• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

20 gune 4 kilo verelimmi))

vayy maşallah boya bak 1.84 ben ancak senin beline gelecem 1.58 bu ne yaaa
ben kilo vermek falan değil boy uzatmak istiyom ona göre bir menünüz varmı acaba yaşım 33

5 kilo iyi olurdu aslinda

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

5kilo fazla değilmiş hırslanırsan verirsin.bende tüp yapıyorum 4 başarısızım var tutmuyor.sen kaç defa yaptın?hemde çok şanslısın düşüğün sebebi bulununca bir dahaki sefere kesin bebiş kollarında.

ben kilo vermek falan değil boy uzatmak istiyom ona göre bir menünüz varmı acaba yaşım 33

😆 ilahi eylem! Ona göre takoz kullanıyoruz 25cm

Al bendende okadar 159

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

5kilo fazla değilmiş hırslanırsan verirsin.bende tüp yapıyorum 4 başarısızım var tutmuyor.sen kaç defa yaptın?hemde çok şanslısın düşüğün sebebi bulununca bir dahaki sefere kesin bebiş kollarında.

Ilk denemede tuttu ama dustu iste cok üzülüyorum kirkim yeni cikti ve icimde inanilmax bir boşluk var sanki unutamiyorum yasadiklarimi ama onlarin var olduğunu ogrendigim gun dunyalar benim olmustu sanki oyle bi duygu yok ya

Ilk denemede tuttu ama dustu iste cok üzülüyorum kirkim yeni cikti ve icimde inanilmax bir boşluk var sanki unutamiyorum yasadiklarimi ama onlarin var olduğunu ogrendigim gun dunyalar benim olmustu sanki oyle bi duygu yok ya

Inşallah ya rabim dileyen herkese nasip etsin inş sanada allah yardim etsin ben bunu atlatamazken sen 4 denemeyi nasil atlattin

Aycan'ım bilmiyordum Allah nasip eder inş.

:) allah seni bildiği gibi yapsin ya guldurdun beni yok boy uzatma menumuz taze bitti :))

Bide ben yarin tartilmicam nasil olsa kilo vermedi karnim felan da sis gibi sanki..Icimde ne varsa birikmis sismis vucudum :43:

😆 ilahi eylem! Ona göre takoz kullanıyoruz 25cm

he he he muckkk mucuukkk takozlu seniiiiiiiiiiiiii

ah canım benim Allahım yardımcın olsun seni çok iyi anlarım bende bir defa bebiş düşürdüm
canımızdan can gitti eşimle benimmmmmmm çok kötü günler yaşadık
ama Rabbimin yardımıyla atlattık çok yakın zamandada rabbim tekrar kısmet etti ve çok şükür sorunsuz doğdu
Allahıma in şükür yaralarımız sarıldı çok iyileştik
Allahım tez zamanda sanada nasip etsin tekrar ve sağ sağlim kucağına almak nasip etsin inşallah canımmmm
Allah yardımcınız olsun

:) allah seni bildiği gibi yapsin ya guldurdun beni yok boy uzatma menumuz taze bitti :))

gülmeniz için süüledim zatii nerde bu yaştan sonra boyumuz uzucak niirdeeeeeeeee
hep gülün Rabbim ağlatmasınnnnnnn gülen yüzünüz hiç solmasınnnnn

eminim çok güzel Bi duygudur,ben ikinci denemeden çok umutluydum ona çok üzülmüştüm ama sonrakiler beni daha çok hırslandırdı Bi dahakine daha iyi hazırlanıcam.kilolarımı vericem,testlerimi yaptırıyorum niye tutmadığını öğrenmek için.

Inşallah ya rabim dileyen herkese nasip etsin inş sanada allah yardim etsin ben bunu atlatamazken sen 4 denemeyi nasil atlattin

bilmem her seferinde daha Bi şevkle başlıyorum.kısmetten öteye gidemeyiz inşallah Bi gün olur.

Aycan'ım bilmiyordum Allah nasip eder inş.

sağol bacım inşallah hayırlıysa😊

tam 62.00 olmuş olmam lazım inşallah
yani 1 kilo gitmiş olması lazım bu hafta başından itibaren
size ortalarda söyledim 62.500 diye inşallah o 500 de gitmiştir
tam 62.00 kalmışımdır öyle tahmin ediyorum
en son 62.200 ü görmüştüm
hadi bakalım hayırlısıııııııı

he he he muckkk mucuukkk takozlu seniiiiiiiiiiiiii

ah canım benim Allahım yardımcın olsun seni çok iyi anlarım bende bir defa bebiş düşürdüm
canımızdan can gitti eşimle benimmmmmmm çok kötü günler yaşadık
ama Rabbimin yardımıyla atlattık çok yakın zamandada rabbim tekrar kısmet etti ve çok şükür sorunsuz doğdu
Allahıma in şükür yaralarımız sarıldı çok iyileştik
Allahım tez zamanda sanada nasip etsin tekrar ve sağ sağlim kucağına almak nasip etsin inşallah canımmmm
Allah yardımcınız olsun

gülmeniz için süüledim zatii nerde bu yaştan sonra boyumuz uzucak niirdeeeeeeeee
hep gülün Rabbim ağlatmasınnnnnnn gülen yüzünüz hiç solmasınnnnn

Allahtan her zaman etrafımızda böyle uzunlar yok topukludan ayaklarım mahvolurdu😁
maşallah seninki kaç yaşında?

Kizlar telefonuma adim sayar indirdim:24:

Yürüyüşe mi başlıycan?
Canım stres yapıyon ondan rahat bırak takma azcık.
Nisan 18 e kadar 55 olmak istiyom ben ya :D

Back