20 -30 yaş arası bekar kızların sohbet topiği ....

Stil siz selamiyle gönül gibi olacaksiniz heralde
Pek zorlanmazsin canim cunku ortada calisan bisey yok bence arada tesadufen bi sarj ediyodur

Stil siz selamiyle gönül gibi olacaksiniz heralde
Pek zorlanmazsin canim cunku ortada calisan bisey yok bence arada tesadufen bi sarj ediyodur

Benim gönül gibi olduğum doğruda benim öküzcanın selami ile pek alakası yok ama yola getireceğim ben onu

İyi yapmışsın, sende kalsın zaten hep, yoksa erkek milleti sıkıştımı hemen bozdurur Kuzum torpili yapan da yerimize yerleşen de bunların hesabını öteki tarafta verecek nasılsa. Allah görüyor

Bitlim bu kadar ilişkiler masaya yatmışken seni soralım birde siz iyisiniz değil mi

Canım iyiyiz şimdilik Askerlik telaşı var işte gidecek tek sıkıntı o. Nereye çıkacak diye kara kara düşünceler basıyor arada. Ona üzülüyorum da yapacak bir şey yok mecbur gidip gelecek Seneye inşallah biz de evleniriz uzasın istemiyorum cidden ben, artık uzamamasından taraftarım ilişkilerde ama şartlar işte napalım

Görüyor bitlim elbet görüyor ama ben artık hakkımı almakta istiyoruM.Umarım düzelir bir şeyler

Siz askerliğe karar vermişmiydiniz bitlim :26: ama iyi olmuş ne kadar tezden olursa o kadar iyi.Zaten kısa dönem hemen geçer canım.İnş inş bitlim bizde çok istiyoruz ama Şartlar ne getirir ne götürür bilinmez belli mi olur kuzum bi bakmışız aynı dönemin gelinleri oluruz seninle

Getir canim ibret olsun hepsine

Tamam anzerim

İnşallah kuzum. Verdik verdik temmuzda evraklarını almaya gidicek. Memur ya temmuzun 20si gibi ya da ağustosun ortası gibi gidersin demiş Uzağız ya zaten belki daha kolay atlatılır diye düşünüyorum her gün yan yana olsaydık daha zor olurdu kesin. İnşallah canım hepimiz aynı dönemin gelinleri olalım

Canım şimdi zor gelir ama o zaman geçince hiç olmamış gibi.Allah tezden gitmeyi sağ salim rahatlıkla geçirmeyi ve bi an önce dönmeyi nasip etsin.

Ah evet hepimiz beyaz atlı prenslermizi ya da daha gerçekçi olalım içindeki öküzü dizginlemiş birilerini bulalım ve topikcek toplu evlilikler yapalım

şekerpare yapıorum kızlar

Bak ya bu saatte ne yapıyorrr, hani bize

Canım seninki nerede yaptı? İnşallah hepimiz çok mutlu olacazz, bu topiğin kızları hakediyor hepimiz melek gibiyiz

Bak ya bu saatte ne yapıyorrr, hani bize

Canım seninki nerede yaptı? İnşallah hepimiz çok mutlu olacazz, bu topiğin kızları hakediyor hepimiz melek gibiyiz

Haketmezmiyiz hiç

Biz acemidede ustada da Kütaya'daydık canım.Orası rahattır mesela havacıydı.

[video=youtube;2PTnmbLIxvg]http://www.youtube.com/watch?v=2PTnmbLIxvg[/video]

Beetlee senin eklediğin videoyu izledim bayıldımm ve buna rastladım buda çok güzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…