• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

20 dk

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Birgaripanne

Sevda kalptendir.
Kayıtlı Üye
9 Ocak 2018
5.242
12.998
248
Merhaba diyemecek kadar hissizim
Esimin is arkadasinin esi benimde arkadasim oldu. onceki gun aradi gel dedim. eski sofbeninizi satarmisin? diye gelmis
Esimde tamam satalim dedi.
Dunde ansizin geldi.
ccook rahatsizdim uzanamadim
sirf geldigi icin sofrayı kurmak zorunda kaldim cayi demledim normalde esim halledecekti bende uyuyacaktim hala yorgunum
balkon da oturmak istedi oturduk 2 saat neyse sonra eve gitti kizim da peslerinden agladi ben de oglani emzirip kizimla anneme gidecektim ki kizimin sesi kesildi
bende annemgile gittiler sandim megersem arkadasi gile gitmis arkadasi evde yok bu kadinin daha once vukuatlari olmus baskalari ile 20 dk den fazla oturmus esim balkonda oturdum diyor iceri girmedim diyor ama bu psikolojimde biraz bozuk gibiydi dun bozuldum bu duruma trip attim bayagi
Anlatti ben oyle birsey yapmam dedi ama ben bozuldum bir kere
Kizim da gelirken yol boyu aglamis aglamis durmus eve kaadar
geldiginde agliyordu yatirdim uyuttum
Oglum uyandi tekrar emzirdim esim yataga da mi gelmeyeceksin deyip durdu

Not mesele 5 10 20 dk deil sadece basligi oyle acmak istedim duygu durumum bozuk su an ne dusunecegimi bilmiyorum

Son düzenleme:
Kisiden kisiye arkadastan arkadaşa değişir sanırım buna sorun yok gözüyle bakanlar vardir muhakkak

Ama ben de eşim herhangi bi arkadaşının eşiyle evde yalniz oturmasina coook sert tepki veririm. Hem de benden habersiz gitse. Çocuğu da kaçırır gibi. Cok cok olay çıkar. Size neden haber verme tenezzulunde bulunmamış ?

Kamu spotu ;

eşinin bir arkadaşı konu sahibinin de arkadaşı olmuş (yani ailece arkadaş olmuşlar ) dün bu hanım habersiz gelmiş oturmuşlar . Misafir giderken , konu sahibinin kızı da ağlamış . Konu sahibi oğlunu emzirmek için içeri girmiş, sonra da annesine gidecekmiş ama kızının ağlamasının kesildiğini duymuş . Kocası kızı alıp annesine gitti diye düşünmüş meğer kocası o arkadaşı ile gitmiş , üstelik bayanın evinde kocası da yokmuş (!)
Balkonda 20 dakika oturdum , bana güven demiş .

Merhaba diyemecek kadar hissizim
Esimin is arkadasinin esi benimde arkadasim oldu onceki gun geldi aradi once tamam dedim eski sofbeninizi satarmisin diye gelmis
Dunde ansizin geldi ccook rahatsizdim uzanamadim sirf geldigi icin sofrayı kurmak zorunda kaldim cayi demledim normalde esim halledecekti bende uyuyacaktim hala yorgunum
balkon da oturmak istedi oturduk 2 saat neyse sonra eve gitti kizim da peslerinden agladi ben de oglani emzirip kizimla anneme gidecektim ki kizimin sesi kesildi bende annemgile gittiler sandim megersem arkadasi gile gitmis arkadasi evde yok bu kadinin daha once vukuatlari olmus baskalari ile 20 dk den fazla oturmus esim balkonda oturdum diyor iceri girmedim diyor ama bu psikolojimde biraz bozuk gibiydi dun bozuldum bu duruma trip attim bayagi
Anlatti ben oyle birsey yapmam dedi ama ben bozuldum bir kere
Kizim da gelirken yol boyu aglamis aglamis durmus eve kaadar
geldiginde agliyordu yatirdim uyuttum
Oglum uyandi tekrar emzirdim esim yataga da mi gelmeyeceksin deyip durdu
Eşinizin kadının peşinden gitmesi ve balkonda kadınla birlikte oturması gerçekten tuhaf... Bu durum bana pek normal gelmedi.

Kisiden kisiye arkadastan arkadaşa değişir sanırım buna sorun yok gözüyle bakanlar vardir muhakkak

Ama ben de eşim herhangi bi arkadaşının eşiyle evde yalniz oturmasina coook sert tepki veririm. Hem de benden habersiz gitse. Çocuğu da kaçırır gibi. Cok cok olay çıkar. Size neden haber verme tenezzulunde bulunmamış ?
Tepkimi bayagi koydum zaten haber vermemesi beni deli ediyor e neymis annem gile giderken kizim onlarin sokagina gitmis esimde mecbur gittim agliyordu diyor :kızgın:

Kadın eve gitti okey buraya kadar normal
Sonra eşin bi anda kızınla ortadan kayboldu bi baktın ki o kadının evine gitmiş
Üstelik sana haber vermeden ve kadının kocası evde yokken
Çok yakışıksız bi durum ve gerçekten kavga sebebi
İster balkonda otursun ister koridorda ne farkeder sana söylemeden gitmiş neticede
Eşin baya hatalı burada

Anlamsız bir oturma olmuş tabi.
Neden gerek duymuş sordunuz mu eşinize?
Kizim kizlari ile oynamis
Tamam anliyorum ama aynısı benim basima gelmis olsa abi kizlari alip bize gelse esim burnumdan getirir bende bunu dile getirdim ben arkadasima guveniyorum dedi bende benim arkadasim deil ben guvenmiyorum dedim ki baskasinin evine de gitmis olsa bu noyle bensiz bir yere gitmesini uygun bulmuyorum

Tepkimi bayagi koydum zaten haber vermemesi beni deli ediyor e neymis annem gile giderken kizim onlarin sokagina gitmis esimde mecbur gittim agliyordu diyor :kızgın:
Ya ne alaka? Çocuğun ağzıyla mi hareket ediyor her zaman sanki.

Tamam gitti eve kadar peki, evin kapisinda
-x(arkadasi)içerde mi yenge?
-hayir
-o zaman ben girmeyeyim hadi Allaha emanet

Olmasi gereken bu. Esimin arkadasi gelse esim yokken evde otursa sadece gerim gerim gerilirim. Hatta dusununce almam içeri bile.

Siz yapsaniz ne der esiniz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back