Yemin ediyorum kotu yorum yapan kizin dinini imanina gunahina sevabin girenlere PESSSS! Sizene ya sizene. O kizin ne piskolojide oldugunu biliyormusunuz. Sevabida gunahida kendisinee. Zaten bizim milletin hepsi is isten gectikten sonra anca saydirir. Suan konuyu okuyup yazmadan edemedim. KIZDAN SES SEDA YOK. Kotu yorum yapanlara sesleniyorum kendisine bisey yaptiysa mutlumu olacaksiniz...! Kiz zaten caresizim yardim icin geldim diyor.. ustune bide siiz vurun tovbe yarabbi ya. UMARIM YASIYORDUR. Ve umarim bebekte kendiside iyidir cozumu bulunmustur. Dar goruslu zihniyetler yuzunden kac can gidiyor yaa..! iyi birsey yapmamis olabilir ama kime gore kotu neye gore kotu? Herkesin kendi hayati yardim etmiceksen YORUMDA YAPMA..!
Aklı başında zihniyetleri görmek güzel.
Şuan ortada hata yaptığını dibine kadar anlamış yarı yolda bırakılıp kaderine terkedilen bir kız ve 20 haftalık bir günahsız bebek var.
Ve kızın psikolojisi o kadar kötü ki burdan bizden yardım istiyor ama herkes oh iyi olmuş demeye grtirip tuvalette doğurursun kesin,çöpe mi atıcaksın,ne biçim anne olucaksın,geber cezanı çek tarzında konuşmalar yapıyor.
Karşınızdaki çaresiz bir kız ve kendini öldürmeyi düşünüyor,hiç birimiz onun kadar çaresiz olmadık
Hiç birimiz onun kadar dibe düşmedik o yüzden herşeyi yapabilecek potansiyele sahip birine bu cümleler kurulmamalı.
Kuranın da aklından vicdanından şüphe ediyorum,vicdan dediğimiz şey biri hata yaptığında onu yerden yere vurmak belki de 2 canın yitmesine sebep olmak değil.
Siz vicdanlı olsaydınız böyle demezdiniz.
Bu yorumları yazanın çoğu kininden kıskançlığından böyle yorumlar yapıyor ben böyle düşünüyorum ve görüyorum
Sizin sahip olmak istediğin şeye o sahip ama istemiyor diye böyle yapamazsınız yapmamalısınız
Herkes deli gibi anne olmayı istemek zorunda değil
Herkes anneliğe alışmak annelikle dolup taşmak zorunda da değil.
Bu yorumları yazanın iyi niyetinden de iyiliğinden de vicdanından da şüphe ediyorum.
Vicdanlı olan insan elinden tutar,mesajıyla sevgi verirziçini ısıtır destek olup kalbini okşar.
Zorda olan birine kösteklik yapmaz.