20 haftalık kızım suyu tukentigi icin melek oldu

kizlar bugun patolojiden rapor geldi soyle diyor
desidual dokular
akut enflamasyon
intervillöz kanama
infarkt
retroplasental hematom
plasenta da bunlar cikmis ben bisey anlamadim doktor plasenta yetmezliği var dedi

canım bu bebeğin pataloji sonuçlarımı.palsenta yetmezliği dedi demek.peki bu sadece bu gebeliğe özel bişeymiymiş sonrakileride etkilermiymiş.

kızlar kuryajin uzerinden tam 25 gun gecti 7 gunde kanama bitti biz 15. gun korunmadan iliskiye girdik dun ile bugun hafif lekenme oluyor implatasyon olabilirmi acaba?

kardeslerim 20 haftalık kızimi gecen perşembe gunu suyu tukentigi icin aldılar biz her 15 gunde kontrole gitiyorduk gecen pazartesi de 3 lu tarama sonuclarinida aldik temiz cikmisti 10 gundur bende oksuruk vardi baska bi rahatsizligim yoktu en son gece ateslendim ara ara suyum geldi hemen hastaneye gittik acildeki doktor tahlil yapti ultrasonla bakti suyunuz gelmis dedi 1 saat sonra kendi doktorumuz geldi ve bebeginiz canli ama yasamaz sansiz bu durum keseniz yirtilmis dedi persembe gunu oglen agrilarim artinca bana ilac verip erken doguma aldilar bebegimi kaybettim ama nedenini bilmiyoruz doktorlar bir suru nedeni var dediler bebegimi kaybetmeden 3 gun once saglik ocagina idrar tahlili vermisdik bende enfeksiyon cikti (klebsiella oxytoca) bu enfeksiyon nedn olmus olabilrmi allah kimseye boyle biir aci yasatmasin

Allah sabır versin arkadaşım..

simdi canim esimle sunu merak ediyoruz bebegimizi rahim agzi yetmezligi yuzunden mi yoksa amniyon suyunun bitmesi veya emr sonucu mu kaybettk rahim agzi yetmezligi buyuk sorun onlem alinmassa bi dahaki gebelikde yine tekrarliyormus doktor ic acici bir aciklama yapmadigi icin insanin ici rahat olmuyor bidahaki gebeligmde ayni seyle karsilasirim die cok korkuyorum

ben daha Dün düşürdüm bebeğimi rahim ağzı yetmezliginden 16 haftalikti Çok kötü bir durum doktor bir daha ki gebeligimde 12. haftada serklaj yapılacağını söyledi İlk bebeğim di cinsiyetini bile düştüğü zaman öğrendim yaşadıklarımız Hiç Kolay şeyler değil Allah Bizim durumumuz da olan herkese yardım etsin sabır versin bir daha hamilelik ister miyim bilmiyorum çok kötü psikolojim bozuldu bebeğin eşi dusmedigi için anestezi olmadan canlı bir şekilde temizlediler rahim içini o an Gerçekten ölüyorum sandım ne kadar yardımcı olabilirim bilmiyorum ama diğer gebeliginde gerekirse serklaj dan Sonra İlk 5 yada 6 aya kadar sürekli yatak istrihati tavsiye ederim

kardeslerim 20 haftalık kızimi gecen perşembe gunu suyu tukentigi icin aldılar biz her 15 gunde kontrole gitiyorduk gecen pazartesi de 3 lu tarama sonuclarinida aldik temiz cikmisti 10 gundur bende oksuruk vardi baska bi rahatsizligim yoktu en son gece ateslendim ara ara suyum geldi hemen hastaneye gittik acildeki doktor tahlil yapti ultrasonla bakti suyunuz gelmis dedi 1 saat sonra kendi doktorumuz geldi ve bebeginiz canli ama yasamaz sansiz bu durum keseniz yirtilmis dedi persembe gunu oglen agrilarim artinca bana ilac verip erken doguma aldilar bebegimi kaybettim ama nedenini bilmiyoruz doktorlar bir suru nedeni var dediler bebegimi kaybetmeden 3 gun once saglik ocagina idrar tahlili vermisdik bende enfeksiyon cikti (klebsiella oxytoca) bu enfeksiyon nedn olmus olabilrmi allah kimseye boyle biir aci yasatmasin
Allah sabır versin canim ben daha Dün kaybettim 16 haftalık oğlumu kese rahim ağzına sarkmisti ve Hiç bir şekilde dikiş Yani serklaj yapılacak yer kalmamıştı bebeğim gözümün önünde düştü alıp götürdüler benden Erkek olduğunu o an öğrendim psikolojim Çok bozuk Bana enfeksiyon denildi ama rahim ağzı yetmezliginden oluyormuş Allah Hiç kimseye yaşatmasın

Hepinize allah sabırlar versin benimde 18 haftalikti kızım suyum bittiği için normal doğum yaptım bende iki oğlum var allaha çok şükür ama evlat acısı kadar zoru yok bu dünyada yüzünü görmesem de kokusunu içime cekemesemde evlat bu rabbim herkesin kucağını doldursun acısı dinecek gibi değil ama allah sabrını veriyo hamdolsun...

Hepinize allah sabırlar versin benimde 18 haftalikti kızım suyum bittiği için normal doğum yaptım bende iki oğlum var allaha çok şükür ama evlat acısı kadar zoru yok bu dünyada yüzünü görmesem de kokusunu içime cekemesemde evlat bu rabbim herkesin kucağını doldursun acısı dinecek gibi değil ama allah sabrını veriyo hamdolsun...
En kötüsü de İlk gebeligimdi canlı canlı yaşadım bütün o anları temizleme işleminde de anestezi uygulamadan yapıldı Artık bi an bende oluyorum sandım ama allah yardım ediyor sabır da verir İnşallah bir daha Böyle acılar yaşatmaz

En kötüsü de İlk gebeligimdi canlı canlı yaşadım bütün o anları temizleme işleminde de anestezi uygulamadan yapıldı Artık bi an bende oluyorum sandım ama allah yardım ediyor sabır da verir İnşallah bir daha Böyle acılar yaşatmaz
Allah bidaha yaşatmasin inşallah başka çocuğunuz varmi

Back