Bebek Beslenmesi 20 aylık kızım beni emzik olarak kullanıyo

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

Electus06

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Temmuz 2018
423
334
33
Marhaba kızlar benim 20 aylık bir kızım var ve 8 haftalık ta hamileyim şu aralar aşırı yorgun oluyorum bunun üstüne kızım da sürekli ama sürekli emmek istiyor yemeğini yiyor üstüne bide beni emmek istiyor gündüzleri bi şekilde kurtuluyorum ama geceleri artık benim için çok kötü olmaya başladı mesela bugünü örnek vereyim saat 3.5 kalktı emmeye bi başladı 5.30 a kadar sonra çekmeye çalışıyorum bas bas bağırıyo asla başka şekilde uyumuyo emmesede ağzında tutuyo lütfen yardımcı olun ne yapabilirim

vermeyeceksiniz istediğinde kucağınıza alın sevdiği şarkıları söyleyin sakinleştirmeye çalışın geri yatırın. 2,3 gün max 1 haftaya alışır istemez daha biz öyle bıraktık. Ayrıca Su teklif edin meme istediği zaman. Alışana kadar çok ağlar siz uykusuz kalırsınız ama alışır sabırlı olun

Vermemek konusunda şuan tam emin değilim sadece aşırı bağımlılığı azaltmak istiyorum ben gece ağladığı zaman asla kucağıma gelmiyo su felan vermek imkansız çünkü ağlamaktan hiç susmuyo

Gün içinde azaltmayı becerdim ama gece azaltmayı bende beceremedim. 2 yaşını geçtiği zaman kestim bende çok uykusuz güçsüz kalıyodum çünkü. Bazen ya hep ya hiç oluyor malesef. Azaltabilirsiniz inşallah

Araştırdım biraz bi anda bırakmak sıkıntı olabiliyormuş çocuklarda o yüzden gündüz hiç vermeyip gece de uyuturken vermeyi istiyorum ama çözüm bulamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…