• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

20 -30 yaş arası bekar kızların sohbet topiği ....

Ayy inşallah benimkinin de iyi yer çıkar ya. İçime İzmir doğuyor nedense batı tarafı doğuyor ya inşallahhhhh
İzmir de çok rahat yer canım inş olur.Bi arkadaşın askeri İzmir'deydi sorunsuzdu.Hem izinlerde de beraber olursunuz ne güzel olur.Hiç anlamadan bitirirsiniz inş olur :16:

günaydın kızlar ben hazırlanıorum vee saat 1 de mudanyaya denize kaçıyorummmm :10::10:

akşama görüşürüzzzzz :1::1: beni merak etmeyin ben iyiymmmm :54::54:

kızlar bugun o kadar güzel bir gün geçirdim ki anlatamammm :16::16:

öğlen 13:30da bir çıktım evdennnn gece 11 de geldik mudanyada rakı balık keyfi yaptık :7::104:harika bir gündüüüü mutluyum kızlar beni sevdiğnizi mutluluğumu istediğinizi biliyorumm :29: bende sizi seviorum ve dualarımı sizden hiç bir zaman esirgemirum hepimiz mutlu olmayı çok hak edioruzzz sizi seviyorum kızlar :16::16:

anlayacağınız mutluyummmm :54::54: herkese iyi geceler :10::10:

selam julim nasılsın uzun xamandır görüşemedik kötü bi dönem geçirdim...
boşandım biliyomusun artık bende bekarım yani:ssz:

selam julim nasılsın uzun xamandır görüşemedik kötü bi dönem geçirdim...
boşandım biliyomusun artık bende bekarım yani:ssz:

Aaaaaaaaa cnm yaaaa neden nasil oldu konusalim uzun uzun mutlaka ben bu kadar uzun süre gelmedigini goruncee bisilerin yolunda gitmedigini dusunmustum ama bu kadarini tahmin bile edemezdim cnm bnm hakkinda hayırlısı olsun ins yaaaa :29::31:

Back