- 11 Aralık 2010
- 36.141
- 160
- 423
Hoşgeldin canımmNasılsın
![]()
ben iyi değilim cnmmmm bi kaç güb içinde burdan gitmeyi düşünüyorummm

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hoşgeldin canımmNasılsın
![]()
ben iyi değilim cnmmmm bi kaç güb içinde burdan gitmeyi düşünüyorummmyasadığım yerden uzaklaşam gerek
![]()
Neden yaa nldu ki :26:
antonyo ile kesin olarak ayrıldık ama ben hala çok seviorum onu ondan uzaklaşmam için gitmm lazım onu görmeye dayanamıorum![]()
Kuzum yaaHiç mi umut yok? En son herşey iyi gibiydi :26:
cnmmm o ayrılmak istedi ve bitttiiii istemiorummm incir çekirdeğini doldurmayan şeylerden beni üzüo kaldıramıorum artık ben vazgectım ondan o da benden vazgecti o yüzden deee ben onu unutana kadar çekip gitmem lazım buralardan![]()
Canım uyguladığın taktik doğru mu sence? :44:
Görmeyerek elbette azalır acın belki ama görerek unutman daha sağlıklı olmaz mı?
Hadi uzaklaştın diyelim sonra tekrar gördüğünde yine canlanırsa herşey :26: Daha kötü olmaz mı öyle
ne yapayım senceeeee baska yapcak bişi var mı ? onu görerek onu unutamam elim telefona gidio illaaa ve ben onun gözünde daha cok küçülüorumm![]()
Aynı işte misiniz veya okulda? Ve kadar süre uzaklaşacaksın?
Hala sevdiğin biriyle aynı ortamda bulunmak çok zor bilirim. Gerekirse evde bırak telefonu, söz ver kendine mesaj atma, ulaşma. Sen ona ulaştıkça o daha da uzaklaşacak durum böyle. Aynı ortamda ol ama gayet rahat olmaya çalış. Eve gelince ağla istediğin kadar ama ona güçlü görünmelisin canım, zor ama yapmalısın bunu. İnan değişimi göreceksin.
Culya :44::44: neler oldu öyle canım![]()
Yollarımzi ayırdik cnm 3 gundur hic gorusmuyoruz kiz stil rica etsem bnm fal topigine ucsana bi iki yorumla o kadar ihtiyacim var ki![]()
Böylesi daha iyi oldu culim siz olamıyordunuz.Sevginiz yetmiyordu üzülüyordunuz.Hakkınızda hayırlısı olsun bakıyorum canım
Bnm sevgimden yana süphem yoktu bugune kadar bnm sevgimle yürüdü zaten bende tükendimmm bundan boyle ugrasmayacagim artik cnmm onun sevgisi yetersizmis demek![]()
Çok genciz canım 40 lık kadınlar gibi eş derdi çekecek değiliz.Severse kalır.Sevmezse gider kimsenin kahrını çekecek de değilsin.Seni ne kadar üzüyordu biliyoruz.Emininm bizim bildiğimizden de fazlası var.Üzüleceksin elbet niye üzülmeyesin ama bir müddet sonra daha hafifler.En azından antonyo ile yaşadığın üzüntü kadar olmaz
aynı işteyiz amaaa fazla görmüoz birbirimiziiii cnmmm ben 1 sene gideyim dİORUM ama bilemiorum yanlız naparım baska bir şehirde eşyalrımı bile topladımmm . evet gercekten ben aradıkça bi tarafı kalkıo ve kaçıo![]()
1 sene çok uzun bi süre değil mi canım :26:
Nereye gidiceksin ki hem, radikal bi karar gibi geldi bana :44:
Merhaba bayanlar :87:
20 yaşındayım 4.5 senelik bir ilişkim var.
Sohbetinize yeni katıldım neler konuşmuşsunuz bir okumam gerek sohbetin dışında kalmayayım :107:
Aynen oyle cnm bundan soraaa antonyo yok![]()