20 -30 yaş arası bekar kızların sohbet topiği ....

SamSuna memleketime gideyim diyorum annem cok uzuldu mesafe cok bursa samsun ama gitmem gerek

Canım zaten gidersen işten ayrılmış olmayacak mısın? İşten ayrıl yaşadığın şehirde kal bence.
Hem ailenin yanında olmak sana daha çok güç verir. Bu benim fikrim tabi yine de sen bilirsin :97:

günaydın kızlar nasılsınız
julıa ayrıldınız mı siz tatlım
hayırlısı olsun hakkında inşallah bir an önce atlatırsın kuzum anladıgım kadarıyla işi falan bırakıp gtmeyi düşünmüşsün ama bnce iyi bi işin varsa sakın öyle bişey yapma bırak seni görmek istemiyosa o uzaklassın nıye kendinden taviz veren sen olasın ki güçlü olmalısın bence
kendini cezalandırma sen dimdik ayakta durmaya devam et ki o pişman olsun

İs yeri kendimizin zaten cnmmm antonyo ben birakayim dedi isi kendin bilirsin dedimm bakalim bi kac gun gecsinn ona gore karar vercem artik zor gecio ama suan gunler saateler o yuzden evde yanliz kalmamaya calisiyorum aksamlari dun gece arkadasa gittim kafa dağittim biraz ictik falan ay ne bilim zor ama onu aramam icin kafa dağıtmam şart

Onun gozunde herseyin sorumlusu da suclusu da bnm bu yuzden dee ben gitmeyi dusundum cnmm

Onun gozunde herseyin sorumlusu da suclusu da bnm bu yuzden dee ben gitmeyi dusundum cnmm

önemli olan onun gözü mü peki:26: bence öyle olmamalı canım sen elinden geleni yapmışsındır eminim bu ilişkinin bitmemesi için güzel ilerlemesi için ama erkek milleti işte bi şekilde cıkarlar zeytin yagı gibi suyun üstüne sonra bütün suclu kız olur
bnce sen hala güçlü durabildigini göster ki hatasını o anlasın eger kalkıp gidersen o bi daha havaya girecek
bnce kendine haksızlık etme

Yani herkes hem fikir mi kalmam daa kızlar

Kendini nasıl iyi hissedeceksen öyle yap kuzum. Onu da düşünme bırak, en önemlisi senin mutluluğun. Ve mutlu ol ki onsuzda yapabildiğini görsün ve o üzülsün.

Kendini nasıl iyi hissedecekse
n öyle yap kuzum. Onu da düşünme bırak, en önemlisi senin mutluluğun. Ve mutlu ol ki onsuzda yapabildiğini görsün ve o üzülsün.

Onun uzüldüğünü görmek icin herseyimi feda edebilirimm

Yani herkes hem fikir mi kalmam daa kızlar

bence o kadar uzun süreli gitmemelisin anlıyorum suanda cok zor bi dönemdesin ama güçlü olman lazım istersen bir kaç gün izin al işten biraz toprlan ve eskisinden daha güçlü bi şekilde dön geriye o zmn cok daha degerli olacaksın onun gözünde de ne kaybettiğinin farkına varacak

Bu öglen saclarimi mikestirsem acaba diorum biraz yaaa

Onun uzüldüğünü görmek icin herseyimi feda edebilirimm

Onu arayarak veya herşeyden vazgeçerek, bırakıp giderek olmaz canım.
İlk kural; asla ulaşma.
Hatta o sana işten ayrılabilirim istersen diye tekrar sorarsa "yo benim için sorun yok, kendi kararın saygı duyarım" gibi rahat cümleler kur. Mesela nasılsın diye sordu diyelim. Veya herhangi bişi, hep rahat cevaplar ver. Sanki artık önemi yokmuş gibi davran. Biraz zorlayıcı ama yapmalısın emin ol çok şaşıracak. Empati kur bak, o sana rahat cevaplar veriyor, hiçbir şey olmamış gibi davranıyor ve gayet mutlu. Çıldırırsın dimi? İşte aynısını sen uygula tatlım. Şimdiye kadar bu yöntem hiç şaşmadı yönünden, emin ol işe yarıyor. :112:

Pembegelin'e katılıyorum

Tmm o zaman cnmm gitmiyorum bu gun ilk is kuafore gidiyorum manikürümü yaptiriyorum saclarimi degistiriyorumm ve telimidee bi kac gun hic elime almiyorum sağolun kızlar iyi ki varsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…