- 25 Haziran 2015
- 40
- 16
- 8
- 32
Merhaba arkadaşlar ben hamileyken aldigim kilolari nasil verdigimi anlatacagim umarim isinize yarar ve sorulariniz varsa yardimci olurum . Ben 60 kiloyla hamile kalmistim ve 90 kiloyla dogum yaptim ve bunun sadece 5 i dogumda gitti yani 85 kiloydum bir sene ne diyet yaptim ne spor veremedim sonra yine tartiya ciktigimda bu tarti yanlis demek yerine niye herkesi dogru tartiyo ben 85 im diye kafama donk etmesiyle basladim bu arada soranlara 75 kiloyum diyordum :) sonra diyete basladim baslarda zorlaniyorsunuz tabi önce gunde en az bi ekmek tukettigimi fark ettim bunu sabah kahvaltisinda ceyrek ekmege dusurdum gun boyu baska ekmek yok baktim sadece kilomu koruyorum veremiyorum sonra kahvaltidada ekmegi biraktim vermeye basladim sabah yumurta peynir yesillik ekmeksiz ne bulursam yiyodum ogle ince bulgurlu ne olursa cig kofte mercimek koftesi veya kisir marula koyup yediginizde cok tok tutuyor aksam yemegide saat en gec 6 da ekmeksiz istediginiz kadar koca bi tabak pilav tavuk yada et salata corba makarna yani ne varsa ogun menude siz ekmeksiz istediginiz kadar yiyeceksiniz ara da caniniz tatli istedigindede koca bi avuc kuru uzum ve aksam 6 dan sonra sadece nescafe iciyodum ve bu sayede 6 ayda 20 kilo gitti suan 65 kiloyum suanda devam etmiyorum 15 gun sonra baslayip bi 10 kilo daa vercem insaallah bu aar basit yani sporda yapmadim hic bi yerimde sarkmadi kesin kilo verdiren bir yontem herkes soruyor ama anlatmiyorum :) sormaak istediginiz birsey olursa cevaplarim herkese kolay gelsin :)