- Konu Sahibi caresizbirkizim
-
Konu zaten 2018de açılmış muhtemelen ya doğurdu ya da kıydı çocuğa ama bilmiyoruz hiçbirimiz
Inşallahİnşallah hayat, evladına kıyacak kadar kötü davranmamıştır ona.
Ya sana birşey söyleyeyim mi?Inanın bir yanım hep anlat gerizekalı değil ya anlar inanır herhalde diyor ama sonra okuduğum yorumlar aklıma geliyor ya inanmazsa diyorum. Çok araştırma yaptım nasıl kendimi kanıtlayabilirim diye ama bulamadım. Malesef ki toplumumuzda nasıl kaybedersen kaybet fark etmez mutlaka biriyle olmuşsun gözüyle bakılıyor benim en korktuğum noktada bu zaten.
Görğmcemşn kızı geçen sene 8 haftalık iken kürtaj oldu özel bir klinikte.Anlatamadım sanırım.
Bebekte herhangi bir anormallik olmasa, cinsel istismar olmasa bile yasal sınır 10 hafta. 10 haftalığa kadar keyfi olarak devlette kürtaj olabiliyorsunuz. Ama hastaneler keyfi kürtaj yapmıyor, hastanın hakkı olsa bile.. Kabul etmiyorlar çünkü hastanelerin tutumu bu. Mesela çok öncelerde bir haber okumuştum, normalde kürtaj yapan hastanelerden 28 devlet hastanesinden sadece 2 tanesi hastaların akeyfi kürtaj uyguluyormuş. Diğerleri keyfi kürtaj yasal bir hak olduğu halde yapmıyormuş. Aslında bu çok saçma, yasal olmasına rağmen kürtaj yapmıyorlar. Hastanelerin yaptığı yasal değil yani.
Şaşırdım açıkçası. Devleti bir nebze normal buluyordum ama özelin böyle birşey yapmaması lazım. Bir de şunu biliyorum, özel hastanede keyfi kürtaj olsan bile hastane kayıtlarına ya başka birşey olarak ya da ölü gebelik, boş gebelik diye geçiriyorlar. Değişik ya, arkadaşımın e nabızına beraber bakmıştık, ona da çok saçma birşey yazmışlardı, kürtaj yazmamışlardı.Görğmcemşn kızı geçen sene 8 haftalık iken kürtaj oldu özel bir klinikte.
Doktorun dediği şu "anne ve baba ortak kararı ile imza alıyıruz ve işlemi yapıyoruz 10 hafta içinde. 10 hafta üstü durumlarda genel sağlık durumuna bakılır vs"
Tabi bu kız elinden boşanma aşaması vardı eşinin de gebelikten haberi yoktu o zaman biz kalbi durmuş diye rapor yapalım demiş doktor.
Yani aslında evet dediğiniz gibi yasal olarak bi hak var ama çok da uygulamaya konamıyor.
Misal bekar olsa babası yasal olatak belli olmadığı için yine sorun olacak
Evet.Şaşırdım açıkçası. Devleti bir nebze normal buluyordum ama özelin böyle birşey yapmaması lazım. Bir de şunu biliyorum, özel hastanede keyfi kürtaj olsan bile hastane kayıtlarına ya başka birşey olarak ya da ölü gebelik, boş gebelik diye geçiriyorlar. Değişik ya, arkadaşımın e nabızına beraber bakmıştık, ona da çok saçma birşey yazmışlardı, kürtaj yazmamışlardı.
BIrakın toplumu neolur hayat sizin hayatınız..Kendinize sizin suçunuz bile olmayan bi olay için neden bu kadar haksızlık yapıyorsunuz..Adınızı bile böyle koymanız...Israrla kendinizi anlatmaya çalışmanız..İnsanları değil kendinizi önemseyin...Inanın bir yanım hep anlat gerizekalı değil ya anlar inanır herhalde diyor ama sonra okuduğum yorumlar aklıma geliyor ya inanmazsa diyorum. Çok araştırma yaptım nasıl kendimi kanıtlayabilirim diye ama bulamadım. Malesef ki toplumumuzda nasıl kaybedersen kaybet fark etmez mutlaka biriyle olmuşsun gözüyle bakılıyor benim en korktuğum noktada bu zaten.
Ever inan bunu ben de biliyorum yani bakire olduğumu. Çünkü benim hicbir cinsel yakınlığım olmadı ne bugüne kadar ne bugüne kadar ne de şimdi. Bilmiyorum aslında kandırmış oluyor muyum bu durumda yoksa kandırmamış mi o konuyu hiç bilmiyorum. Ilişki yaşayanlara da inanın karşı değilim herkesin tercihi istemişsiniz ve yaşamışsınız sadece ilgilendirir zaten bizi değil ben sadece hiç yaşamadığım için o duyguyu ve korktuğum için. Yoksa böyle bir şey yaşasam arkasında duramayacak bir insan değilim inanın. Anal ve diğer seks türlerini yapan kişiler hakkında söylediklerinize katılıyorum çünkü bakirelik kanla değil ilişkiyle olan bir şey olduğu için hangi yolla birleşme olursa olsun sadece zar sağlam diye bakire olunmuyor.Ya sana birşey söyleyeyim mi?
Oldu da kanama olmadı, tıpta %100 diye bişey yoktur. Kanama olmadığı zaman nasıl açıklayacaksın? Ben olsam %1 ihtimali bile atlamam. Ve şunu soruyorum, vicdanın rahat olacak mı?
Düşünsene, evliliğinin ilk gecesinden itibaren bir yalanı yaşayacaksın, kocanın gerçek yüzünü, senin sözüne olan güvenini hiçbir zaman öğrenemeyeceksin? Ya da ona karşı bir vebal almış olmayacak mısın? Adamı kandırarak evleniyorsun sonuçta. Ya bilmiyorum, ben şuan bakire değilim ama sen bakiresin. Çünkü bakirelik kanla ölçülen birşey değil, ilişkiyle ölçülen birşey. Anal yapanlar içinde aynı şey geçerli, bir cinsel ilişki yaşamış öyle ya da böyle, kimse kendini ben bakireyim diye kandırmasın bu yüzden. Ben bakire değilim, bunu çok önce yaşamıştım, şuan başka bir sevgilim var. Konusunu dahi açmadı, bana açıklama bile yaptırmadı. Böyle insanlar bulun ya, sizi kan için değil kendiniz olduğunuz için sevecek insanlar bulun.
Evet neden ısrarla kendimi anlatmaya çalıştığımı bile bilmiyorum inanın belki bu biraz da içinde yaşadığım toplumdan kaynaklanıyor olabilir. Böyle yetiştirildim çünkü hep birilerine kendimi açıklamam gerekiyormuş gibi, açıklamazsam sanki insanlar bana inanmaz gibi. Önerilerinize uyacağım hepinizin.BIrakın toplumu neolur hayat sizin hayatınız..Kendinize sizin suçunuz bile olmayan bi olay için neden bu kadar haksızlık yapıyorsunuz..Adınızı bile böyle koymanız...Israrla kendinizi anlatmaya çalışmanız..İnsanları değil kendinizi önemseyin...
Sen bir gerizekali değilsin. Nasıl kaybettiysen kaybettin bu kimseyi ilgilendirmez. Her zaman değerini bil. Seni bu saçma şey için hör görmücek insanlarla birlikte ol. Benim evlenmeden önce gayet aktif bir cinsel hayatım vardı. Eşimle de birlikte olduk. Ama hiç konusu bile açılmadı. 20 yıldır evliyizInanın bir yanım hep anlat gerizekalı değil ya anlar inanır herhalde diyor ama sonra okuduğum yorumlar aklıma geliyor ya inanmazsa diyorum. Çok araştırma yaptım nasıl kendimi kanıtlayabilirim diye ama bulamadım. Malesef ki toplumumuzda nasıl kaybedersen kaybet fark etmez mutlaka biriyle olmuşsun gözüyle bakılıyor benim en korktuğum noktada bu zaten.
Ciddi misiniz Allah nice 20 yıllar nasip etsin inşallah size gerçekten cok mutlu oldum bunu duyduğumaSen bir gerizekali değilsin. Nasıl kaybettiysen kaybettin bu kimseyi ilgilendirmez. Her zaman değerini bil. Seni bu saçma şey için hör görmücek insanlarla birlikte ol. Benim evlenmeden önce gayet aktif bir cinsel hayatım vardı. Eşimle de birlikte olduk. Ama hiç konusu bile açılmadı. 20 yıldır evliyiz ☺ hayatına güzel insanları al kuzum. Seni beyninle sevenleri sev. Bacak aranla değil. ☺
En ufak bir güvensizliğini hissedersen dik dur '' aha orada kapi, çık git de '' ben sana hiç birsey ispatlamak zorunda değilim de. Kestir at. Koca mı yok ayol doluCiddi misiniz Allah nice 20 yıllar nasip etsin inşallah size gerçekten cok mutlu oldum bunu duyduğumaPeki tavsiyenizi alacağım ve sevgilimle konuşacağım bu konuyu inşallah bana güvenmeyi seçer
Yaa siz cok tatlisiniz gercekten bayildim sizeEn ufak bir güvensizliğini hissedersen dik dur '' aha orada kapi, çık git de '' ben sana hiç birsey ispatlamak zorunda değilim de. Kestir at. Koca mı yok ayol dolu
Muhtemelen dogurmustur zaten konu 2 senelikMadem kürtaj zamanı geçmiş o halde bebeği doğurun ve anne baba olarak sahip çıkın. Başka yapılacak bir şey yok.
Konu 2 senelikmiş muhtemelen doğurmuştur yani ya da bilmiyorum sonu ne oldu ama umarım anne de bebek de mutludurSeni kınamak degil amacın ama..
O bebeğin sucu ne madem bir iş yaptınız korunsana kizim.. yazik degil mi o bebeğe annesiz babasız başlıyacak hayata.. ıntihar mi ? Ailene söyleyeceksiniz. Hatta sevgilinizin size zorla tecavüz ettiğini söyleyin ne biliyim ya.. Ama o çocuğu annesiz bırakmayın zaten babasız bide annesiz olmasın.
O istemez mi.mutlu bir ailede olmak siz ikinizi bencilce o çocuğun hayatından çaldınız
Yaziklar olsun 5DK zevk uğruna. Bir can boslukta.
yukarıdaki mesajıma ekleme yaptım onlarıda okuYaa siz cok tatlisiniz gercekten bayildim sizeAyni evde yasamaya baslarsak "kapi acik cik git" derim ama şimdilik öyle bir durum yok ama mecazi anlamda "yol orada buyur istersen" diyebilirim artık gönül rahatlığıyla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?