• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

20 günde 7 kg verdim

hemen yazıyorum tatlım 1.gün =yanlızca haşlanmış patates ama istediğin kadar bütüngün 2.gün=yanlızca sebze haşlanmış yağsız sebze yemekleri salatalar tabi yağsız tuzsuz 3.gün=yanlızca ızgara et balık tavuk tonbalığı sabahtan ihtibaren istediğinkadar yağsız ve tuzsuz olmak kaydıylakadar 4.gün=bugün meyve günü yanlızca meyve istediğin kadar patlayana kadr yiyebilirsin 5.gün=sadece yumurta veya liyt süt ve yoğurt yenilcek gene istediğin kadar 6.7.gün=bugünler oofff günü kızlar istediğimizi yiyebiliriz ama ölçüyü kaçırmadan tabi haftada 1 de bira mayası almak gerekiyomuş ciltimizin güzelleşmesi için ve çökmemmesi içinmiş birde bu 7 gün içinde meyve çayı ve yeşilcay kahve serbest şekersiz olmak kaydıyla tabi hadi kızlar klolara yol göründü işallah :gitme:

hemen yazıyorum tatlım 1.gün =yanlızca haşlanmış patates ama istediğin kadar bütüngün 2.gün=yanlızca sebze haşlanmış yağsız sebze yemekleri salatalar tabi yağsız tuzsuz 3.gün=yanlızca ızgara et balık tavuk tonbalığı sabahtan ihtibaren istediğinkadar yağsız ve tuzsuz olmak kaydıylakadar 4.gün=bugün meyve günü yanlızca meyve istediğin kadar patlayana kadr yiyebilirsin 5.gün=sadece yumurta veya liyt süt ve yoğurt yenilcek gene istediğin kadar 6.7.gün=bugünler oofff günü kızlar istediğimizi yiyebiliriz ama ölçüyü kaçırmadan tabi haftada 1 de bira mayası almak gerekiyomuş ciltimizin güzelleşmesi için ve çökmemmesi içinmiş birde bu 7 gün içinde meyve çayı ve yeşilcay kahve serbest şekersiz olmak kaydıyla tabi hadi kızlar klolara yol göründü işallah :gitme:
şekerim bakmışstım ben buna ama çok zor bir diyet ya ben çalışıyorum yapamam bunu off bende milliyette okudum bir diyet yöntemi oda güzel bakalım onada başlayabnilirimm

kızlar 65 olmuşum kaldı 10 kilo :)))) ama göbeğim gitti çok mutluyum kimse bana hamilemisin demiycek artık eşim bile çok şaşırdı...

merhaba arkadaşlar.ben aranıza yeni katıldım. benim de 10 kilo fazlam var. ama bi türlü veremiyorum.doğumdan sonra yapıştı kaldı. işim gereği 8 saat masa başındayım. benim durumumda olanlar varmı? nasıl kilo verebilirim

merhaba arkadaşlar.ben aranıza yeni katıldım. benim de 10 kilo fazlam var. ama bi türlü veremiyorum.doğumdan sonra yapıştı kaldı. işim gereği 8 saat masa başındayım. benim durumumda olanlar varmı? nasıl kilo verebilirim
cnm bende masa başı işteyim. diyet yap demiycem çok zor oluyor. düzenli beslen ve spor yap ben bu şekilde verdim 72 kiloydum şuan6 5düştüm sper ve düzenli beslenme ile birde streç sar canım en mneliside bu

işten sonra eve çok yorgun gidiyorum. yemekti çocuktu derken spor yapacak takatim kalmıyor.siz nasıl zaman buluyosunuz spor yapmaya ve ne yapıyorsunuz.tebrik ediyorum sizi..zayıflama haplarını kullanmayı düşünüyorum. bu ay da kilo veremezsem kullanacağım sanırım.

işten sonra eve çok yorgun gidiyorum. yemekti çocuktu derken spor yapacak takatim kalmıyor.siz nasıl zaman buluyosunuz spor yapmaya ve ne yapıyorsunuz.tebrik ediyorum sizi..zayıflama haplarını kullanmayı düşünüyorum. bu ay da kilo veremezsem kullanacağım sanırım.
canım bende evliyim ama çocuk yok. eve gidince yemekle uğraşıyorum ama akşamları hafif şeyler ye. ip atlıyorum 15 dkka mekik çekiyorum bacaklarımı hareket ettiriyorum ... çok aşırı br spor yapmıyorum çünkü işe gidip gelirken yolum uzun bayaa bir spor yapmış oluyorum. haftada bir 3 saate yakın yürüyorum fırsat buldukça daha çok yürümeye çalışıyorum ama pek bir fırsat bulmaıyorum.

Büyük başarı vallahi azminden dolayı tebrik ederim. inşallah en yakın zamanda istediğin kiloya kavuşur, bebişinde olur inşallah.
Artık bende doğumdan sonra kilo verecem diye uğraşmaya başlarım..Aman herşeyin hayırlısı olsunda kilo verilir yeter ki istemek önemli...

Back
X