimde kilo aldım kızım 1 yaşına geldiğinde 74 kiloyu gördüm sonra diyetle ve sporla 1 yıl içinde 54 kiloya indim 3 yıl bu şekilde devam ettim ikinci kızıma 24 yaşındayken 54 kilo ile hamile kaldım 61 kilo ile doğum yaptım şimdi 30 yaşındayım ve kilom 88,500 doğum kontrol hapıyla tam 18 kilo aldım 1 haftadır diyetteyim kendi görüntümden hiç memnun değilim beni her görenin ay nolmuş sana böyle demesinden ve telefon açıp kilo versen iyi olur demelerinden nefret ediyorum inşallah başaracağım eski günlerime döneceğim[/B]

ama doğumla anlınan kilolar daha kolay veriliyor die duymuştum..otururak kilo alanlarn aksine

Ben doğduğundan beri tombik olanlardanım bizim sülalede genetik aslında kilo
ilkokul,lise dönemlerinde kilomu hatırlamıyorum baskülden köşe bucak kaçan cinstendim üniversite sınavına hazırlanırken 110 kilo civarındaydım 3 ayda 30 kilo verdim 80 civarına düştüm 2 sene içinde 117ye çıktım gayretle 100 kiloya düştüm ama sonra herşeyden elimi ayağımı çektim en son baskülde 132 kiloyu görünce dank etti ve hazirandan beri kaçamaklarla dolu bir sağlıklı beslenme içerisindeyim 118e düştüm amacım ilk olarak 99 sonrasında 75. Boyum 1.73 iri kemikli bir vucuda sahibim şuan 26 yaşımdayım. Saygılar

lise döneminde ergenliğe kadar 60-65 kiloydum.lisede stresten yiyerek 85 kgya kadar çıktım ve 3 ayda 30 kg vererek 55e düştüm.20li yaşlarda 60-65 arasıydım yine 27 yaşında evlendiğimde 63tüm yine 63le hamile kaldım 88le doğum yapıp kendi 85 kg rekorumu kırdım şu an 30a merdiven dayadım ve 69 kiloyum hedefim 65 olmak benim için korumak kolay ama vermek zor oldu her zaman ve stresten,sıkıntıdan aldım kiloları hep...

Lise sonda yani 17 yaşındayken çko iyi hatırlıyorum amcamlara gitmiştim ilk defa tartıyla orada tanıştım tam 65 kg geldim inanamadım ne kadar büyük bi rakam.sonra okul bitti öss hayatı sonra iş hayatına başladım 60 kg da sabitledim uzunca bir süre. Evlendim 60 kg ile. İlk bebeğim düşün olunca vitaminsiz kaldım diye vitamin hapları dayadım kendime bilinçsizce.67 ye fırladım 5-6 ay içinde. Sonra üstüne hamile kaldım rekorum 86dır onunla doğuma girdim. Oğlum 2 yaşına gelince tüm gebelik kiloları vermiştim hatta hamile kaldığım kilonun aldına 64 e kadar düşmüştüm. Ama naaaptım nasıla kiloları verdim yine veririm diye diye dayandım boğaza hala da bir durdurak demiyorum ve şu an 67 kiloyum yine. Hedefim 58, boyum da .1.62 civarı, yaşım 31.

Yani kendi hayatıma baktığımda hareketsiz kaldığım her dönemde kilom artmış.
Ben ergenlikte birden kilo almıştım taaki hareketli bir yaşama girene kadar gitmediler.
Şimdi yine hep oturuyorum ve hareketsizim işyerimde de başladım almaya..
Yaşımla doğru orantı kuramadım ben

Lİse bitene kadar zayıflıgımdan şikayet eder ve sürekli ağlardım.Boyum uzundu ,kilomu tam hatırlamasamda 55 civarıydım..

Lİseyle üniversite arasındaki yaz döneminde ciddi bi sorun yaşadım şehir değiştirdim ailemden uzakta 1 ay boyunca sadece yemek yedim ewde çıkmadan..Evime döndüğümde 68 kiloydum..o dönem bi iki ay içinde 63 e düştüm...

Üni bittikten 2 sene sonra 59 kiloyla ewlendim.65 kiloyla hamile kaldım.80 kiloyla doğum yaptım.Şu an oğlum iki yaşında ben 60 kiloyum ama 58 olcam inş.

Boyum 1.76 yaşım 23

ne güzel hiç almamışın.peki bişey diyecem boyun oldukca uzun bu kilo az değilmi?bence 63 en normali kendimce

merhaba çok güzel bir konuya değinmişsin...ben 28 yaşndayım şuan 88 kiloyum 5 yıllık evliyim 4 yaşında bir oğlum var aslında evlenmeden önce de çok zayıf değildim 1.73 boyunda ve 70 kiloyla evlendim..20 yaşımda 60-65 arası gdpglrdim ama grafikerlik ypmştm 4 yıl çşltm ve 70 kiloya da öyle çktm tek sebep dikkat etmemem düzensiz beslenmem ve hareketsiz kalmamdı...bir de boyum biraz kurtarıyordu yani giydiğim yakşyrdu diye hiç çabalamdım...oğlumu 2 yıl emzirdim bulduğumu yedim egzersiz de ypmdm bir de doğum kontrol hapı kullandım tabi bunun da bana çok fazla etkisi oldu ben geçen ay 92 yi grnce bir dur demenin vakti glmşti..şuan diyetteyim diyemem ama bol su içerek evde pilates yprk ve azıcık dikkatle 4 kilo verdim çoook şükür... niyetim daha da vermek ama kabahatim büyük hamileliğimde ve sonrasında dikkat etseydm durum daha farklı olrdu...çocuk üşümsn aman deyip evde otrmasam oğlumla yürüyüşe çksam daha farklı olrdu...kendi kendime eziyet ettim ve artık bunu yapmıycğm kendime..artk miletin ısrarları da umurumda değil günler filan gdresmde sadece salata türüşeyler yyrm eve gelince yeşil çayımı içyrm tabii...3 lt de su umarım muvaffak olurum

bende sen gibiyim 1,72 boy 70 kg ..ama istesen yaparsın çocuğun sana hareket yaptırır aslında:)

evet istemek de bitiyor iş...ben kendimi ihmalettiğimin de farkındayım ve buyüzden çok kızıyorum kendime...ama artk tüm kötü alışkanlıklarımı bırktm....cipsi çok tktyrdk mesela eve sokmyrm artk kola meyvesuyu bisküvi zaten bunlar olmazsa kilo vermek hiç de zor değil...hedefim 65 kilo

ne güzel hiç almamışın.peki bişey diyecem boyun oldukca uzun bu kilo az değilmi?bence 63 en normali kendimce

Annemde oyle diyo

58=59 kilo benim icin cok ideal.Bu kiloda olunca hicbiyerimden bi fazlalik cikmiyo.

Kendimi butun kiyafetlerle rahat hissediyorum.Tesetturluyum kilos etekler giymeyi cok seviyorum ama az bisey kilo alsam hos durmuyo.

Ben hicbi zaman kendimi salmadim.Bundan sonrada salmak istemiyorum iki gundurde kendi kendime plates hareketleri yapmaya basladim.Cunku sadece zayiflik deil yaslandigim zamanda dinc bi vucut istiyorum.

Bence kadin herzaman kendine bakmali.Bunu kendi icin yapmali..

Ya arkadaşlar ben 30 yaşındayım ve 70 kiloyum tam 2 senedir 10 kilo fazlamı vermek için diyete başlayıp başlayıp bırakıyorum ben 2 sene öncesine kadar 60 kilonun üzerine hiç çıkmamıştım çok behbatım bu sorun sizce yaşımla mı alakalı?

aslında yaşla ilgili bir genelleme yapmak da zor etrafımdaki bazı insanlar 40 yaşını geçtiği halde fizik olarak mükemmel grnyrlr tabi dikkat ettikleri için...buyüzden daha genç grnyrlr tombul yaşıtlarına göre...herşeyden önemlisi sağlık adına kilo vermek en iyisi...onca fazla yükü vücudumuza yükleyip bel diz ve sırt ağrıları çekmek ve erkenden çökmek düşüncesi bile kötü...ama 30 yaşından sonra metabolizma hızı hücre yenilenmesi gibi durumlar daha ağır gerçekleştiği için fazla kiloları vermek de zor olur sanki.. yine de zaman sabır ve sağlam iradenin yenemeyeceği hiç bir problem yoktur..bence yaşa fazla takılma...yaş ister 20 ister 30 ister 40 olsun önemli olan güzel ve sağlıklı yaşaman ve kendine değer vermen

ben 21 yaşındayım ama size annemi yazabilirim

evlendiklerinde (19 yaşında) çöp gibiymiş, kilosunu bilmiyorum ama ben 44 kiloluk halimle içine zor sıgdım gelinliğin, hani oynamaya başlasam patlıcak hareketten o derece
24 yaşında abimi dogurmuş kalan dogum kilolarıyla 83 kiloymuş, sonra biraz vermiş 70e düşmüş
32 de beni dogurmuş 70le hamile kalıp 90a cıkmış ://
şimdi 53 yaşında ve 56 kilo, manken gibi kıskanıyorum
(bu arada ilk dogumda cok kilo almış gbi duruyo ama ben 160 civarıyım annem 178, yani gelinlik bana zor olsa da o benden cok daha ağırdır doğal olarak)

sanırım annem sadece dogumdan almış

15 yasımda 45 kilo falandım.
Simdi 49 - 50 kilo arası gidip geliyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…