cınsıyet belli kız :)
evet fazla kılo aldım karnım cok belli daha 4 ay var
hayırlı olsn kızın ben de kız çok istedim ama her takvim erkek olduğunu gösteriyo kan hesabı yaptırdım orda da erkek çıktı.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
cınsıyet belli kız :)
evet fazla kılo aldım karnım cok belli daha 4 ay var
evet yürüyüş yapınca benim de ağrırdı senin haftalardayken. evde yürüyüş programı video dışarda yürümeye gidemeyenler için bazı hareketler gösteriyo sen bilirsin step hareketlerine benziyo onu yapınca işte 3 km yürümüş gibi oluyomuşsun onu indirdim izleyerek ne yaparlrsa yapıyorum.burda medical parkta hamile yogası platesi varmış 5. aydan sonra başlanıyomuş belki istanbuldkinde de vardır.
arkadaşlar bende 6 haftalık hamileyim 6. haftada kilo almaya başladım artık karnım çıkıyor gerçi çook zayıf değildim ama artı kilo aldığımı hissediyorum yedikleirme dikkat ediyorum şekerli şeyler yemiyorum çalıştığım için gün içerisinde öyle herşey yiyemiyorum sabah kahvaltısı öğle yemeği ve akşam arada tek yediğim şey elma anlamadım yaaaa niye bu kadar şişiyorum normal mi sizce ?
hayırlı olsun bebeğin önceki doğumlardan sonra göbeğin nasıl kaldı benimkinin derisi büzük gibi gevşek