Bebek Beslenmesi 20 aylık bebeğim ben yanında olduğumda sadece emiyor hiç bişey yemiyor:((

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

emirin_annesi

Üye
Kayıtlı Üye
9 Nisan 2013
1.768
18
16
Eskişehir
kızlar mrb oğlum 20 aylık ve allaha şükür kilosu gelişimi çok iyi fakat oğlum memeye çok düşkün hafta sonu ve akşam 6 dan sonra ayakta biskivi patates kızarması ekmek kenarı gibi doyurucu olmayan şeyleri ayakta gezerken yiyor ama oturup çorba yada yemek asla yemiyor meme diye boynuma yapışıyor...gecede en az 3 kere kalkıyor çünkü acıkıyor(ben bayram tatilinde sütten kesme kararı aldım artık ne uyku ne dinlenme kaldı bende gece uyanıyor emerken uyuyor memeyi bırakınca yine uyuyor şimdi biberon ile süte başlıcam ark öyle yapmıştı meme bu oğlum artık bu var demişti sizce biberon fikri nasıl neler yappıyım sizler nasıl sütten kestiniz gece uyanınca ne yapıyım çok güzel emzirmek ama artık çok yoruldum belim göğsüm açıkta uyumaktan ....

Son düzenleyen: Moderatör:
cuma günü kesin kararla kestim memeyi aktardan sabır taşı aldım aleo veradan yapılan bir bitki tozu onu göğsüme sürdüm birde keçeli kalemle boyadım uucunu o gün eve gittiğimde 6.30 gibi hemen yapıştı meme diye açtım bak oğlum ehh olmuş dedim yine de emmek için yeltendi baktı tadıda kötü vazgeçti o gece bir kaç kez aynen tekrar oldu ve tv karşısında uyudu cumt günüde annemlerin yazlığına gittik iyice yoruldu bol bol koştu yine meme yok pis dedik o gece hiç uyanmadı pazar akşamı ağlama krizine girdi uykuda meme meme diye uyku sersemi emzirdim sabah unutmuştu meme pis diyordu dün hiç istemedi sormadı gece yatmadan kendinden pipetli bardakla 1 bardak süt içti ve uyudu kesintisiz sabah 6.30 kalktı sanırım artık uunuttu:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…