- 1 Mart 2013
- 17.211
- 319
- 198
Atanamadım
Daha kaç defa göreceğim "herhangi bir pozisyona yerleştirilemediniz" yazısını
Çoğu bölümler 80 lere düşerken ben atanamadım
Atanamadım
Stillim baktım ben kaçla alınmış bölümlere diye. Gördüklerim karşısında şok oldum. Bazı memurlukları kişiye özel açmışlar resmen. En küçük puan 68.bilmem kaç, en yüksek puan da aynısı ve 80le atanamayan dolu. Kişiye özel kadro açıp almışlar mubarek resmen
Atanamadım
kızım nette bir haber okudum dediğin gibi kişiye özel sanki 46 puanla atanmışşş şaka gibi
hayırlısı olsun stilim yaaaaa üzülme cnmm
Aynen öyle Allah yedikleri hakları fitil fitil çıkarsın burunlarından inşallah
Stimmmmmmmmmmmm
sağlık olsun üzülme
kaç almışssın ?
istediğin yerlerin puanı mı yüksek ?
Stillim baktım ben kaçla alınmış bölümlere diye. Gördüklerim karşısında şok oldum. Bazı memurlukları kişiye özel açmışlar resmen. En küçük puan 68.bilmem kaç, en yüksek puan da aynısı ve 80le atanamayan dolu. Kişiye özel kadro açıp almışlar mubarek resmen
kızım nette bir haber okudum dediğin gibi kişiye özel sanki 46 puanla atanmışşş şaka gibi
hayırlısı olsun stilim yaaaaa üzülme cnmm
inanın artık duyarsızlaştım bende kaldım gene.. kişiye özel kadroyu geçtim onları alıyorsanız gene alın da bizim hakkımızı da verin arkadaş 5 yıldır her sınava gir çık her atamada heyecanlan umutlan ve hüsrana uğra çöktük yaa!! kasımda yapmayacağım ya tercih mercih bu ne beee!!! :2: :2:
olmayınca olmuyor be stilim
Allah sonumuzu hayretsin :2:
84 Küsür almıştım canım.
Hayırlısı diyorum ama insan daralıyor canım.Hele bazı haksızlıklar daha da koyuyor.İstediğim özel bir yer yok inan neresi olursa yazdım artık geçtim kurum seçmekten.
Ah canım en çok da o koyuyor teknik bilgi gerektirmeyen kadrolar bile ne akla hizmet bölümlere veriliyor anlamıyorum
Hayırlısı elbet canım hayırlısıda bekleyip bekleyip emek verip karşılığını alamamak üzücü
sağol cnm sen nasılsın
Teşekkür ediyorum bende geldim aranıza
hoşgeldin cnmmmbiraz kendinden bahsetsene bizee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?