• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

20 günde 7 kg verdim

sanemmm

cesur ve güzel
Kayıtlı Üye
15 Mayıs 2009
78
0
86
37
Diğer
slm kızlar öncelikle bnm bu konuyu açma sebebim bnm için büyük bi başarı bn yapabiliyorsam herkes yapar dedim oyüzden sizlere birazcıkta olsa destek olmak istedim bn 110 klo bir bayanım ve guatır hastasıyım 7 yıllıkta evliyim ve bebeğim yok bu kloları evlendikten snra aldım ama birtürlü veremdim çünkü 2 sefer aşılama denedim hormon iğneleri kullandım tabikide sonuçta şiştikcede şiştim kendime bi söz verdim zayıflıycam dedim snrada tüpbebek deniycem dedim işallah böyle giderse yaz sonu tüp bebek deniycez hayırlısı artık bn bunu eşimlede konuştum odabana destekoldu sn bilirsin dedi koşu bandı aldım azmettim 15 klo verdim son 20 gündede 7 klo verdim hadi kızlar birbirimize destek olalım kurtulalım klolardan beraber zayıflayalım neler yaptıklarımızı baylaşalım bekliyorum sizi kaydirigubbakcemile2

http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/194158-zayiflamak-isteyenlerin-paylasim-alani-975.html

Merhabalar, kalabalık destek içinde kilo vermek istiyorsanız verdiğim linkten faydalanabilirsiniz, tek başınıza yapacaksanız yediklerinizi, yaptıklarınızı her gün düzenli olarak yazabilecekseniz bu başlık altında kalabilirsiniz, fakat bu başlık altında gurup oluşturamazsınız, mevcut gurup başlıklarının dışında yeni başlık açıp guruplaşma yapmıyoruz...
ıyi paylaşımlar dilerim...

teşekkür edrim canım sabah kalkınca 45 dk yürüyüş yapıyorum sonra 1 dilim kepek ekmeği kahvaltılık yiyeceklerden oluşan bi tabak hazırlıyorum şekersiz çayla birlikte kahvaltımı yapıyorumöğlenleyinde 1 portakal ve 1 elma yiyorum ara öğün olarakta 2 yemek kaşığı yoğurt ve 1 yemek kaşığı keten tohumunu karıştırıp yiyorum akşamda o gün menüde ne varsa azar azr yiyorum yaklaşık 1 porsiyon oluyor hepsi işte gene 45 dk yürüyüş ara öğündede 1 tane elma bolsu içiyorum işte bukadar

evet cnm nasıl verdin bende bebek istediğim için zayıflamak istiyorum ve polikistik overim başarısız tedavilerim oldu bizleri aydınlatırsan sevinirim inşaalah başarırız şu kilolardan kurtuluruz

canım bndede var polikistik over işallah canım verirsin verir azmettinmi herşey oluyormuş bunu anladım sonunda

merhaba bende sizin gibi polikistik over hastasıyım evlenmeden önce 55 kiloydum boyum 1,63. 2 yıla yakın evliyim benimde snein gibi bebk denemelerim oldu ama başarılı olmadım şuan 72 kiloydum 2 hafta önce. şimdi 67 düştüm 2 haftada 5 kilov verdim. ama yetmiyor :((( daha çok vermek istiyorum am bu laet hastalık çok yavaş verdiriyor. akşamları ip atlıyoru mekik çekiyorum ama çokta başarılı dğeil sanırım 2 haftadırda elma diyetindeyim nasıl olacak bilemiyorum :( banada yardımcı olurmusunuz tavsiyede bulunurmusunuz ne yapabilirim?

merhaba bende sizin gibi polikistik over hastasıyım evlenmeden önce 55 kiloydum boyum 1,63. 2 yıla yakın evliyim benimde snein gibi bebk denemelerim oldu ama başarılı olmadım şuan 72 kiloydum 2 hafta önce. şimdi 67 düştüm 2 haftada 5 kilov verdim. ama yetmiyor :((( daha çok vermek istiyorum am bu laet hastalık çok yavaş verdiriyor. akşamları ip atlıyoru mekik çekiyorum ama çokta başarılı dğeil sanırım 2 haftadırda elma diyetindeyim nasıl olacak bilemiyorum :( banada yardımcı olurmusunuz tavsiyede bulunurmusunuz ne yapabilirim?

öncelikle geçmiş olsun inş. en kısa sürede ulaşırız istediğimiz kiloya bu beş kiloyu 2 haftada nasıl verdin elma diyetiylemi canım

öncelikle geçmiş olsun inş. en kısa sürede ulaşırız istediğimiz kiloya bu beş kiloyu 2 haftada nasıl verdin elma diyetiylemi canım
cnaım ilk hafta normla diet yaptım yediklerime dikkat ettim 4 kilo verdim. elma diyetiyle 1 kilo 800 gram verdim buğün de elma diyetindeyim ama yarın yapmıycam. yarında normal sebze ağırlıklı beslenicem. canım çok ip atladım mekik çektim birde streç flim sardım karnıma yağlarla birlikte. onlarında etkisi var..

damlacım bende yürüşten önce çöp boşeti takıyorum okadar güzel terletiyorki harika bn birde şey duydum portakal diyeti portakal midenin eritmek için en fazla kalori harcadığı meyveymiş bnde öğlenleri yiyorum ahhh şöyle incecik olsam daha neisterim

damlacım bende yürüşten önce çöp boşeti takıyorum okadar güzel terletiyorki harika bn birde şey duydum portakal diyeti portakal midenin eritmek için en fazla kalori harcadığı meyveymiş bnde öğlenleri yiyorum ahhh şöyle incecik olsam daha neisterim
aa o naısl bir diyet ki başka ne yiyorsun biraz bahsedermsiisnc anım.. psikolojim o kadar bozuk ki sana anlatamam ben önceden çok güzeldim herkes sölerdi ama şimdi arkadamdan onun güzelliği kalmamış çok kilo almış diorlar napıcam bilmiyoum görümcemin mayısta düğünü var o zamana kadar 10 kilo versem çok iyi olacak yardım edin kızlar...

kızlar inşaallah verebiliriz bende lahana yağı aldım bakalım faydası olucakmı

arkadaşlar bana da yardımcı olun hormon ilaçları yüzünden çok kilo aldım.vermekte zorlanıyorum.ne yapmalıyım..eşim zayıflama ilaçlarına çok karşı içmeme izin yok.bende doğal yolla zatıflamak istiyorum ama ne yapmalıyım bilmiyorum...dr a çıktım dr diyet listesi yaptı.ama bazısını alabildim bazısını alamadım bu sefer diyete uyamadım.bide ben etobur değilim.sebzeye bayıılırım ama nasıl pişirmeliyim ne yemeliyim bilmiyorum herkafadan ayrı bir ses çıkıyor şunu yap bunu yap diye...tecrübeli arkadaşlar bana ne önerirsiniz?

arkadaşlar bana da yardımcı olun hormon ilaçları yüzünden çok kilo aldım.vermekte zorlanıyorum.ne yapmalıyım..eşim zayıflama ilaçlarına çok karşı içmeme izin yok.bende doğal yolla zatıflamak istiyorum ama ne yapmalıyım bilmiyorum...dr a çıktım dr diyet listesi yaptı.ama bazısını alabildim bazısını alamadım bu sefer diyete uyamadım.bide ben etobur değilim.sebzeye bayıılırım ama nasıl pişirmeliyim ne yemeliyim bilmiyorum herkafadan ayrı bir ses çıkıyor şunu yap bunu yap diye...tecrübeli arkadaşlar bana ne önerirsiniz?
canım ben yarın karbonhıdrad dıyetıne baŞlıyorum. Özelden msn yaz konuŞalım ıstersen. Bu dıyetle haftada 3 kılo verılıyor.. :)) ınŞ bızlerde vereceĞız. Bende lahana kapsÜlÜ ıÇtım geÇen sene 1 ayda 7 kılo verdım ama emın ol hepsını 2 mıslı olarak gerı aldım. Bence hıÇ dÜŞÜnme hapları. Allah yardımcımız olsun arkadaŞım

Back
X