- Konu Sahibi feridetamer
Allah sabır versin canım bir anne için çok üzücü
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende 25 haflalık hamileiyim dün den beri bebişimin hareketlerini hissetmiyorum korkmalımıyım ilk gebeliğim 10 cm bir kistim vardı yaklasık bir ay önce içinden sıvı boşalttılar kistin.küçüldü bir sıkıntı olurmu
canim banada aynisini soyledi kesin bir sebebi yok allah sabir versin
Ya bunun nasıl nedeni olmaz ben anlayamıyorum benim drumda olur böyle şeyler dedi benim aklım almıyo ne kanamama bişey diyebildiler nede suyun bitmesine bu olayın nasıl bi izahati olmaz tıp bu kadar ilerlemişler nasıl bu sorunun adı olmaz anlamıyorum
Ya bunun nasıl nedeni olmaz ben anlayamıyorum benim drumda olur böyle şeyler dedi benim aklım almıyo ne kanamama bişey diyebildiler nede suyun bitmesine bu olayın nasıl bi izahati olmaz tıp bu kadar ilerlemişler nasıl bu sorunun adı olmaz anlamıyorum
Allah sabır versin canım bir anne için çok üzücü
Bana da kimse bi sebep soyleyemedi. tek yapmamiz gereken dua etmek bir daha olmamsi icin dedi hatta son gittgm profesor...oyle olunca ben de takmiyorum artik Allah nasip ederse 9 haftalik hamileyim tekrar bebek bekliyruz.. Endise hep var ama hep rahatlatmaya calisiyorum kendimi Rabbim ol derse olur gerisi malum zaten.. Ne yapsak bos...
Çok üzüldüm gerçekten,gözlerim doldu okurken. Tekrar aynı şeyleri yaşamamak için şu yazıya bir göz atmanızı öneririm. Elbette gideni geri getirmez ama, önlem alınmazsa tekrarlama riski olan bir durum bu servikal yetmezlik.Tanısı 12-14. haftalarda ultrasonla konabiliyormuş. Allah sabırlar versin. İlgili link burada: http://www.mumcu.com/html/article.php?sid=131
simdi canim esimle sunu merak ediyoruz bebegimizi rahim agzi yetmezligi yuzunden mi yoksa amniyon suyunun bitmesi veya emr sonucu mu kaybettk rahim agzi yetmezligi buyuk sorun onlem alinmassa bi dahaki gebelikde yine tekrarliyormus doktor ic acici bir aciklama yapmadigi icin insanin ici rahat olmuyor bidahaki gebeligmde ayni seyle karsilasirim die cok korkuyorumYa bunun nasıl nedeni olmaz ben anlayamıyorum benim drumda olur böyle şeyler dedi benim aklım almıyo ne kanamama bişey diyebildiler nede suyun bitmesine bu olayın nasıl bi izahati olmaz tıp bu kadar ilerlemişler nasıl bu sorunun adı olmaz anlamıyorum
simdi canim esimle sunu merak ediyoruz bebegimizi rahim agzi yetmezligi yuzunden mi yoksa amniyon suyunun bitmesi veya emr sonucu mu kaybettk rahim agzi yetmezligi buyuk sorun onlem alinmassa bi dahaki gebelikde yine tekrarliyormus doktor ic acici bir aciklama yapmadigi icin insanin ici rahat olmuyor bidahaki gebeligmde ayni seyle karsilasirim die cok korkuyorum
aynen canım doktor akif şanlı biz idrar kulturunu dusukden 3 gun once verdik sonucu dusukden 2 gun sonra aldik birde canim dusukden 3 gun once sanli'dan tarama testini aldik bi sorun yok dedi RaY olsaydi ultrasonla bilemezmiydi acaba bizede aile hekimi enfeksiyondan degil dedi birde benim bebek cabuk dustu sanci verilince sebebi ray olabilirmi?benimde o haftalarda idrarda enfeksiyon çıkmıştı.5 gün antibiyotik kullandım sirkeli suyla temizledim bir daha
tekrarlamamıştı.o zamanlar araştırmıştım bu enfeksiyon kesede yırtılmaya sebep olabilir diye okumuştum.gittiğm doktorda
sağlık ocağı da zararlı olacağını söylemişti.doktorunuz Şanlı sanırım?
test yapıldığı yerde ilaç vermedilermi hemen?
aynen canım doktor akif şanlı biz idrar kulturunu dusukden 3 gun once verdik sonucu dusukden 2 gun sonra aldik birde canim dusukden 3 gun once sanli'dan tarama testini aldik bi sorun yok dedi RaY olsaydi ultrasonla bilemezmiydi acaba bizede aile hekimi enfeksiyondan degil dedi birde benim bebek cabuk dustu sanci verilince sebebi ray olabilirmi?
Şanlı o durumları sıkı takip ediyor,rahim ağzına sürekli bakıyordu ray olacağını sanmam.kese yırtıldıysa bebeği tutan bişey
yokki maalesef...
hiç ilaç kullanamadın sanırım benimde o mikroptan çıkmıştı kla...
bende sağlık ocağında öğrenmiştim bu durumu doktor antibiyotik verince hemen Şanlı ya gittik kullanayımmı diye,hemen hemen
başla demişti.
yok canim biz sonuclari almadan dusuk oldu ilac kullanmadim şanlı beni hic alttan kontrol etmedi esim sanliya bidahaki dogumda ayni sey olurmu die sormus sanli bidahaki gebelikde dikis atariz demis sadece