- 8 Şubat 2014
- 318
- 102
- 73
- 34
- Konu Sahibi feridetamer
-
kardeslerim 20 haftalık kızimi gecen perşembe gunu suyu tukentigi icin aldılar biz her 15 gunde kontrole gitiyorduk gecen pazartesi de 3 lu tarama sonuclarinida aldik temiz cikmisti 10 gundur bende oksuruk vardi baska bi rahatsizligim yoktu en son gece ateslendim ara ara suyum geldi hemen hastaneye gittik acildeki doktor tahlil yapti ultrasonla bakti suyunuz gelmis dedi 1 saat sonra kendi doktorumuz geldi ve bebeginiz canli ama yasamaz sansiz bu durum keseniz yirtilmis dedi persembe gunu oglen agrilarim artinca bana ilac verip erken doguma aldilar bebegimi kaybettim ama nedenini bilmiyoruz doktorlar bir suru nedeni var dediler bebegimi kaybetmeden 3 gun once saglik ocagina idrar tahlili vermisdik bende enfeksiyon cikti (klebsiella oxytoca) bu enfeksiyon nedn olmus olabilrmi allah kimseye boyle biir aci yasatmasin
kardeslerim 20 haftalık kızimi gecen perşembe gunu suyu tukentigi icin aldılar biz her 15 gunde kontrole gitiyorduk gecen pazartesi de 3 lu tarama sonuclarinida aldik temiz cikmisti 10 gundur bende oksuruk vardi baska bi rahatsizligim yoktu en son gece ateslendim ara ara suyum geldi hemen hastaneye gittik acildeki doktor tahlil yapti ultrasonla bakti suyunuz gelmis dedi 1 saat sonra kendi doktorumuz geldi ve bebeginiz canli ama yasamaz sansiz bu durum keseniz yirtilmis dedi persembe gunu oglen agrilarim artinca bana ilac verip erken doguma aldilar bebegimi kaybettim ama nedenini bilmiyoruz doktorlar bir suru nedeni var dediler bebegimi kaybetmeden 3 gun once saglik ocagina idrar tahlili vermisdik bende enfeksiyon cikti (klebsiella oxytoca) bu enfeksiyon nedn olmus olabilrmi allah kimseye boyle biir aci yasatmasin
bişey diyim mi ya varya inanki doktor hatalarını duydum mu böle sinirlerim tavan yapıo ne sorumsuzluk bu nasıl anlamaz öncelikle çok geçmş olsun 20haftalık kocaman bebek çok zordur eminim. Rahim yırtılması durduk yere mi olur bukadar büyük bişi bunun nasıl ihmalkarlığı olur .
işte ihmarkarlık değilde nedir bu her testin bi belli zamanı var zamanı geçmeden yapılması gereken testler var tatlım enfeksiyon testi yapmak şimdi mi gelmş akıllarına ayıp .
Rabbim hepimize sabırlar versin bende ocağın 11inde 19 haftalık bebeğimi kaybettim nedenini bilmiyorum benimde suyum azar azar geldi benim bir ay kanamam oldu tam kanamam bitti diye sevinirken bu seferde suyum geldi azar azar bana idrar tahlilide yapmadılar idrarda kan çıkar diye doktorumu bıraktım başka bi dra gidiyorum rahim ağzı yetmezliği olabilir dedi bide rahmini görmek istiyorum dedi. Acısı geçmiyo 10tane doğum da yapsak onları hiç unutmucaz.Ahiret inancı olmasa kavuşma hayali olmasa nasıl baş ederim bu acıyla bilmiyorum.bu acıyı yaşayan bilir kimse anlamaz inşallah Rabbim bidaha böle acılar yaşatmaz inşallah küçük meleklerimiz bize kardeşlerini gönderir.çok geçmiş olsun canım aynı şeyleri 18 gün önce ben yaşadım.19 haftalıktı canım oğlum hiç suyu kalmamış kaybediceksiniz dediler dünyam başıma yıkıldı tam 7 yıl bekledim yavrumu tüp bebek yöntemiyle kavuşmuştum ona çok geç buldum çok erken kaybettim.. sütlerim geldikçe içim dahada çok yandı banada doktorlar genetik bozukluk olabilir belki tekrarlayabilir dediler çok korkuyorum
Gecmis olsun oncelikle.ayni seyleri yasamisz benim de kizim 22 haftalikti bir ay kanama sonrasi su gelmesi azar azar ve mecburi erken dogum.. gittigm doktorlar bana hic rahim agzi yetmezlgnden bahsetmedi ama yapilan olcumlerde rahim agzin kisalmis diye de bisey diyen olmamisti. benim de aklima takildi simdi bende de boyle bir problem olabilir mi acaba...Rabbim hepimize sabırlar versin bende ocağın 11inde 19 haftalık bebeğimi kaybettim nedenini bilmiyorum benimde suyum azar azar geldi benim bir ay kanamam oldu tam kanamam bitti diye sevinirken bu seferde suyum geldi azar azar bana idrar tahlilide yapmadılar idrarda kan çıkar diye doktorumu bıraktım başka bi dra gidiyorum rahim ağzı yetmezliği olabilir dedi bide rahmini görmek istiyorum dedi. Acısı geçmiyo 10tane doğum da yapsak onları hiç unutmucaz.Ahiret inancı olmasa kavuşma hayali olmasa nasıl baş ederim bu acıyla bilmiyorum.bu acıyı yaşayan bilir kimse anlamaz inşallah Rabbim bidaha böle acılar yaşatmaz inşallah küçük meleklerimiz bize kardeşlerini gönderir.
Rabbim hepimize sabırlar versin bende ocağın 11inde 19 haftalık bebeğimi kaybettim nedenini bilmiyorum benimde suyum azar azar geldi benim bir ay kanamam oldu tam kanamam bitti diye sevinirken bu seferde suyum geldi azar azar bana idrar tahlilide yapmadılar idrarda kan çıkar diye doktorumu bıraktım başka bi dra gidiyorum rahim ağzı yetmezliği olabilir dedi bide rahmini görmek istiyorum dedi. Acısı geçmiyo 10tane doğum da yapsak onları hiç unutmucaz.Ahiret inancı olmasa kavuşma hayali olmasa nasıl baş ederim bu acıyla bilmiyorum.bu acıyı yaşayan bilir kimse anlamaz inşallah Rabbim bidaha böle acılar yaşatmaz inşallah küçük meleklerimiz bize kardeşlerini gönderir.
Ben üç Dr göründüm kimse rahim ağzı yetmezliğinden bahsetmedi bebeğimi kaybettikten sonra Dr değiştirdim bu Dr ray olabilir dedi ama bu sadece bi varsayım bide rahim filmi istedi rahmimi görmek istiyormuş tekrar gebelik olduğunda vajinal muayene edip ölçüm yapacakmış şayet kısalık çıkarsa rahimi dikecekmiş tabi bunların hepsi varsayım ben ray olacağını pek düşünmüyorum bu tarz gebelik kayıplarında raydan şüpheleniyorlar ama illa sebep bu olacak değil senin kanaman nasıldı ben hastanede yattım en son kanamam da artık hiç lavabodan çıkamadım bi hafta sonrada meleğimi kaybettim bugün saat dokuzda rahim filmi çekilecek nolur dua edin çok korkuyorumGecmis olsun oncelikle.ayni seyleri yasamisz benim de kizim 22 haftalikti bir ay kanama sonrasi su gelmesi azar azar ve mecburi erken dogum.. gittigm doktorlar bana hic rahim agzi yetmezlgnden bahsetmedi ama yapilan olcumlerde rahim agzin kisalmis diye de bisey diyen olmamisti. benim de aklima takildi simdi bende de boyle bir problem olabilir mi acaba...
Yok genetik testlerden bahsetmedi kadın doğum Dr U mu istiyo bu testleri evet canım ilk gebelikti en başından beri hep ara ara kanamam vardı ilaçla duruyordu 15haftada bi başladı en son kanamam bi ay sürdü plesenta aşağıda dediler bebek büyüyo dediler ondan oluyo büyüdükçe bitecek kanama dediler dedikleri gibi oldu tam kanama bitti bu seferde suyum gelmeye başladı azar azar. Zaten suyu bitmiş sonrada doğum oldu.yaşasaydı 25 haftalık olacaktı ama onun kaderide öyleymiş hem hemen hamile kalmak istiyorum hemde çok korkuyorum Dr hemen kalabilirsin ilk adetten sonra dedi artık plan yapmıcam akışına bırakcam sizin drlarınız şu zaman yapabilirsin dediler miALLAHIM sanada büyük sabırlar versin arkadaşım. çok zor günler hep aklımda oğlum şimdi 6. ayıma girecektim o küçücük ayaklarıyla attığı tekmeleri hissedicektim ama olmadi.. lütfen birbirimize dua edelim rabbim hepimizin kucagını doldursun en yakın zamanda bizleri tekrar sevındırsin. senin ilk hamileliğinmiydi canım? birde sana genetik testlerden bahsettimi doktorun
Hayirli haberlerle don insallah. benim kanama 18.hafta basladi asiri degildi ancak her lavoboya gittigimde oluyordu.surekli yattim. 1 ay devam etti sonlara dogru sulu bi sekilde gelmeye basladi meger bebegimin suyu ims o sonra da tamamen bitti dogum yaptim.Ben üç Dr göründüm kimse rahim ağzı yetmezliğinden bahsetmedi bebeğimi kaybettikten sonra Dr değiştirdim bu Dr ray olabilir dedi ama bu sadece bi varsayım bide rahim filmi istedi rahmimi görmek istiyormuş tekrar gebelik olduğunda vajinal muayene edip ölçüm yapacakmış şayet kısalık çıkarsa rahimi dikecekmiş tabi bunların hepsi varsayım ben ray olacağını pek düşünmüyorum bu tarz gebelik kayıplarında raydan şüpheleniyorlar ama illa sebep bu olacak değil senin kanaman nasıldı ben hastanede yattım en son kanamam da artık hiç lavabodan çıkamadım bi hafta sonrada meleğimi kaybettim bugün saat dokuzda rahim filmi çekilecek nolur dua edin çok korkuyorum
benim hic kanamam filan olmadi gece atesim cikti akintim oldu sabah hastaneye gitince olan oldu zaten neden oldugunu bilememek cok kotu insan korkuyor bidaha gebe kalipda ayni seylerin olmasindn allah korusunHayirli haberlerle don insallah. benim kanama 18.hafta basladi asiri degildi ancak her lavoboya gittigimde oluyordu.surekli yattim. 1 ay devam etti sonlara dogru sulu bi sekilde gelmeye basladi meger bebegimin suyu ims o sonra da tamamen bitti dogum yaptim.
canim banada aynisini soyledi kesin bir sebebi yok allah sabir versinhemen hemen aynı şeyleri yaşamışız.o kadar üzülüyorum ki yaşadıklarıma ve hepinizi çok iyi anlıyoum.zaten sadece yaşayanın anlayabileceği bir acı.dilerim cenabı allah yaşadıklarımızı unutturacak yeni melekleri gönderir tez zamanda.bende özel hastanede devam ederken dr un yönlendirmesiyle çapaya geçtim.çünkü ozamanlar için erken doğum olursa karşılıyacak bir ünitemiz yok dedi bana.çapada rutin 15 günlük kontrolde çıktı ortaya.çünkü ben perinatolojiye gidiyodum.2 .düzey ultrasonda su tamamen bitmiş dedi.dünya başıma yıkıldı.asla unutamam o anı.neden dedim profesöre tamamen şanssızlık dedi.nasılki biz dünyada sapasağlamken kaza geçirirp hayatımızı kaybediyoruz.bu bebekte içeride kaza geçirmiş dedi.7. yılda gelen aynı sizin bebekleriniz gibi çok özel bir bebekti oğlum.10 tane daha olsa asla yerini hiçbişey tutamaz onun.sadece karnımda ninni söyledim ben ona.sadece karnımdayken besleyebildim,konuşabildim.o kadar çok özlüyorumki.tek tesellim bigün ona kavuşucağımı bilmek....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?