14 yaşımda 64 kiloyu gördüm bir ara..sporla anca 60 oldum daha altına hiç düşemedimlise boyunca 66 ya kadar çıktığım oldu
üniversite 1 de 68 falan oldum sonra diyet ve spora başladım
2. sınıfta 57 yi görmüştüm ama çok kısa sürdü bu
neyse mezun olduğum yaz bi çıktım tartıya 71
çalışmaya başladım 64 oldum
evlendim hastalık geçirdim.çok güçten düştüm kansız kaldım.eşim yedirdide yedirde..zaten kilo almaya müsaitim 71 oldum yine
tekrar diyet ve sporla 64 e düştüm hamile kaldım 82 ile doğuma gittim:86:
3-4 ay sonra yine 64 tüm.hatta 62-64 arasında gezinmeye başladım
64 le 2. ye hamile kaldım şuan 6 aylık hamileyim doğumdan sonra kiloları verirsem yazarım yine..heee bu arada 26 yaşındayım
[b]ben 15 ve 20 yaş arası 45 -50 kilo arası gidip geldim 20 yaşında 50 kilo ile evlendim 52 kilo ile hamile kaldım büyük kızıma 57 kilo ile doğum yaptım ben insanların aksine hamileyken değil emzirme dönemlerimde kilo aldım kızım 1 yaşına geldiğinde 74 kiloyu gördüm sonra diyetle ve sporla 1 yıl içinde 54 kiloya indim 3 yıl bu şekilde devam ettim ikinci kızıma 24 yaşındayken 54 kilo ile hamile kaldım 61 kilo ile doğum yaptım şimdi 30 yaşındayım ve kilom 88,500 doğum kontrol hapıyla tam 18 kilo aldım 1 haftadır diyetteyim kendi görüntümden hiç memnun değilim beni her görenin ay nolmuş sana böyle demesinden ve telefon açıp kilo versen iyi olur demelerinden nefret ediyorum inşallah başaracağım eski günlerime döneceğim[/b]
Lİse bitene kadar zayıflıgımdan şikayet eder ve sürekli ağlardım.Boyum uzundu ,kilomu tam hatırlamasamda 55 civarıydım..
Lİseyle üniversite arasındaki yaz döneminde ciddi bi sorun yaşadım şehir değiştirdim ailemden uzakta 1 ay boyunca sadece yemek yedim ewde çıkmadan..Evime döndüğümde 68 kiloydum..o dönem bi iki ay içinde 63 e düştüm...
Üni bittikten 2 sene sonra 59 kiloyla ewlendim.65 kiloyla hamile kaldım.80 kiloyla doğum yaptım.Şu an oğlum iki yaşında ben 60 kiloyum ama 58 olcam inş.
Boyum 1.76 yaşım 23
arkadaşlar umarım doğru yer actım konumu bilemedim benim merak ettiğim bir şey var..
bana hatırlıyor iseniz 15-20 yaş arası kilonuz,20-30 yaş arası kilonuz,30-40 yaş arası kilonuzu belirtebilirmisniz?Biz bu kiloları nereden aldık..doğumlamı,çok yiyerek mi,strestesmi,ilaçlardan mı,yatarak mı?bunlarıda belirtebilirmyiz..ben çok merak ediyorumda
merhaba çok güzel bir konuya değinmişsin...ben 28 yaşndayım şuan 88 kiloyum 5 yıllık evliyim 4 yaşında bir oğlum var aslında evlenmeden önce de çok zayıf değildim 1.73 boyunda ve 70 kiloyla evlendim..20 yaşımda 60-65 arası gdpglrdim ama grafikerlik ypmştm 4 yıl çşltm ve 70 kiloya da öyle çktm tek sebep dikkat etmemem düzensiz beslenmem ve hareketsiz kalmamdı...bir de boyum biraz kurtarıyordu yani giydiğim yakşyrdu diye hiç çabalamdım...oğlumu 2 yıl emzirdim bulduğumu yedim egzersiz de ypmdm bir de doğum kontrol hapı kullandım tabi bunun da bana çok fazla etkisi oldu ben geçen ay 92 yi grnce bir dur demenin vakti glmşti..şuan diyetteyim diyemem ama bol su içerek evde pilates yprk ve azıcık dikkatle 4 kilo verdim çoook şükür... niyetim daha da vermek ama kabahatim büyük hamileliğimde ve sonrasında dikkat etseydm durum daha farklı olrdu...çocuk üşümsn aman deyip evde otrmasam oğlumla yürüyüşe çksam daha farklı olrdu...kendi kendime eziyet ettim ve artık bunu yapmıycğm kendime..artk miletin ısrarları da umurumda değil günler filan gdresmde sadece salata türüşeyler yyrm eve gelince yeşil çayımı içyrm tabii...3 lt de su umarım muvaffak olurum
ne güzel hiç almamışın.peki bişey diyecem boyun oldukca uzun bu kilo az değilmi?bence 63 en normali kendimce
arkadaşlar umarım doğru yer actım konumu bilemedim benim merak ettiğim bir şey var..
bana hatırlıyor iseniz 15-20 yaş arası kilonuz,20-30 yaş arası kilonuz,30-40 yaş arası kilonuzu belirtebilirmisniz?Biz bu kiloları nereden aldık..doğumlamı,çok yiyerek mi,strestesmi,ilaçlardan mı,yatarak mı?bunlarıda belirtebilirmyiz..ben çok merak ediyorumda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?