- 21 Mart 2014
- 7.298
- 5.970
- 248
ay ne güzel onların varlığı yeter
😆 ilahi ne diyeyim yani?
Çok şükür veren Rabb'ime aynen varlıkları yeter.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ay ne güzel onların varlığı yeter
😆 ilahi ne diyeyim yani?
kaç kilo vermek istiyorsun
Hoşgeldin kolay gelsin hadi inş
5 kilo iyi olurdu aslinda
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
vayy maşallah boya bak 1.84 ben ancak senin beline gelecem 1.58 bu ne yaaa
ben kilo vermek falan değil boy uzatmak istiyom ona göre bir menünüz varmı acaba yaşım 33
ben kilo vermek falan değil boy uzatmak istiyom ona göre bir menünüz varmı acaba yaşım 33
5kilo fazla değilmiş hırslanırsan verirsin.bende tüp yapıyorum 4 başarısızım var tutmuyor.sen kaç defa yaptın?hemde çok şanslısın düşüğün sebebi bulununca bir dahaki sefere kesin bebiş kollarında.
Ilk denemede tuttu ama dustu iste cok üzülüyorum kirkim yeni cikti ve icimde inanilmax bir boşluk var sanki unutamiyorum yasadiklarimi ama onlarin var olduğunu ogrendigim gun dunyalar benim olmustu sanki oyle bi duygu yok ya
5kilo fazla değilmiş hırslanırsan verirsin.bende tüp yapıyorum 4 başarısızım var tutmuyor.sen kaç defa yaptın?hemde çok şanslısın düşüğün sebebi bulununca bir dahaki sefere kesin bebiş kollarında.
😆 ilahi eylem! Ona göre takoz kullanıyoruz 25cm
Ilk denemede tuttu ama dustu iste cok üzülüyorum kirkim yeni cikti ve icimde inanilmax bir boşluk var sanki unutamiyorum yasadiklarimi ama onlarin var olduğunu ogrendigim gun dunyalar benim olmustu sanki oyle bi duygu yok ya
:) allah seni bildiği gibi yapsin ya guldurdun beni yok boy uzatma menumuz taze bitti :))
Inşallah ya rabim dileyen herkese nasip etsin inş sanada allah yardim etsin ben bunu atlatamazken sen 4 denemeyi nasil atlattin
Aycan'ım bilmiyordum Allah nasip eder inş.
Bide ben yarin tartilmicam nasil olsa kilo vermedi karnim felan da sis gibi sanki..Icimde ne varsa birikmis sismis vucudum
he he he muckkk mucuukkk takozlu seniiiiiiiiiiiiii
ah canım benim Allahım yardımcın olsun seni çok iyi anlarım bende bir defa bebiş düşürdüm
canımızdan can gitti eşimle benimmmmmmm çok kötü günler yaşadık
ama Rabbimin yardımıyla atlattık çok yakın zamandada rabbim tekrar kısmet etti ve çok şükür sorunsuz doğdu
Allahıma in şükür yaralarımız sarıldı çok iyileştik
Allahım tez zamanda sanada nasip etsin tekrar ve sağ sağlim kucağına almak nasip etsin inşallah canımmmm
Allah yardımcınız olsun
gülmeniz için süüledim zatii nerde bu yaştan sonra boyumuz uzucak niirdeeeeeeeee
hep gülün Rabbim ağlatmasınnnnnnn gülen yüzünüz hiç solmasınnnnn
Kizlar telefonuma adim sayar indirdim