Ben sadece bir konu için acaba dedim,sizin gibi insanların annelik babalık durumunu sorgulamadım.
E bende size diyorum ki her insan hata yapar,düşe kalka öğrenir hayatı. Siz bu yaşa hatasız mı geldiniz hiç ailenizden yaptığınız herhangi birşey için azar işitmediniz mi? Peki siz o hatalarınız için neden önlem almadınız,neden hata yaptınız diye spruyor muyuz? Bu da böyle bişey,sen bir hata yaparsın önemli olmaz ama bu kız büyük bir hata yapmış hayatını etkilemiş. Kimsenin hatasını yargılayamayız ama siz öyle bir konuşuyorsunuz ki yok anneliği haketmiyor yok bu mu anneliğe layık gibisinden,konuyu saptırmayın hanımefendi,siz ordan oraya çekiyorsunuz. Kürtaj kötü veya değil bu bizi ilgilendirmez. Bana göre bakamayacağın bir çocuğa sırf günah diye doğurup ona eziyet etmek daha büyük bir kötülük. Kürtajın konusunda alimlerin bir sürü yazıları var okumanızı tavsiye ederim. Benim size demek istediğim lütfen insanların anne olup olamayacağıyla ilgili yorum yapmayın. Anneliğe layık ki bakın şuan anne adayı. Anneliğe layık olup olmadığına siz karar veremezsiniz. Sırf istemeden sahip oldu hata yaptı diye sizde olmadığı için anneliğini yargılayamazsınız,bu bana ve kimseye düşmez. Bunları yargılayacak kapasitede olsaydık zaten burada olmazdık diye düşünüyorum. Yargılamayın. Bende anne olmaya çalışıyorum bir sürü iğne,kan tahlili,vajinal kültür,idrar kültür,smear,yumurtalık kontrolü herşeyi yaptırıyorum ama bir gram olsun şu kızı yargılamıyorum,çünkü her insan anneliği hakeder. Umarım bizimle iletişime geçer de ben maddi manevi her şekilde yardım edebilirim,evimi açabilirim,yanımda kalabilir. Yeter ki gelsin,düşene el uzatmak gerekir,durumunu eleştirip ayıplamak gerekmez.