tam 62.00 olmuş olmam lazım inşallah
yani 1 kilo gitmiş olması lazım bu hafta başından itibaren
size ortalarda söyledim 62.500 diye inşallah o 500 de gitmiştir
tam 62.00 kalmışımdır öyle tahmin ediyorum
en son 62.200 ü görmüştüm
hadi bakalım hayırlısıııııııı
Yürüyüşe mi başlıycan?
Canım stres yapıyon ondan rahat bırak takma azcık.
Nisan 18 e kadar 55 olmak istiyom ben ya
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Guneshim hos geldin
Allahtan her zaman etrafımızda böyle uzunlar yok topukludan ayaklarım mahvolurdu😁
maşallah seninki kaç yaşında?
Bilmemki...1hafta daha siki yapican sporda eklicem..INWALLAH bakalim..Yoksa diyetisyenemi gitsem
he he he muckkk mucuukkk takozlu seniiiiiiiiiiiiii
ah canım benim Allahım yardımcın olsun seni çok iyi anlarım bende bir defa bebiş düşürdüm
canımızdan can gitti eşimle benimmmmmmm çok kötü günler yaşadık
ama Rabbimin yardımıyla atlattık çok yakın zamandada rabbim tekrar kısmet etti ve çok şükür sorunsuz doğdu
Allahıma in şükür yaralarımız sarıldı çok iyileştik
Allahım tez zamanda sanada nasip etsin tekrar ve sağ sağlim kucağına almak nasip etsin inşallah canımmmm
Allah yardımcınız olsun
gülmeniz için süüledim zatii nerde bu yaştan sonra boyumuz uzucak niirdeeeeeeeee
hep gülün Rabbim ağlatmasınnnnnnn gülen yüzünüz hiç solmasınnnnn
Allahtan her zaman etrafımızda böyle uzunlar yok topukludan ayaklarım mahvolurdu😁
maşallah seninki kaç yaşında?
eminim çok güzel Bi duygudur,ben ikinci denemeden çok umutluydum ona çok üzülmüştüm ama sonrakiler beni daha çok hırslandırdı Bi dahakine daha iyi hazırlanıcam.kilolarımı vericem,testlerimi yaptırıyorum niye tutmadığını öğrenmek için.
bilmem her seferinde daha Bi şevkle başlıyorum.kısmetten öteye gidemeyiz inşallah Bi gün olur.
sağol bacım inşallah hayırlıysa😊
he he he muckkk mucuukkk takozlu seniiiiiiiiiiiiii
ah canım benim Allahım yardımcın olsun seni çok iyi anlarım bende bir defa bebiş düşürdüm
canımızdan can gitti eşimle benimmmmmmm çok kötü günler yaşadık
ama Rabbimin yardımıyla atlattık çok yakın zamandada rabbim tekrar kısmet etti ve çok şükür sorunsuz doğdu
Allahıma in şükür yaralarımız sarıldı çok iyileştik
Allahım tez zamanda sanada nasip etsin tekrar ve sağ sağlim kucağına almak nasip etsin inşallah canımmmm
Allah yardımcınız olsun
gülmeniz için süüledim zatii nerde bu yaştan sonra boyumuz uzucak niirdeeeeeeeee
hep gülün Rabbim ağlatmasınnnnnnn gülen yüzünüz hiç solmasınnnnn
Rabbim kimsenin emegini bosa cikarmasin bizde annecikler olalim
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Baktım da bende yazılar karguşuk kurguşuk çıkıyo anlamadım okunmuyo altta menülerden ve yorumlardan okuduğuma göre haftada iki gün 500 kalori alarak kilo veriliyor pwki kaç kilo? Onu çözemedim ayda kaç kilo diyo
Baktım da bende yazılar karguşuk kurguşuk çıkıyo anlamadım okunmuyo altta menülerden ve yorumlardan okuduğuma göre haftada iki gün 500 kalori alarak kilo veriliyor pwki kaç kilo? Onu çözemedim ayda kaç kilo diyo
okuyamayanlara kopyalayıp buraya alsam okuyabilirmisiniz acaba???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?