20 haftalık kızım suyu tukentigi icin melek oldu

Bende 25 haflalık hamileiyim dün den beri bebişimin hareketlerini hissetmiyorum korkmalımıyım ilk gebeliğim 10 cm bir kistim vardı yaklasık bir ay önce içinden sıvı boşalttılar kistin.küçüldü bir sıkıntı olurmu

Bende 25 haflalık hamileiyim dün den beri bebişimin hareketlerini hissetmiyorum korkmalımıyım ilk gebeliğim 10 cm bir kistim vardı yaklasık bir ay önce içinden sıvı boşalttılar kistin.küçüldü bir sıkıntı olurmu

Ne kadar rahatsin cnm sabah aksam bebegin hareketlerini sayman gerekiyo senin gunde yirmi defa hissetmen gerekiyo dunden beri hissetmiyorm diyosu n hemen doktora gitsene ya da ara cabuk allah korusun da ya bise varsa bu kadar rahat olma

canim banada aynisini soyledi kesin bir sebebi yok allah sabir versin

Ya bunun nasıl nedeni olmaz ben anlayamıyorum benim drumda olur böyle şeyler dedi benim aklım almıyo ne kanamama bişey diyebildiler nede suyun bitmesine bu olayın nasıl bi izahati olmaz tıp bu kadar ilerlemişler nasıl bu sorunun adı olmaz anlamıyorum

Ya bunun nasıl nedeni olmaz ben anlayamıyorum benim drumda olur böyle şeyler dedi benim aklım almıyo ne kanamama bişey diyebildiler nede suyun bitmesine bu olayın nasıl bi izahati olmaz tıp bu kadar ilerlemişler nasıl bu sorunun adı olmaz anlamıyorum

Bana da kimse bi sebep soyleyemedi. tek yapmamiz gereken dua etmek bir daha olmamsi icin dedi hatta son gittgm profesor...oyle olunca ben de takmiyorum artik Allah nasip ederse 9 haftalik hamileyim tekrar bebek bekliyruz.. Endise hep var ama hep rahatlatmaya calisiyorum kendimi Rabbim ol derse olur gerisi malum zaten.. Ne yapsak bos...

aynen öyle benim de kanamama yada amniyo sııvısının bitmesine kimse bir açıklama yapamadı.kendi dr um doçentti.

Bana da kimse bi sebep soyleyemedi. tek yapmamiz gereken dua etmek bir daha olmamsi icin dedi hatta son gittgm profesor...oyle olunca ben de takmiyorum artik Allah nasip ederse 9 haftalik hamileyim tekrar bebek bekliyruz.. Endise hep var ama hep rahatlatmaya calisiyorum kendimi Rabbim ol derse olur gerisi malum zaten.. Ne yapsak bos...

sebep sunamasalar da rabbim de herşeyin vardır bir sebebi.dediğin gibi ol derse olur.lütfen gönlünü ferah tut.hamilelğinin tadını çıkar.senin güzel sağlıklı bir bebeğin olsun ki bizlerede umut olsun moral olsun o bebek.dualarımız senle cnm.

Son düzenleme:
Çok üzüldüm gerçekten,gözlerim doldu okurken. Tekrar aynı şeyleri yaşamamak için şu yazıya bir göz atmanızı öneririm. Elbette gideni geri getirmez ama, önlem alınmazsa tekrarlama riski olan bir durum bu servikal yetmezlik.Tanısı 12-14. haftalarda ultrasonla konabiliyormuş. Allah sabırlar versin. İlgili link burada: http://www.mumcu.com/html/article.php?sid=131

Çok üzüldüm gerçekten,gözlerim doldu okurken. Tekrar aynı şeyleri yaşamamak için şu yazıya bir göz atmanızı öneririm. Elbette gideni geri getirmez ama, önlem alınmazsa tekrarlama riski olan bir durum bu servikal yetmezlik.Tanısı 12-14. haftalarda ultrasonla konabiliyormuş. Allah sabırlar versin. İlgili link burada: http://www.mumcu.com/html/article.php?sid=131

benim kendi dr umda rahime dikiş atılmassı gerekebilir diye beni çapaya yönlendrimişti.orda baktılar ölçümler falan yapıldı ama bununla ilgili bir sıkıntı tespit edilmedi.ikinci düzey ultrasonda baktılar.

simdi canim esimle sunu merak ediyoruz bebegimizi rahim agzi yetmezligi yuzunden mi yoksa amniyon suyunun bitmesi veya emr sonucu mu kaybettk rahim agzi yetmezligi buyuk sorun onlem alinmassa bi dahaki gebelikde yine tekrarliyormus doktor ic acici bir aciklama yapmadigi icin insanin ici rahat olmuyor bidahaki gebeligmde ayni seyle karsilasirim die cok korkuyorum

Kızlar rahim filmim çekildi sonuçları gösterdim Dr et yada başka bi sorun varmı diye çekti filmi ray bu filmle belli olmazmış illaki gebelikte alttan ölçüm ile belli olurmuş benim hikâyemden yola çıkarak rAy olabileceğimi söyledi kanamada yaparmış bu ray bide genetikte bakılcakmış kanıma bi sorun varsa pıhtılsşma gibi ona göre kan sulandırıcı vercem dedi bunun için üç ay beklemem gerekiyormuş bu süre zarfında sorunsuz hamile kalmam için ilk gittiğimde hemen yapabilirsin demişti şimdi üç ay bekleyelim deyince üzüldüm sanırım rahmimin durumundanda bekleyelim dedi çünkü rahmin sol tarafı biraz genişmiş doğum yaptığım için

simdi canim esimle sunu merak ediyoruz bebegimizi rahim agzi yetmezligi yuzunden mi yoksa amniyon suyunun bitmesi veya emr sonucu mu kaybettk rahim agzi yetmezligi buyuk sorun onlem alinmassa bi dahaki gebelikde yine tekrarliyormus doktor ic acici bir aciklama yapmadigi icin insanin ici rahat olmuyor bidahaki gebeligmde ayni seyle karsilasirim die cok korkuyorum

Canım bu rayda rahim bebeği taşıyamaz açılır su gelir ve doğum olurmuş genellikle ağrısız olurmuş ve hep 18-25te gebelik kayıplarıyla sonuçlanırmış korkma dicem ama bende çok korkuyorum yine aynı şeyler olcak diye ama en azından böyle bi risk varsa bunun önlemini alıcaz ve gerisini Allah'a bırakcaz

benimde o haftalarda idrarda enfeksiyon çıkmıştı.5 gün antibiyotik kullandım sirkeli suyla temizledim bir daha
tekrarlamamıştı.o zamanlar araştırmıştım bu enfeksiyon kesede yırtılmaya sebep olabilir diye okumuştum.gittiğm doktorda
sağlık ocağı da zararlı olacağını söylemişti.doktorunuz Şanlı sanırım?
test yapıldığı yerde ilaç vermedilermi hemen?

benimde o haftalarda idrarda enfeksiyon çıkmıştı.5 gün antibiyotik kullandım sirkeli suyla temizledim bir daha
tekrarlamamıştı.o zamanlar araştırmıştım bu enfeksiyon kesede yırtılmaya sebep olabilir diye okumuştum.gittiğm doktorda
sağlık ocağı da zararlı olacağını söylemişti.doktorunuz Şanlı sanırım?
test yapıldığı yerde ilaç vermedilermi hemen?
aynen canım doktor akif şanlı biz idrar kulturunu dusukden 3 gun once verdik sonucu dusukden 2 gun sonra aldik birde canim dusukden 3 gun once sanli'dan tarama testini aldik bi sorun yok dedi RaY olsaydi ultrasonla bilemezmiydi acaba bizede aile hekimi enfeksiyondan degil dedi birde benim bebek cabuk dustu sanci verilince sebebi ray olabilirmi?

aynen canım doktor akif şanlı biz idrar kulturunu dusukden 3 gun once verdik sonucu dusukden 2 gun sonra aldik birde canim dusukden 3 gun once sanli'dan tarama testini aldik bi sorun yok dedi RaY olsaydi ultrasonla bilemezmiydi acaba bizede aile hekimi enfeksiyondan degil dedi birde benim bebek cabuk dustu sanci verilince sebebi ray olabilirmi?

Şanlı o durumları sıkı takip ediyor,rahim ağzına sürekli bakıyordu ray olacağını sanmam.kese yırtıldıysa bebeği tutan bişey
yokki maalesef...
hiç ilaç kullanamadın sanırım benimde o mikroptan çıkmıştı kla...

bende sağlık ocağında öğrenmiştim bu durumu doktor antibiyotik verince hemen Şanlı ya gittik kullanayımmı diye,hemen hemen
başla demişti.

Şanlı o durumları sıkı takip ediyor,rahim ağzına sürekli bakıyordu ray olacağını sanmam.kese yırtıldıysa bebeği tutan bişey
yokki maalesef...
hiç ilaç kullanamadın sanırım benimde o mikroptan çıkmıştı kla...

bende sağlık ocağında öğrenmiştim bu durumu doktor antibiyotik verince hemen Şanlı ya gittik kullanayımmı diye,hemen hemen
başla demişti.

yok canim biz sonuclari almadan dusuk oldu ilac kullanmadim şanlı beni hic alttan kontrol etmedi esim sanliya bidahaki dogumda ayni sey olurmu die sormus sanli bidahaki gebelikde dikis atariz demis sadece

kizlar bugun patolojiden rapor geldi soyle diyor
desidual dokular
akut enflamasyon
intervillöz kanama
infarkt
retroplasental hematom
plasenta da bunlar cikmis ben bisey anlamadim doktor plasenta yetmezliği var dedi

Back